0 oy
1,021 göst.
Diğer kategorisinde (3,477 puan) tarafından

:angel: niye insanları zorunlu birakiyorlar

image

13 Cevaplar

+3 oy
(2,290 puan) tarafından
Kiratanesiz yapamam hemen olayim☺
tarafından
Ahhahahahaha bayıldım:D
(346 puan) tarafından
harbinden ne saçma yasak ya
(2,290 puan) tarafından
Nabiz yokluyo cakallar..
(1,514 puan) tarafından
HAydi asiya ozaman :D
-Reklam-
+1 oy
(16,787 puan) tarafından

Dur qı daha bu Leledir lolosu da gelecek :)

tarafından
AdasiM dogulusun galiba :)) lo oo
(16,787 puan) tarafından
He doğuluyum
tarafından
Neresinden canım
(16,787 puan) tarafından
Ağrı liyim
tarafından
Ben de van liyim
0 oy
(45,023 puan) tarafından

Bu daha baslangic:ermm:

0 oy
tarafından
Yav nasıl olur bu iş daha akşama argadaşlarla gahvede pişti oynayacaktık kajdkakdkd olmadım olmayacam da aşı.. (bunu diyen ben bir ay sonra kuzu kuzu aşı olmaya gidicekmişim gibi duruyor) 
tarafından
Aman ne olacak bu milletin hali
(511 puan) tarafından
Direnenler yüzünden  bitmiyor ya zaten hastalikta
tarafından
He ya aşı olanlar bir daha korona olmuyor ya saygı duy bu benim kararım
(511 puan) tarafından
Böyle zorunlu tutarlar adamı daha bekleyin  olmayanlara ne yasaklar gelecek
(2,290 puan) tarafından
Ya zorunlu tutarlar olmuyoz ya hadi bakalim vatandasliktan kovsunlar sıkıyorsa...
0 oy
tarafından

image

Bunların kararı

0 oy
(1,235 puan) tarafından
Kirathane olmazsa olmazimm:)) olmadım olmiyacam aşıya direnen ben
0 oy
tarafından
Almasınlar, bununla mi korkutacaklar. Kafeye gidemiyorum diye insan aşı mi olur ya. Aşı olanların kararına kesinlikle saygı duyuyorum, sağlık için deyip olanlara. Ama yok avmye gidemem, yok kafeye gidemem kusura bakmasın kimse ama omurgasizlik gibi geliyor bana.  İş mevzusu hariç tabi ki
0 oy
tarafından

Konuyla ilgili fikrim ektedir 

image

tarafından
Evet...
0 oy
tarafından
Ohh Ohhh  çok sevindim :)))  neden mi çünkü 

Eşim cumartesi pazar evde kahveye gider gelmezdi tartusirdjk hep iyi oldu 
(1,514 puan) tarafından
Desene ozaman esin şimdiden asi randevusunu alacak :D
tarafından
Aynen :)))
0 oy
(1,353 puan) tarafından
Ya valla sövmekten bıktım artık
0 oy
(11,275 puan) tarafından
Her gece gidiyordum napcam şimdi bennnn;))) çok acil isim olduğu yer yasak olana kadar olmuyorum benim vücudumu benden çok düşünüyorlar sanki çok milletini düşünen insanlar 
0 oy
tarafından

İki doz biontech vurdurdum cnm çok şükür ki bir sıkıntı yaşamadım:P kişisel fikrim iyiki mecburi kılınıyor öbür türlü bu nalet hastalık bitmeyecek:ermm: maskeden nefret ediyorum ve biran önce kurtulmak rahat rahat korkmadan çekinmeden gezmek eşe dosta sarılmak istiyorum ☺️

