Bu kız beni delirtcek uyumuyooo, jel aldik damaklarna sürüyorum gunde 4 kez az bise iyi oluyo 15 dk oynuyo sonra yine aynı hafiften de atesi ckti yinede agri kesici verdim ağrısı kesilsin dye sabah 6 da uyandi 9 bucukta uyudu 11 de kalkti bu saat olmus uyumuyo kac kez mama hazirladim neler yaptim hatirlamiyorum gune boyle baslamak cok yorucuymus yaa offfff
Acil.sifalar dilerim canim
Sakin ve sabirli olmaya calis bazen boyle donemler olabiliyor cok huzursuzsa icine sinmeyen bisiler varsa dr gotur sanada bebegede eziyet olmasin
Bunun neyine uyarı vermişler çocukla ugrasmak o kadar kolay değil kadında sıkıntısını yazmis
Allah yardımcın olsun canım çok zor uykusuzluk yorgunluk ve bebegini öyle görüp çare bulamamak seni anlıyorum bu zamanlar geçecek elbet sabret kaç aylık dis falan çıkarıyor olabilir mi bu arada insanalr zaten bunalmis bazen istemeden böyle olabiliyor tepki veren ve uyarı verenlere bende vermek istedim bir an herkes çatacak uyarı verecek yer arıyor yahu boşver takma kimseyi
Ben şunu anlamıyorum bur türlü insanlar buraya derdini yazıyo belliki çok zor durumda destek bekliyo bizden onu yargılamak yerine fikirlerinizi paylassanız yardımcı olmsanız ne olcak incilerinizmi dökülür hepimiz anneyiz ve yeri geliyo benim oğlum 4 yaşında o bile beni Çıldırtıyo ki kaldıki bebek daha anlatamaz edemez bence yardimci olmuycaksanız da yazmayın da kırılmasın
Canım Allah yardim etsin sana cok iyi bilirim benimkinin uyku rutini bu anlattığın 6 da uyanıyor gece cok gec yatiyor öğlene dogru 1 saat falan uyuyor akşamüstü 15 20 dk arasi uyuyor sonra gece yatıyor artık bayilcam
1,486,467 soru
24,301,467 cevap
344,067 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın