+1 oy
394 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (473 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Kızım 2 yaşına girdi geçenlerde ishal ateş ve isilik vardı böyle vücuda yaygın ishali tam düzelmedi kök diş çıkarıyor sanırım 2 tane ve evim aşırı sıcak kızımda normalden çok terler bugün yine 2 kere cıvık yaptı ve şimdi heryeri benek benek beli full yani bezin kenarları ama bu isilik midir hastalık mı alerjimi dişten mi olur bakar mısınız

10 Cevaplar

0 oy
(868 puan) tarafından
bilgim yok canım çünkü çok yaygın görünüyor geçmiş olsun
(473 puan) tarafından
Evet canım ya teşekkür ederim sık sık yıkayınca geçiyor yıkayamadığımda böyle oluyor
-Reklam-
0 oy
(934 puan) tarafından
Döküntü gibi canm alerji olabilir
(473 puan) tarafından
En kısa zamanda götüreyim hepte aynı şeyleri yiyor aslında ama bakalım
0 oy
(1,404 puan) tarafından
Canım 6 hastalıga benziyor 3 4gun ateşten sonra oluyor bu döküntüler.atesi geçti mi ateşi geçtiyse bu döküntüler başlıyor sonra geçiyor bir iki güne. 
(473 puan) tarafından
Canım ateş bu döküntüler hepsi aynı anda oldu 1 hafta önc falan 3 gün sürdü bitti ateş filan ama ishal tam düzelmedi bendr 6.hastalık olduğunu düşündüm bugün ateş hariç yine oldu buraya foto attığımda yeni yıkamıştım fotodan sonra düzeldi biraz aşırı terliyor
(1,404 puan) tarafından
Bol bol yıka o zaman canım olmadı bı doktoruna danış bakalım. İnşallah düzelir yavrun. Birde çeşme suyu verme bebisine yikarkende dikkatli yıka salgın var sulardan İshal oluyorlar.
(473 puan) tarafından
Tamam kuzum doktorla görüştüm dermatit olmuş 2 krem önerdi beli falan mahvolmuştu kullanacaz bakalım
(1,404 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun canim
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Su cicegi olabilir mi
(473 puan) tarafından
Kuzum bu fotoyu çektiğimde duştan yeni çıkmıştı fotodan 1 dk sonra daha da düzeldi benekler kaybolmaya başladı anlam veremedim
0 oy
(899 puan) tarafından
Alerji bence canım
(473 puan) tarafından
Olabilir canım hep aynı şeyleri yiyor aslında
0 oy
(5,725 puan) tarafından
Maşallah sübhanallah birşey çıkartıyor sanki canım istersen resmi kaldır pedofoli dolu ortalıkta 
(473 puan) tarafından
Sağol canım kaldıracağım teşekkür ederim
0 oy
(1,876 puan) tarafından
Geçmis olsun canım ateşten sonra döküntü olarak 6. Hastalık olarak çıkıyo ona benzettim geçmiş olsun biran önce geçer inşallah
(473 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım inşallah Allah razı olsun
0 oy
(1,543 puan) tarafından
Benimde iki yaşında kızım aynı bu şekilde herşeyi sıcaktan oluyor 6.hastalık değil o çok daha kötü bir hastalık canım banyo yaptır sıksık 
(473 puan) tarafından
Yıkıyorum canım 2 3 defa dışarı çıktığımızda o kadar yıkayamadım yine böyle oldu
0 oy
(4,692 puan) tarafından
İsilik değil bu canım ya bence bir doktora göster 
(473 puan) tarafından
Teşekkür ederim canım
0 oy
(1,850 puan) tarafından
İsilik olmuş kız benim oglanda da sık sık oluyo hatta güneşte daha çok oluyo yıkayınca ve eve gölge düşünce geciyo korkma yani
(473 puan) tarafından
İnşallah canım

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 118 göst.
8 Ağustos 2022 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde pikachu.53 (2,081 puan) tarafından soruldu
+1 oy
7 cevap 265 göst.
2 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Ozgegzem (606 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 424 göst.
3 Mart 2020 Aile & Aşk kategorisinde Che68 (57 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 729 göst.
2 Ağustos 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,384 soru

24,085,271 cevap