0 oy
188 göst.
Diğer kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kızlar bulaşık makinem arizaliydi gene zorlayınca çalışıyordu yıkama tuşu ve bitti tuşu aynı anda yanıp sönüyor bı sure şu alir gibi yapıyor ama almıyor daha yeni içindeki bulaşıkları çıkardım elimde yikiyim diye alt gözünü çekince farkettim şu birikmiş filtreye baktım temiz neden olabilir kızlar geçen kaynimla temiz su ve pis su alan yerleride temizledik arkadaki boruları gene aynı yaptı boruların ikiside temizdi marka Indesit aynı sorunla karşılaşan varmiydi?

1 cevap

0 oy
(17,143 puan) tarafından
Aeg makinede ayni sorun vardı. Hata kodu cikiyordu benimkinde. Makineyi bosalttim , filtresini çikardim. Filtre yerindeki suyuda bosalttim. Oraya limon tuzu , karbonat ve sirke döktüm. Onlar etkilesime geçti iyice. En son kaynar su döktüm. Borularin içi tertemiz oldu makine normale döndü. 
(3,102 puan) tarafından
Borularda belkide sıkıntı var ya öyle bı sistemle dosemislerki mutfak lavabosundaki suda zor gidiyor daha yeni takmamiza rağmen
(17,143 puan) tarafından
Aynen bizimkide öyle. Surekli temizliyorum bisey kacmasin diye dikkat ediyorum ama su zor gidiyor.
(3,102 puan) tarafından
Bende çok dikkat ederim yemek artığı falan gitmesin diye cunki tuvalet giderinden geçiyor zamanında idarelik diye öyle yaptılar öyle kaldi
(17,143 puan) tarafından
Sende dene bakalim canim belki hallolur. Seninkinin gideride benimki gibi dandikmiş.
(3,102 puan) tarafından
Yarın bı deniyim canım inşallah olur ya enazindan doğuma kadar makineden olmak istemiyorum ayakta duramıyorum zaten
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
9 cevap 281 göst.
22 Mayıs 2023 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 172 göst.
22 Haziran 2025 Diğer kategorisinde Yeniianne (784 puan) tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 144 göst.
16 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Prenses 67 (675 puan) tarafından soruldu
0 oy