Ben 1 sene önce kanserden teyzemi kaybettim çok üzüldüm tabi anne yarimdi benim neyde işte Rahmetli teyzemin oğlu yani kuzenim evleniyor bugün kınası vardı ama öyle aile arası es dostla evin yanında yapılacak ti çocukla zaten zor oluyor düğünlerin hepsine gitmek yarında düğünü var gündüz yemek verilecek akşam düğün var işte eşim çalışıyor Sabah gidip akşam geliyor davetiye kayinpederimgilede var dayisinada var normalde biz gündüz kayınpederim arabasi var Kullanamiyo dayısı götürcekti beni ve kaynanamgili gündüz yemek akşama düğüne kalcaktik eşim akşam iş cikisi gelecekti eşime bizi akşamdan köye koyup gelsene dedim sabah erkenden bayrak falan dikilcekmis yemek verilicek oglan evinde dedim kulak aşması sonra kayınpederim yemeğe katilamicaz caliscaz biz iş çıktı dedi akşama gitcez artık dedi bende eşime el gibimi varcaz ben bir gün erken gidip kalsam yarın nasıl olsa siz de gelceniz dedim götürme di beni köye ne işin var erkenden gidip kalmana yarın aksam gideriz dedi çanta yapmıştim hem kendime hem oğluma hevesim kalmadı kıyafet makyaj ürünü koymuştum hatta bizim bebek arabamiz var di katlayıp çatıya koymuştum onu indirdim gidersek bugünden götüreyim diye düğüne gidince çocuk uykusu gelir uyuturum içinde dedim gezdiririm hep kucaktami durcak eşimde bunu niye çıkardin dedi bebek arabasini düğüne gitcez ya yarın ondan çıkardım çocuğu uyuturum falan dedim abartma sabahlamicaz bir iki saat durup Doncez dedi oğlumda ileri geri oynuyordu bebek arabasını eşim kaldır sunu çocuk durdurmuyo dedi bende puset kısmını ayırdım katladim ikiye kenarı koydum çatıya mi gitcek bu dedi katladim için götur dedim oda götürüyodu gene sinirlendi bida bunu bir çıkar kafana atcam ddi yukarda koyamadi düzgün herhalde çarptı yere şuna bak isten geldim bana iş çıkartıyor ya işkence cektiriyo dedi eşim hep hazır ayağına gelsin yaptı işte engel olmasın hemen olsun istiyor siz söyleyin kim haklı düğüne giderken arabada yer varsa neden Bebek arabasıni goturmiyim çocuk elde kucak ta kaldır kucakla rezilmi olsun hem oglumu biliyim durmucak sonra uyucak hem kuzenim düğünu hemen nasıl dönelim artık doldum eşim beni anlamıyor kendi tarafi oldumu ama ben erkeğim diyor hep