+2 oy
1,075 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (9,236 puan) tarafından
Dün demiştim eşimle kapistik bastım gittim diye heyheylerim üzerimde biri yan bassa patlıcam okadar sinir kupuyum 

Dayimdayim ananemi bir teyze ziyarete geldi bana dio bebeğin cinsiyeti ne kız dedim.

Eee olsun ikinci erkek olur bişey olmaz. O ne demek dedim erkek olsa iyiymiş dedi 

Dayım hemen konuyu değiştirmeye çalıştı ama ben dururmuyum 

Seni cahillll diye başladım lafa. Ağzıma geleni saydim.ulan Allah'ın yarattigina laf etmek sana mı düştü.bu arada üç oğlu var ve bekar hepsi. Ama kız çocuk sewmezmis.allah verdimi erkek verecekmiş kız ewlattan sayilmazmis.

Ah sen benle yaşıt olacaktın ki ben seni döve döve yola getirdim 

Lincleyeceksenizde lincleyin tavrımi büyük senden neden öyle yaptın falan diyenler olur ama yemin ederim laz damarim tuttu resmen dayım soktu beni odaya elimde kalacakti

37 Cevaplar

0 oy
tarafından
O nasıl lafmiş evlat evlattır ya kızı erkeği mi varmış. Iyi demişsin valla agzina sağlık kendisinin cinsiyetini unutmuş galiba
(9,236 puan) tarafından
Kız olunca elin mis erkek olunca beldenmis. Kıza mal verirsen el oğluna gidermiş vsvs neler neler dedi.
tarafından
Hz muhammeddin kız çocuklarına ne kadar değer verdiğini söyleseydin belkii müslüman olduğu aklına gelirdi
-Reklam-
0 oy
tarafından
Kim tutar seni :)))
0 oy
tarafından
Ay çok iyi etmişsin vallhi canım
0 oy
(5 puan) tarafından
Benimde anlamadığım bı olay o ya cinsiyeti ne diye soruyorlar kız diyorum olsun olsun sağlıklı olsun da diyolar kız olunca noluyo acaba 
(9,236 puan) tarafından
Kiz olunca elin oluyormus
0 oy
(12,526 puan) tarafından
Nefret ediyorum böyle zihniyetlerden. Fakat gel gör ki ne yaparsan yap anlamaz kalıplaşmış düşünce cahil insan demiyorum bile cahil varlık. 
0 oy
(929 puan) tarafından
Valla en güzelini yapmışın azına sağlık 
0 oy
(425 puan) tarafından
Iyi yapmmissin agzina saglik icimin yaglari eridi
0 oy
(1,830 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Aşırı abartmışsın karşında senden büyük biri var cvbını verip otursaydın Adı üstünde yaşlı laftan anlamaz, sen ondan da betermişsin, sizin için dövmek sövmek ne kadarda kolay bide mirifetmiş gibi anlatıyorsun, zaten onun yaptığı saygısızlık ama sende abartmışsın, herkeste seni tebrik etmiş 
(9,236 puan) tarafından
Kadına sebindoverim mi yazdım ben oraya.....
Paragraf atlamışım bak. Yasitim olsan yazmışım.kendi duygu dusuncelerim
0 oy
tarafından
Kendisi kadın ama kız evlat olarak gelmiş dünyaya
0 oy
tarafından
Kız evlattan sayılmazsa kendıde evlat olarak  gormuyo o zaman kendını. Lan ş.erefsiz sende kadınsın senıde bı kadın dogurdu senın ogullarınıda kadın dogurdu smdı onlarıda bı kadınla evlandıreceksın. Madem evlattan sayılmıyo ***** pis.lik senı. Az bıle yapmıssın valla suan oyle bı sınırlendımkı bn olsam agzına gozune ederdım p.islk kadın cahıl 
(9,236 puan) tarafından
Aaa deme öyle ben terbiyesizmisim baksana burdaki yorumlara susa susa tepemizde çıktı herkes
tarafından
Ya bırak allahını sevıyosan . Burdakılerı anlamıyorum zaten ben . Benımde bı kızım var cok sukur rabbım nasıp ettı banada . Bana da ogrendıklerınde dedıklerı sey esıme dedıler dogrusu erkek adamın erkek oglu olur dıye ben bu lafa bıle ortalogı karıstırdıysam o kadının agzının oayını haylı hayli verırım. Sen sıkma canını sınırlenmede cok ıyı yapmıssın allahından bulsun pislik kadın   sen sag saglım kızını al kucagına ınsallah canm
(9,236 puan) tarafından
Amin inşallah bizim şimdi kızımız var ya bizim değilmiş elinmis...
tarafından
Ha s.iktir b.ok deseydin  keske ona
(9,236 puan) tarafından
Ay güldüm.... Demiş kadar oldum suan
0 oy
(854 puan) tarafından
Cok haklisin canim bnde sinir oluyorum uc kizim var gorumcemin oglu oldu bayramda onu seviyodum kaynanam dio allah ins sanada versin snki bn erkek istiyorum halla halla saglikli olsun yetr gorumcemn bebegide cok tatli sirf o.yzdn doya doya alip sevemiyom erkek bebek istiyomus algisi yaratmamak icin allah iciminbiliyo hayirli oln neyse o olsun demisimdir her zaman
(9,236 puan) tarafından
Sağlıklı olsun hayırlı ewlat olsunlar hepsi
0 oy
tarafından
Kendide evlattan sayılmıyor o zaman kendide kız doğmuş manyak ya
0 oy
tarafından
İyi yapmissin bunlar bitmez daha çok çıkıyorlar 
0 oy
(713 puan) tarafından
Canm Mahmud efendi buyurur ki cahile kitap gibi sessiz olacaksın diye gerçekten öyle unuttuğu birşey var kızını omuzlarından medine sokaklarında taşıyan peygamberin ümmetiyiz şükürler olsun ki kızım var Rabbim nasıbimize ne verdiyse o 
(9,236 puan) tarafından
Kızın varsa ele dogurmisssun canım....... Eğer kızsa hayirsizmis
(713 puan) tarafından
Bişey oldu mu kızını çağırır ama oğluna laf edemez kız evladın tadını almamış boş konuşmuş boşver
0 oy
(2,588 puan) tarafından
Kız kim linçlicek az bile yapmışsınız :)))) 
(9,236 puan) tarafından
Aaa deme öyle ben terbiyesizmisim biri öyle yqzmis
(2,588 puan) tarafından
Burası çok boş kişilerle dolmaya başladı kafaya takma kuzu sen, onlarla alakalı senlik durum yok :))))
(9,236 puan) tarafından
O yazani galiba çok rencide etmisler
0 oy
tarafından
Cahil karı iyi demissin valla 
(9,236 puan) tarafından
Alamadım hıncımi keşke yasitim olsaydi

İlgili sorular

+2 oy
4 cevap 206 göst.
26 Mart 2025 Diğer kategorisinde BoncukGozlum (10,664 puan) tarafından soruldu
0 oy