0 oy
383 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (399 puan) tarafından
Kizlar 2 cocugum var yeter  diyorum rabbin olmiuanlara versin ins ...korunmak istyrm cnku hic esime guvenmiyrm artik prezervatifle korunuyordu ama artik istemiyo...bana bi fikir verin lutfen hap kullnip gebe kalan varmi...

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben kullanmadım annem düzenli kullandı Hamıle fln kalmadı koruyor hhap

Siprial taktırabilir

Korunma iğnesi yaptırabilir

Ertesi gunu hapı kullanabilrsin canım 
tarafından
Kullanmadım bilmiyorum yanlış bilgi vermek istemiyorum
(815 puan) tarafından
Ertesi gün hapı ilişki sonrası 48 saat içinde alınması gereken bir hap içindeki canlı spermleri öldürüyor ama kesinliği yok canım tek hap var içinde en son 100 liraydı aklunda bulunsun bu çözüm ama kontrol hapı daha mantıklı
(22 puan) tarafından
Kısaca erkekliği ve kadınlığı öldüren haplar ilerde istesende çocuğun olmaz bir zaman sonra hormonların bozuluyor erkek ler kadına kadınlar erkeğe benziyor sakal gibi tüyler çıkıyor. Çekilme yöntemi en doğal olan ama spiral de olabilir diğerleri çok zararlı ve çocuk iğne vurdursanda oluyor
(2,493 puan) tarafından
Meryemhifa yıllarca doğum kontrol hapı kullanıp bıraktığında diğer ay hamile kalan insanlar var. Sakal tüy çıkarıyor demişsiniz. Tüylenme için kadın doğum doktoruna gittiğinizde yine size doğum kontrol hapı verecek. Çünkü tüylenmeyi engeller. Sakal tüy çıkarmaz yani. Hormonları bozuyor demişsiniz. Hormonlarınız bozuksa yine doğum kontrol hapı verecek çünkü hormon düzenler. Eksi yönleri yok mu elbet var. Fakat bu saydıklarınız değil. Yanlış anlamayın okuyunca yazmak istedim. Araştırın yanlış bilgi vermeyin
(15 puan) tarafından
Meryemhifa geri çekilme bir korunma yöntemi değildir 5yil korunma hapı kullandım biraktigim ay hamile kaldım ayrıca tüylenme falan da yapmıyor sizin bu saydıklarınız eskiden yani eski haplarda oluyormuş sanirim
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kesinlikle spiral taktır..hap maliyetli ve unutma riski var..iğnelerin de yan etki ve günleri var.eşin korunması yöntem değil cnm
0 oy
tarafından
Dogum kontrol hapi guvenilir her gun ayni saate alarm kurarsan unutmadan icersen koruyuculugu da fazla, ama ben bu kez spiral dusunuyorum doktorumlar gorusucem bakalim ne dicek, ilacla ugrasmak istemiyorum 
0 oy
(6,540 puan) tarafından
Haplar vucuda zarar veriyo benim doktorum kesinlikle kullanma dedi, hap igne falan hep hormon iceriyo sonucta, spiral taktir kafanda rahat eder 
(815 puan) tarafından
Kız yurt dışında bir bebek elinde spiralle doğmuştu o olayı hiç unutamıyorum :))
(6,540 puan) tarafından
Ayy olurda milyonda birdir heralde ya :)
0 oy
(45,021 puan) tarafından
Benimde iki tane bida düşünmüyoruz çocuk çok zor gerçekten ben bişey kullanmıyorum öle duruyom:D
0 oy
(800 puan) tarafından
Tamda soracağım soru spiral ile hamile kalan var tandm en iyisi götünü dönüp uyumak ama olmyo 
0 oy
(15 puan) tarafından
Ben 5 yıl kullandım bi sıkintiyasamadim biraktigim ay hamile kaldım iyi bi yöntem bence

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 354 göst.
+1 oy
1 cevap 76 göst.
+2 oy
6 cevap 287 göst.
3 Mart 2025 Diğer kategorisinde yigitmira (134 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 325 göst.

Kategoriler

1,466,674 soru