0 oy
588 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Bizim mahallede yeni evli bir cift varmis kadin 6 aylik gebeymis esi gece çalışıyormuş kiz evde yalnizmis gece 2de düşmüş evde beyin kanamasi gecirmis ölmüş  cok üzüldüm esi cok ağlıyormuş ocagim söndü diye diye . Esi eve gelince yuz ustu yerde yatarken bulmus koltugun dibinde . Hamile diye galiba bası döndü düştü nedeni otopside cikar . Cok dokundu icime simdi ne kadar kötü dudumdadir eşi ailesi ahh ahhhhh gebe bide yaa :(((

9 Cevaplar

0 oy
(1,856 puan) tarafından
Gece ikide  insanlar genelde uyur bu işte bence bir şey var 
tarafından
Yok cnm gebe sonucta insan yatamiyor bazen sicaktan  esiylede konusmus uyumadan once haftaya piknigemi ne gidelim diye
(3,815 puan) tarafından
Benim de hamileliğim aşırı zor geçti mide bulantısı kusma mide yanması 9 ay boyunca uyuduğumu bilmem gece gezerdim evin içinde çoğu kez tansiyonum düşer uzanırdum belki de o kız da öyle olmuştur ne kötü ya
tarafından
Evet bende oyle düşündüm tansiyonu dusmustur basi dönmüştür  carpmis yere beyin kanamasi demislrr
(1,856 puan) tarafından
Adli tıpta çıkar
(3,815 puan) tarafından
Nedense ben kötü düşünmedim açıkçası ama başka bi.İş varsa sa Rabbim çıkarsın gerçekleri
tarafından
Insallah cnm
(13,307 puan) tarafından
Öyleyse gece ikide öldüğünü kim biliyor?
tarafından
Ölmüş kadının arkasından konuşmak pek iyi değil, eve birini de alacak hali yok daha yeni evli canım cicim zamanları kafasını kapıya çarpmış olabilir yada yere sert düşmüş olabilir, Allah'ım büyük sabırlar versin, şehit sayıldı Allah katında hamileyken ölmek şehit sayılır
(3,101 puan) tarafından
Ya bende hamileyim her sat basi kalkiyorum.tuvalet su bi cikolata icin kalkip kalkip duruyorum karnim burnumda.normal yani.allah rahmet eylesin.cok uzüldüm.
(3,815 puan) tarafından
Ben de o yönden hiç kötü bişey getirmedim aklıma valla
(13,307 puan) tarafından
Ben de kadını kasdetmedim valla
tarafından
Senin için demedim kuzum baby baby yorum yapan annemiz hep şüpheyle yaklaşıyor galiba haklı yönü de olabilir bilmiyorum, ama eşimin kuzeni ders çalışma ortamı kurmak için evimiz sessiz sakin diye bize gelip çalışmak istedi onu sordum adnancımda öyle düşünüyordu Behlül yanlış yaptı yazık oldu falan yazınca aklımda Kaldı, benim için çok çirkin bir yorumdu çünkü biz öyle insanlar asla değiliz
(13,307 puan) tarafından
Fazlaca çirkin olmuş. Ya anlamıyorum bir de millete akraba evliliği normal geldiği için bu yorumları yapıyor daha çok ya da aklımız artık o kadar pisliğe çalışıyor ki ama mecburen diyenler var. Gerçekten kafam basmıyor
tarafından
Bende bayılmıyorum evimde birinin olmasına ama eşim gel demiş bende pek bişey diyemedim erkek çocuk bu arada canım, kaynanamla birlikte oturuyor çocuk teyzesinin çocuğu, yani ben mi eşimi onunla aldatacağım öyle bir algı yapmış, asla asla ben ne eşime ne başkasına öyle şeyler yapamam sevmesem boşanırım ama kimseyi asla aldatmam çok çok çirkindi
(13,307 puan) tarafından
Hoş değil cidden
tarafından
Beni üzen birkaç kişinin de böyle yakıştırma yapmasıydı sonra neden mutlu olamıyoruz diyorlar, evlerinde de böyle fesatlıkla yaklaşıyorlarsa herkese yada kocalarına böyle yapıyorlarsa geçinememeleri çok normal
(13,307 puan) tarafından
Ohoo gizli takip eden bile var telefondan. Gizliden kendine WhatsApp kuran neler ararsan var. Kızınca kızıyorlar bir de
tarafından
Ayyy Allah'ım ne gerek var öyle çocuk oyunlarına, insanlara yada namuslarına çok kolay iftira atar olmuş insanlar
(13,307 puan) tarafından
Erken yaşta evlenince demek ki büyümüyorlar bence herkesi bir tutmamak lazım da
(1,856 puan) tarafından
Ne kadar boş konuşuyorsunuz İslam dininde nikah düşen biriyle aynı evde kalmak doğru değil sonuçları kötü olabilir devir kötü neler neler duyuyoruz kadinla yaşıt nerdeyse sanki küçük çocuktan bahsetmiş biz fesatmisiz kabul et annesi yaşında değilsin kaldı ki benim oğlum var asla gözümün ışığı olsa kimsenin evine güvenip yollamam bir çocuk vardı Emre diye ailenin yakın dostu olan adamın yıllarca istismarına maruz kalmıştı aile hiç supelenmemisti sonunda çocuk intihar etti sen iyi olabilirsin ama suanki dünya sandığın kadar iyi değil
tarafından
