0 oy
1,023 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
GörümceM kuzenlerimle dondurma yemeye gitti ben gidemedim :((( 2 çocukla nereye gidecen dedi eşim ve sonuç izin vermedi ...... o kadar gitmek istiyordum ki kızlar :/  Kuzenler im çok üzüldü başka sefer e dedim gittiler ... sizce eşime trip atayım mi 

26 Cevaplar

0 oy
(631 puan) tarafından
Böyle adamlarla niye evlenirsiniz ki ? 
tarafından
Sonra dan oldu
-Reklam-
0 oy
(54,106 puan) tarafından
sanki kuzenlerin seni yiyecek kendisine guveni yok demekki
tarafından
Kişi kendin den bilir işi derler ya
0 oy
tarafından
Çocuklarınla sende gidebilirdin izin vermemesinin sebebi ne dedi peki 
tarafından
Gece gece cikamazsn
tarafından
Afedersin kötü bir şey yapmaya gitmiyorsun ailenle kuzenlerinle dondurma yemeğe gidiyorsun Esin de çok saçmalamış
tarafından
Evet saçmalık işte :(
0 oy
(2,765 puan) tarafından
Esin dogu erkegi sanirim benimkide oyle 6 yildir bi arkadasla biryerlere gidip kiz kiza takilamiyorum ama bazen gina geliyor gidip carsiyi turlayip geliyorum ozellikle bugun soyledim adama ben sunu bunu almaya gitcem evde kalmamis dedim ben gider alirim diyor git al dedim ben gene gidicem bisey almasam bile dedim bana atarlaniyor k3ndisi uyudu kizida yanina yatirdim oglanla birlikte a101 bim gezdim geldim biraz can sikintisini attim
tarafından
Malesef dogulu cnm sen iyi  yapmışsın kiz. . Bem ýppsm kıyamet kopar .... gelinler çıkamaz bilmem ne
(2,765 puan) tarafından
Birlikmi yasiyon kuzum benimde kaynanayla kayibaba yuzunden bisey yapamazdim ayri eve cikdik adam artik yaptigima karismiyor sadice laf kalabaligi yapiyir eger sende birlik oturuyirsan en kisa surede ayri eve cikmaya bak canim
tarafından
Evet birlk ama ailesi bana karışmaz iznim eşim de . Ayrılma  m asla yok  cnm ilk gelin kaynım da okuyo ..
(2,765 puan) tarafından
Himm anladim canim ben ayri eve cikdim kurtuldum ya benimkiler karisirdi hele kaynana ben biryere gidince bana niye sormadin derdi bende esim var basimda derdim hep senjnkiler oyle degilse o zman bisey diyemem canim ailesi karisiyor olsaydi ayri eve ciktiginiz gun duzelirdi
tarafından
Eşim de biraz düzelmis  babası sayesinde tabi. . Ailes iiýi
(2,765 puan) tarafından
Guzel o zman canim esini yontmak lazim sana karsi olan tavirlar da biraz eski kafalarda kalmis
tarafından
Evet cnm geri kafa ili
0 oy
(1,500 puan) tarafından
Esin de gidenler de garipmis yani ne olacak ki cocuklar da hava alırdı sanırsın alkollü mekana gidiliyo
tarafından
İzin vermiyor işte
0 oy
(1,789 puan) tarafından
İzin vermedi ne yaa ? Hangi çağda yaşıyoruz kendinize gelin artık 
tarafından
Yaşam şartları
(1,789 puan) tarafından
Biraz hakkını savun canım seninde hakların olduğunu usulünce anlat eşine. Sen eşisin kölesi değil. Sırf bu konu için demiyorum genel olarak yani
tarafından
SavunuyorM ama boş

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 315 göst.
27 Haziran 2022 Aile & Aşk kategorisinde Evrim.34 (603 puan) tarafından soruldu
+1 oy
35 cevap 1,349 göst.
12 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Nisanurrrrr ozkannn (168 puan) tarafından soruldu
0 oy
36 cevap 729 göst.
23 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Syma (952 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 681 göst.
12 Temmuz 2024 Aile & Aşk kategorisinde Papatya0000 (159 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,473,829 soru

24,130,442 cevap

333,998 kullanıcı

...