0 oy
274 göst.
Diğer kategorisinde (61 puan) tarafından
Kızlar esimin testi pozitif çıktı ilk olarak sağlıkçı arkadaşlar geldiğinde evde bana da test yaparlar mı birde verilen ilaçları kullanmalı mi sizce. Çünkü bir taraf kullansın diyor bir taraf kullanmasın 

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Yukarı çıksın ben de ilaç konusunda kararsızım
-Reklam-
0 oy
(61 puan) tarafından
Kızlar lütfen cevap verin 
0 oy
(14,957 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bana yapmadılar benim eşimde pozitifti. İlaç kullanmadı herkesin bu konuda görüşü farklı o yüzden polemige girmeyelim 
(2,047 puan) tarafından
Yavrum cümlenin sonunda '' yaratmayım'' Demişsin ya
(14,957 puan) tarafından
Aaa pardon kuzum ilk başta anlamadım k.b. teşekkür ederim bilgi verdigin için dikkat edeceğim
(2,047 puan) tarafından
Anlayışından öperim senin canısı, cümleni bile hemen değiştirmişsin :)
(2,047 puan) tarafından
Bana da bi arkadas dedi böyle gördüklerini duyduklarını uyar diye, bende sana dıyorum dıkkat et uyar :) fark edersen reklamlarda dizilerde artık bu kelıme cok kullanılır oldu bilinçsizce maksatları ınsanaları saptırmak
(14,957 puan) tarafından
Çok sağol kuzum. Bilmemek değil öğrenmemek ayıp. İnsanlar bilinçsiz bir şekilde hareket edip uyarınca bile suçlu sen oluyorsun maalesef herkes kendini kaf dağında sanıyor :(
0 oy
tarafından
Ben kullandım bağırsağında yara oluştu yine de sen bilirsin hatta çok da kötü değilken ilacı kullandım 3.gün nefes alamaz duruma geldim eşim ambulans çağırdı hastaneye gittim 2 tane serum yiyince kendime geldim 
0 oy
(530 puan) tarafından
Benm esim kullandi bisey olmadi odanizi ayirin yemek vs verirken eldiven ve maskeni takarak ver
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Eşim.pozitif çıktı bana da geldiler test yaptılar çocuklara yapmadılar hafif geçirdik diye ilaç kullanmadık  8 tane iciliyordu içmedik 
0 oy
tarafından
İlaç bünyeden bünyeye farkediyor..mesela ilk erkek kardeşim olducilaç kullanmadı ayakta geçirdi karantina bitmesine 1 gün kala babama bulaştı babam da içmedi 2 gün sonra ciğerlere inmiş hastaneye kaldırıldı doktor ilacı kullandın mı diye sormuş ilk önce..babam yok demiş keşke kullansaydın ciğere inmeden demiş doktor..babam kullanmaya başladı 3 gün sonra toparlandı..1 ay karantinada kaldılar toplamda..annem de kronik astım şeker kolestrol hastası..aşı önceliği vardı olmuştu Allahtan ona o 1 ay içerisinde bulaşmadı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 183 göst.
8 Ekim 2023 Diğer kategorisinde Canparcam (263 puan) tarafından soruldu
+1 oy
14 cevap 367 göst.
20 Şubat 2022 Diğer kategorisinde Pasakizz (906 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 197 göst.
0 oy
5 cevap 342 göst.
4 Nisan 2021 Diğer kategorisinde BaBY BoY BaBY GRiL (3,398 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,287 soru

24,056,181 cevap

329,921 kullanıcı

...