0 oy
304 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Daha dokuz aylık boynuma bir sariisi var içim eriyor bitiyor ona gelmesin tüm dertle rbana gelsin dediğim tek insan varım yogum canim herseyim yalnız hissettiğimde tek sarildigim herseyim anne dediğinde içim birntuaf oluyor 

RABBİM YILLARDIR HAYALİNİ KURANLARA NASİP ETSİN İNŞALLAH SONRA BİZİM  KUZULARİMİZA SAGLİK SIHHAT VERSİN HEPİNİZ ALLAHA EMANET OLUN

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Amin cnm Rabbım seninkinide şans bağışlasın acısını göstermesin 
-Reklam-
0 oy
(45,024 puan) tarafından
Amin amin gerçekten evlat çok baska rabbim isteyen herkese nasip etsin
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Maşallah ne güzel canm , benimde doğumuma günler kaldı sabırsızlıkla bekliyorum kızımı :) dualarını eksik etmeyin canım :)) bu güzel duyguyu da Allah isteyen herkese nasıp etsin inşallah 
tarafından
Hayırlısı ile doğur canim benim sen kucağına alda gör bı  inşallah bensok oldum baka kaldım sonra soyuttum vücuduna baktım heryerine
(2,173 puan) tarafından
Çok farklı bir duygudur eminim şuan pek anlamıyorum ben ama doğduğu zaman herşey çok başka olacak.:)
0 oy
(2,203 puan) tarafından

Hele biraz daha büyüsün de sen ozaman gör  :) bugüne kadar boş yaşamışım asıl şimdi yaşıyorum diyeceksin  <3 ummadığın anda pat öpüyor sanki dünyada tek sen varmışsın gibi kafasını omzuna koyuyor yemek yaparken bacaklarına sarılıyor.. müthiş bir duygu rabbim kimsenin kucağını boş bırakmasın.

tarafından
Ay inşallah canım rabbim o gunleride gösterir amin inşallah canim
0 oy
tarafından
Amın. Benimkide 9aylık anne değilde baba diyor ama her sabah saçımı yoluyor 
tarafından
Aman benimki nasıl yoluyor saçım kalmadiki
(446 puan) tarafından
Hayatta ki şansım :D

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 416 göst.