Hadi gelin linçleyin aşı karşıtı olanlar:D

(11,253 puan) tarafından
Bende oldum kız linckere birlikte göğüs germeye geldim yanındayım salgindan kurtulmak için mecburuz aşı olmaya
tarafından
düzenlendi
İstedikleri kadar linçlesinler her bünye bir değil ki..yakını rahatsızlanıyor aşıdan diye ben de olmam diyor..benim kaynım 38 yaşında 8 ay önce kaynım vefat etti aşı yoktu piyasada..görümcelerim en ağırını oldu yatak döşek yattılar 1 hafta sesleri çıkmadı aşı yaşı gelemdi olamadılar..biz de olmayanların neler çektiğini görerek olduk aşımızı
(7,436 puan) tarafından
Yüz binde bir kişinin yakınına birşey olunca aşıdan biliniyir neymiş aşıdan sonra kalp krizi geçirmiş bu aşıdan önce kalp krizi denen şey hiç yoktu sanki millet dünyaya kazık çakiyordu ölmuyordu bı anlasinlar artık yoğun bakimda yatanların %90i asisizlar bile isteye asi yaptirmayanlar geri kalan devede kulak bile olmayan istisnalar bunlar tabiki de olacak seyler Ken neden riske atılıyor hadi kendini riske attın neden baskasinin vebaline girilir.icilen bir ağrı kesicinin bile yan etkisi var reçetesi, antibiyotik almak için can atanlar şimdi çıkmış asi karsitiyiz diyorlar.
tarafından
Beni ilgilendirmiyor olmayanlar. ben 2 dozumu da oldum kafam rahat en azından..ha oldum ha olcam diye karışıklık yaşamıcam.çocuklar da aşı oluyor yan etki ateş kusma yapabiliyorken biz yetişkenlerde daha fazla yan etki olabiliyor..benim annem astım şeker kolestrol hastası evde önce kardeşim sonra babam korona oluyor ve babam ağır geçirdi 1 ay karantina yaşadı annem aşı sayesinde o 1 ay içersinde bulaşmadı ona kroniklere rağmen..kardeşim ve babam daha olamamıştı yaş ve işten dolayı annem önceliği vardı iyi ki de olmuş
tarafından
Hepinize katılıyorum kızlar tek tek düşüncelerimi yazmışsınız bian ben yazdım sandım❤️ Allah herkese akıl fikir versin inşallah demekten başka çaremiz yok malesef ☺️ bizler kendimizi ve ailemizi düşünerek yaptırdık gerisi umrumda değil❤️zaten biraz dusunebilseler aşı reddi yapmazlardi dimi ama☺️☺️o yüzden inş aşı olmayanlar evlerinden cikamasinlar diye dua edip duruyorum:))))))
tarafından
Benim çevremde aşı olup da kötüleşen korona olan yok istanbulda kalabalıkta olmalarına rağmen her gün işe gidiyorlar toplu taşıma kullanıyorlar şükür olmadılar..biraz da bünye meselesi senin vücudunun bağışıklık düşükse aşı da korumaz ki..biraz da yiyeceklerle desteklemek lazım
tarafından
Aynen öyle cnm bende İstanbul'dayım o kalabalıkta i kadar seyehat ettik toplu taşıma araçlarında ama çok şükür ki grip bile olmadık ☺️ en kötü parolun bile yan etkileri varken aşının tabiki yan etkileri olabilir gayet normal ama bunu o kadar çok büyüttüler ki sanki vurulan herkes ölecek gibi :))))))
tarafından
Aynen cnm..aşı sorularına cevap vermek istemiyorum ama bazen çok abartıyorlar bu yaşlarına kadar hiç mi aşı olmadılar çocukları olmadı mı??
tarafından
Bende çok nadir cvp yazıyorum oda yan etkisi gördünüz mü postlarına yazıyorum. Ama herkes bilinclenmeli ve aşı olmalı yoksa bu yasaklara ve maskelere bağımlı kalacaz
(7,436 puan) tarafından
Asi olmayanla aynı ortamda olmak istemiyirum çok bilmişler birşeyi savunuyorlarsa tam savunanlar arkasında dursunlar yasaklari da kabullensinler.daha neyi savunduklarını bilmiyorlar kulaktan dolma şeylere inaniyorlar.o sosyal.medyadaki asi karşıtları varya onların hepsi aşısını yaptırıyor bizim halk ta koyum surusu gibi inanıyor
tarafından
Ben 2 dozu da yaptırdım şimdi omlar düşünsn..gerçi geri çekmişler kararı
(7,436 puan) tarafından
Zamanla gelecek bu böyle devam etmez vakalar artıyor
tarafından
Ben gönül rahatlığıyla yaptırdım kimsenin zorlaması yada yasak olacak diye değil..kendimi ve çocuklarım için
(7,436 puan) tarafından
Şifa olsun canım
tarafından
En iyisi o zaten cnm☺️insan bilinçli bir şekilde yaptırmalı. Neyi neden savunduklarını bile bilmiyorlar. Belkide herkes korona olsun ölsün diye aşı karşıtı kitle çıkartmaya başladılar kim bilir ki. Bak çin bile normal hayatına döndü biz hala bu cahil insanlar yüzünden Sürünüyoruz ya
0 oy
(308 puan) tarafından
Bize böyle Bi karar getirilemez çünkü aşı olan yok ki :d

İlgili sorular

0 oy
18 cevap 524 göst.
28 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 238 göst.
25 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sirine_36 (206 puan) tarafından soruldu
0 oy
38 cevap 961 göst.