Cok üzülüyorum kizlar. 2 hafra önce 10 haftalik bebegimizi kalp durmasi sonucu kurtajla aldirdik. ilk hamileligimdi. Mantikli olarak düşünüyorum cahil biri de degilim. Nasip değilmiş diyorum. Sakat olsa daha mi iyydi diyorum. yine olur diyorum ama ama kalbimde hakim.olamadigim bir yer var burnum ve kalbim bir sizliyor ki aglamaktan helak oluyorum. Biri görür diye de gizli kapakli agliyorum. Ne olcak benimhalim. Hasta olucam diye korkuyorum. baska olsa yemin ederim cok kızardım amma uzatti derdim. Kalbim sönmüyor. .
Canim bende evlendigim ay hamile kaldm ama kalbi atmiyodu 8-9 haftalikken falan kurtaj oldum esim üzüntüden bana söylemediğini birakmadi deliye dondu o an ki sokla eve geldik kendini odaya kapatti kimseyle konuşmadı ama 2 defa adet gördükten sonra hamile kaldım su an 4 günlük bebegim var rabbime bin şükür Hic dert etme Allah'a dua et emeklerini bosa cikarmaz insallahh Allah kimsenin kucagini bos birakmasn
Hic üzülme ben düşük yaptım.. esim o kadar üzüldü ağladı ki ben hiç ağlamadım allah'a şükür ettim her fırsatta. Rabbimin hoşuna nasıl giderse öyle yapsın dedim veee kanamam bittiği gün ilişkiye girdim hemen bi ay sonra yaklaşık 2 haftalık hamileydimmm şimdi bebeğim 1 aylık herşey geçiyor .. doğup sakat yada hasta olsaydı sonradan kaybetseydin o daha kötü
Kalbinde sokulur bicakda saplanir sana dusen tek sey imtahanina sukur sabir etmek rabbimin Sevilen kulusunki sana sevdiginle imtahanliyor rabbim derki Ben kuluma imtahan vereyim bakayim bana sukurmu ediyor isyan mi sukur ederse Ben ona sabrin hediyesini vereyim eyer isyansa daha cok vereyim der ve bende ilk bebegimi kaybettim 9+5 Ken kalbi durdu agladim sizladim AMA hep sukur ettim amaliyat masasinda bile dua ettim rabbim sana ucuyor melegim ona iyi bak sakin usumesn dedim demmeki yasayacak yiyecek ekmegi yokmus ya baska sorunlari olsaydi oyle dusun ve Ben sukur ettim hamile kaldm hemen de kaldm 5 ay ara verdim beyin olarakda be suan kizim 2 aylik her caniniz imtahan cnm benim seni cok iyi anliyorm zor zmanlar ama ileriyi dusun
İmtihan kardeşim bi süre üzülmen cok normal içine atma elbette.zamanla acın eskisi gibi olmayacaktır.bende korktum şimdi 10+4 deyim 13.haftayı beklıyorum ıkılı test yapılacak.Rabbim güzel bi evlat nasip etsin sizlere
Canım bnde düşük yaptım eşim benden daha çok uzuldu ağladı. Ama nasip böyle imiş. Üzülme canım. Her serde vardır bir hayır.
Canim üzülme bnde bos gebelikten kürtaj oldum bnmde 9 haftalikti. Rabbim tekrar verir ama insan psikolojik olarak yipraniyo
evlat canım dpgmasada senden parca nnormal aglaman hissettiklerin ama rabbim o kadar omur vermis Allah sabir versin
Allah sabir versin diyofum oncelikle canim bende aynisni yqsadim hamileligimde ilkinde. 8 haftalikken kurtaj oldum . Bende cok aglayip uzuldum. Uzulmemek elde degil ama ilk gebeliklerde olan bisey genelde . Rabbim tekrar evlat nasio etsin sana insallahh cnm bnm
Canım basın saolsun. Rabbimin imtihani. Daha beteri var. Sen bu kadarını kaldirabilecekmissin. Ben ilk bebegimi 31 haftada doğurdum 3gun yasadi.:(yogunbakimda gunde bir kere görebilmekle yetindim. Ne sesini duydum ne kucagima aldim..:( yani diyeceğim o ki Rabbimin imtihanindan sual olunulmaz. Cok zor ilk cocuk bide. Ama iste elden hic bise gelmez. Ama hc bir aci ilk gun gibi kalmıyor. Simdi tekrar hamileyim. Yerini hic doldurmucak ama Rabbim tesellisini veriyor. Bebegini kaybedip sabreden anne babaya ne guzellikler vaadediyor Rabbim. Sabret kalbini bozma tez zamaninda yerini doldurur mevlam.
Allah bidaha verir canım üzülme sen çok zor biliyorum ama tekrar hamile kalınca avın diner
Bunun adı uzatmak ya da abartmak değil kuzum sonuçta bebeğini kaybetmişsin. Başın sağolsun. Bu durumu çok güçlü karşılamak ya da hissettiklerini içine atmak zorunda da değilsin. Umarım en kısa sürede bebişiniz olur kucaklarsınız sağlıkla. Ama bu süreci atlatmak için yardım alman faydalı olabilir.
Başın sağ olsun kuzum rabbim sabır versin dayanma gücü versin inşallah demek ki hayırlısı değilmiş olmamış bide böyle düşün canım biliyorum çok zor ama inşallah rabbim bi daha verir tatlım
Ciğer acısı yaşıyosun.
Elbetteki yanıyordur için. RABBİM İÇİNİ FERAHLATSIN İNŞALLAH
Sen içini ferah tutmaya çalış ama ammada uzattm falan diye düşünme. Seni cennetteki bi kapıda karşılayacak. Allah yar yardımcın olsun
1,488,820 soru
24,335,692 cevap
345,850 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın