0 oy
329 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (44 puan) tarafından
Kızlar bebeğim 10 günlük hiç uyanmıyor günde belki 1 kez uyanıp azıcık uyanık kalıyor geri uyuyor uykudayken emmiyorda sarılığı az var çok değil. Neden böyle bilen var mı? Kıza neler yapıyorum uyanmıyor esneyip geri uyuyor. Sezaryenliyimda dikişlerimi zorluyor sürekli uyandırmaya çalışıp emzirmeye çalışmak. 1 saat ugsaiyorum 5 dk tek emzirebiliyorum. Elhamdülillah sütüm var tutmuyorda değil uyanık olduğu zaman emiyor ama uyuduğu için emmiyor. 

13 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sarılığı yükselmiştir mutlaka uyandırıp emzir 
-Reklam-
0 oy
(1,466 puan) tarafından
Sarılık bebeği uyutur altını aç ayak altına hafif hafif vur yüzünü yıka ama mutlaka uyandır emzir canım 
0 oy
(7,617 puan) tarafından
40 a kadar bebekler sürekli uyur siz uyandırıp emzirmelisiniz yoksa sarılık olur
0 oy
tarafından
Ay canım benim bebek de aynı anlattigin gibiydi 2 hafta beslemek için mücadele verdim. Uyanmadigı için emmedi ağzına sıktığımı bile yutmuyodu kenarından akıp gidiyodu. Kilo da alamadı 2 haftalikti daha doğum kilosuna değildi. Sabah akşam ağzına biberon tuttum sütüm de vardı ama kilo almiyo diye doktor mama ver dedi onu da aldım. Genede ne yaptıysam kendi uyanana kadar beslemek çok zor oldu. Şimdi de memeden ayrilmiyo. Allah yardımcın olsun sen surekki beslemeye çalış sarılığı yukselmesin bikac gune düzelir inşallah. Altını aç, topugunu sık canını acit biraz
0 oy
(3,521 puan) tarafından
Sarılıktan dolayı kalkmıyordur canım ayaklarının altına cok sert olmicak sekilde vurarak aglat o arada emzir
0 oy
tarafından
Aslinda 10 gunden sonra sarilik riski yok diyolar ama seninkinin biraz varmis artmis midir bilmiyorum, ama benim kizim da ayni soyledigin gibiydi cok ugrasirdim yine de uyandiramazdim, uyansa 5dk emerdi ama kilo gelisimi guzel ilerledi allaha sukur sen de bir sure daha takipte ol sariligi atlatirsa artik uyumasina musade edebilirsin
0 oy
(2,116 puan) tarafından
Hastaneye götürüp o minnacık bebeğin damar yolunun açılıp canının yandığını görmek istemiyorsan onu uyandır benim de bebeğim göğsümün ucu olmadığı için 4 gün emmedi hastaneye götürür götürmez yatış ı yapıldı 1 hafta hastanede yattı o minicik yavrunun damar yolunu açmaya çalıştıkları n da sesi ciğerimi yakıyordu. Hastaneden çıktık her saat uyandırdım emzir dim şükür sarılığı geçti. Sende ona iyi bak Rabbim hastanelere düşürmesin inşallah 
0 oy
tarafından

Sarılık yüksek ondan canim. . Uyandir zorla burnunu sık uyanır hemen süt ver. . 

Işıkta uyusun 40 gün boyunca ve sen sürekli su iç   
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Gerekirse sağ ağzına çay kaşığı ile minik minik ver canım eeenn geç 2 saatte bir emmesi gerekiyor onun sen saat başı vermeye çalış sarılık varsa artmasın
0 oy
(119 puan) tarafından
Sarılık değerleri yükselmiş olabilir benimkide hep uyurdu zor uyandırırdım en son başedemedim hastanede götürdük bide erken doğmuştu 34 haftalıkoyüzden ememiyodu
0 oy
(125 puan) tarafından
Sariliktan dolayi ayaginin altini kaşi uyandir canm sezeeyan olunca bebekler 40. Haftaya kadar kendini anne karninda zannedermis ondan uyanmiyordum bnde yasadim aynisini sen uyandir ve emzir sariligi yukselmesin hatta mama takviyesi yap demislerdi bna 10 gun
0 oy
(44 puan) tarafından
Teşekkür ederim hepinize Allah razı olsun yazdıklarınız için. 
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Sarılığı yükselmiştir uyku sarılığı yükseltir sarılık yükselince de uyur uyandiramadim hastaneye gotur sarılık basite alınacak birşey değil canım sarılığın olcturun 

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 136 göst.
10 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Feriideee (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 350 göst.
10 Ekim 2021 Diğer kategorisinde Feriideee (10 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 222 göst.
4 Ocak 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Senaax (16 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 360 göst.