0 oy
303 göst.
Diğer kategorisinde (853 puan) tarafından
Bebegim 18 aylik   hamile oldgumu ogrendimm   ptsi doktora gidicem kucuk keseyi giremeyiz dedi folikasite falan baslatr bnm  emmeyi biraktrmam lazim ama nasil yapicam bilmiyorum cunku  ole iki saatte bir emen bi bebwk degik dgdugundan beri 5 dkkdan fazla emmedi  ama  meme dusku anliyormu ne  2 3 gundr canımı çıkardi nedendr bilmiyorum emdikce tansiyonum dusuyor bulantim cok oluyor ne olur yardim edin 

4 Cevaplar

0 oy
(505 puan) tarafından
Benimde kızım 22 aylık 9 haftalik hamileyim bende emziriyorum bıraktırmam lazım ama baya azalttım b ama hala emiyo bırakmadı bende burda bekliyim bakalım :)
(505 puan) tarafından
9 haftaligiz daha canm belli degil senin kaç haftalık belli mi cinsiyet
(853 puan) tarafından
Bn daha gidemedm hastaneye   ptesi gtcem çok kucuktr dedı kan degerımden  doktorum  adatıme gore ptesı 7 haftalık olucak erkekler erken gorunur derler ya cnm bnm kızım 11 haftalıkken gorundu mesala
(505 puan) tarafından
Anladım canm saglikli olsun da yeter bize canm
(853 puan) tarafından
Cinsiyeti öğrenırsek yazalım cnm bırbırımıze
(505 puan) tarafından
Olurtabi yazalım canım
-Reklam-
0 oy
tarafından
kırmızıya boyayin rujla yarabandi yapistirin uf oldu artik sut yok deseniz ben öyle bıktırmıştım 2 yasti bizim ama baba sana marketten alcak artik filan diyebilirsiniz insallah kolay gecer süreç
tarafından
artik gece beslenmesine ihtiyaci yok su verin uyandikca zamanla alisir illa zorlanirsa sut verebilirsin bence
basta zor oluyo bebek senden kopmus gibi sana ihtiyacı kalmamis gibi hissediyorsun
bide doktorar sıkıntılı durum olmadigi surece emzirebilirsiniz diyolar ama karar senin kendini ve karnindaki bebegide düşünmen gerekir
(8,335 puan) tarafından
Canım bebeginin en güvenli limanını birden tü kaka yapmış oluyorsun. Doğduğunda ilk tanıştığı korktuğunda sığındığı, gerek madden gerekse manen doyduğu yeri bu şekilde sonlandırmak güzel değil . Biraz araştırınca karşınıza çıkar zaten zararları da . Sağlıkla büyüsün yavrularimiz ...
(853 puan) tarafından
Amin canm doktorunada sorucam   karnimdakinede zarari varsa mecburum  Allahtan baya buyudu
(8,335 puan) tarafından
Sana zararı varsa emzirmeye devam etme canım senin sağlıklı olman gerekiyor ki karnında ki bebeğe de kucağında ki bebeğe de yetebilesin . Ben hamile kalsam kesmem diyordum ama gerek kalmadı yavrum zaten 20 ayını bitirdi simdilik düşünmüyorum ikinciyi . Yani karşı değilim aynı zamanda emzirmeye ama annenin sağlıklı olması şart ... Sen araştır güvenli sütten kesmeyi dene . Konuş sürekli bitti de başka şeyler ile gönlünü yap aklına gelmesini engelle Allah yardımcın olsun..
(853 puan) tarafından
Amin cnm  bnde düşünmüyordum okadar korunmaya rağmen  oldu Allah onu bıze yazdı vardr bı hikmetı
0 oy
(383 puan) tarafından
Ben bıraktıralı 4 gün oluyor kesin çözüm sirke istedikçe çaktırmadan sirke sür canım çok kolay biraktirdim tahmin ettiğimden
(853 puan) tarafından
Cnm emerse sıkıntı olmasin bide kusar bu kesin ya
(383 puan) tarafından
Emmiyor kuzum kesinlikle benim kızım kusmadi hiç bence bu dene pes etme ama
(853 puan) tarafından
Tm cnm  bi doktora gidiyimde

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 152 göst.
14 Temmuz 2023 Diğer kategorisinde 12345ebe (1,070 puan) tarafından soruldu
0 oy
12 cevap 609 göst.