0 oy
419 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (182 puan) tarafından

Kucuk oldugu icin kese gorulmedi 1 hafta sonraya insallah...isin sevinme kısmindna kafamda hayaller kuruyorum simdi kusma bulanti donemleri geliyor aklima :DAllahim isteyen herkese nasip etsin.Insallah her konuda ailesel yaralarimizi sarar ozellikle babam cezaevindeyken yarin telefon gorus gunu ve ben ona bu haberi sabirsizlikla vermeyi bekliyorum bi nebze olsa yuzu guler.kızlar benim kizimda gebeligimde de kahverengi minio bi leke olmustu sorun teskik etmemisti bunda da geldi olmaz insallah yerlesme diye geciyor dime 

6 Cevaplar

0 oy
(1,235 puan) tarafından
Gözün aydın sağlıkla al kucağına inşallah evet yerleşme kanaması oluyo 
(182 puan) tarafından
Sagolasin cnm tesekkur ederim
-Reklam-
0 oy
(1,818 puan) tarafından

• Çok şükür canım gözün aydın sağ salim kucağına almak nasip olsun inşallah<3 
(182 puan) tarafından
Amin Allah razi olsun cnm
(1,818 puan) tarafından
Amin canım cumlemizden insallah
0 oy
tarafından
Gözün aydın canım kaç haftalık
(182 puan) tarafından
4 hafta 1 gun
tarafından
Sağlıkla alırsın inşallah kucağına
(182 puan) tarafından
Amin cnm
0 oy
(55 puan) tarafından
Kanama yerlesme diye geciyor ama bazende kese yani kanama alani olabiliyor o yuzden bi acile gorun derim bu arada cok tebrik ederim gozun aydin Allahim sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah
0 oy
(4,641 puan) tarafından
Benim gebeliklerimde bildiğin  adet görür  gibi kanamalarim olur canim. Cok şükür  hic de sıkıntı  yaşamadim. Ama tabi kanamsyı dikkate almak gerekir hepsi masum olmayabilir.

Rabbim sağlıkla  sihhatle kucagina almayı nasip etsin inşallah..isteyen herkese  nasip etsin alemlerin rabbi
0 oy
(754 puan) tarafından
Yumurta şuan tam yerleşme döneminde kanaman ondan olabilir canım ama doktor görse daha doğru olur. Gözün aydın Allah'ım sağlıkla sıhhatle kucağına almayı nasip etsin İnşaAllah

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 287 göst.
30 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 66 göst.
18 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Gurmeanne (765 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 357 göst.
29 Haziran 2024 Aile & Aşk kategorisinde SunaySalih.. (34 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 413 göst.
5 Nisan 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Selma&furkan (1,025 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,047 soru

24,081,041 cevap

331,210 kullanıcı

...