Birçok kişiyle kardeşlerimiz hariç herkesle nikah düşmüyor bunu biliyoruz asıl boş konuşan sensin, ben gidip çocuğuma mı dokunacam yada o gelip bana mı dokunacak odasında ders çalışacak ve eşim gelecek ders çalışsın dedikten sonra ne diyim boşanim mi? Ayrıca postuma bak Adnan ve Behlül yakıştırması yaptın burda savunma kendini bence HAKSIZSIN ve çok çirkin bir yorumdu, isterse çocukla aynı yaşta olim benim kötü bişey yapacağım çocuğun kötü bişey yapacak anlamını taşımaz fesat olan senin için
(1,856 puan) tarafından
Hiç de haksız değilim bir dünya örneği mevcut canım Google yaz cikar bir değil iki değil üç degil
tarafından
Evet evet Adnan ve Behlül yorumunu yaparken hiç haksız değilsin aynen bide savunuyor ya bunu, çok çirkin bir itamdı kusura bakma ve bu kadar dinine bağlısın iftira ne kadar ayıp bişey gir araştır.. etrafta örnek var diye beni kimse gelip ellemez merak etme o insanlarda öyle kişilikte değiller.
(1,856 puan) tarafından
Yani sen sordun ben görüşümü söyledim uyarsın uymazsin sen bilirsin hoşuna gitmiyor diye iftiracı ilan etmen doğru bir şey değil zira ben sizi tanımak etmem karakterinizi de bilmem olmaması gerekiyor
(13,307 puan) tarafından
İşin dini boyutu önemli olduğu kadar mide boyutu da önemli bizler için nikah düşüyor diye herkese nikah düşüyor gözüyle bakarsak Göz zinasının dik alasını yaparız hiç bu açıdan baktın mı?
(1,856 puan) tarafından
Önlem alma açısından önemli şeyler bu konular bu hayatta hiç bir şeyin garantisi yok öğrenciyse burs verirsin sevaba girersin bu kadar kolay
tarafından
Hah senin anlama gıtlığın var herhalde, ben kimseye bişey sormadım
2.si aşk-ı memnu gibi çirkin bir hayatı bana yakıştırdığın için ben senden utanıyorum anlım açık çok şükür
3. eşim gelecek dedikten sonra evi terk mi edeyim boşanim mi? Biryerlerin rahatlar mı
4. Merak etme 1000 tane erkeğin içine de koysa eşim beni dönüp 1 tanesine bile bakmam çünkü benim eşim bana yeter Senden daha çok sadığımdır,
5. Demekki senin zikrin böyle ki ki fikrinde bu canım kusura bakma :) hadi iyi akşamlar
(1,856 puan) tarafından
Ben sen yaparsın demedim bu bir senden sandığım ne demek beni tanımıyorsun bile seni çok şiddetle kınıyorum bir de bana iftiracı diyorsun yarın git bir camiye hocaya sor bu durumu bak ne diyecek hani benim içim fesat ya
-Reklam-
0 oy
(3,815 puan) tarafından
Ayyy içim yandı ya Allah sabırlar versin inşallah mekanı cennet olsun 
tarafından
Amin . O sehittir bence hamile öldü sonucta
(3,815 puan) tarafından
İnşallah canım
0 oy
(7,140 puan) tarafından
Allah ailesine sabır versin çok zor durumm
tarafından
Amin cnm
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Kız bası dönüp düşünce beyin kanaması geçirir mi bir insan. O işte Baska bir iş var. Gözümün önünde kadın dolmustan fırladı kafayı kaldırıma çat diye vurdu da bişi olmadı. Emin ol bunda bir iş var. Allah yardım etsin. 
tarafından
Amin bilmiyorum cnm evde yalnizmis esenyurt gibi bir yerde hersey beklenir
tarafından
Ölüm canım bu vaden dolmuşsa kafana kuşta çarpsa ölürsün
0 oy
tarafından
Allah rahmet eylesin. Üzücü gerçekten.
tarafından
Amin öyle ya
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Offf  offf  çok  kötü  yaa  allhım  sen düşmanımın  başına  böyle  bir  acı  verme  çok  üzüldüm  yaaa :((((
tarafından
Sorma cnm bnmde icime cok dokundu
0 oy
tarafından
Allah ailesine sabır versin yaaaa
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Gebelik çok zor Allah rahmet eylesin çok üzüldüm bende çok bayılırdım eşim geceleri nefes alıyor muyum diye kontrol ediyormuş gündüzleri devamlı arardı evde durma dışarı çık derdi korkardı bende hep gebelik şekeri hemde tansiyon düşüklüğü vardı 
0 oy
tarafından
Vadesi gelmiş kuzum demek ki çok üzüldüm Allah'ım sabırlar versin, onun ölümü de öyleymiş bakalım bizimkiler nasıl

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 446 göst.
27 Ocak 2020 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
12 cevap 650 göst.
2 Ocak 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 567 göst.
20 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Humanin annesi (127 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 631 göst.
29 Ağustos 2022 Diğer kategorisinde Huniliprenses (12,026 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,942 soru

24,147,250 cevap

334,705 kullanıcı

...