0 oy
344 göst.
Yemek-Tarifler kategorisinde tarafından
Evet hanımlar kışlık neler yapıyosunuz pratik olan herkez yazarsa birbirimizden öğreniriz biz domates şişe yapıyoruz annem salça yapar patlican biber kuruturuz fasulye atarız buzluga öyle 

7 Cevaplar

0 oy
(1,691 puan) tarafından
ben biber dograyip buzluga atiyorum yemeklik firin yemekligi diye ayirip patlican kirmizi biber kozluyorum patlican kizartip koyuyorum dogranmis domates yapiyorum konserve domates puresi yapiyorum menemenlik yapiyoyorum bu kadar 
tarafından
Maşallah canım da ne olsun patlican karnıyarıklık kızartmak istiyorum bende nasıl oluyor acaba kızartma öyle yapmadım buzlukta sorun oluyormu tadı
(1,691 puan) tarafından
yok kuzum yapmadan 1 saat once cikariyom buzlukta  hic bi farki olmuyor
tarafından
Sağol canım yapıcam bende
-Reklam-
0 oy
(245 puan) tarafından
Kızarmış patlıcan koz kırmızı biber patlıcan yeşil fasulye bamya börülce bezelye  yeşil kirmizi biber karışık koyuyorum bı de çocuklar için haşlamalik mısır meyve suyu yapmak için vişne kırmızı erik şeftali kayısı falan koyucam
0 oy
(6,541 puan) tarafından
Barbunya ayiklar koyarim, bamya, taze fasulye, posetlere domates dograr koyarim biberde ayni sekilde, dolmalik biber ayiklayip koyuyorum
0 oy
tarafından
Ben sarımsakları soğup poşete yada cam kavanoza koyup buzluğa atarım..etlerimi pişirip öyle buzlupa atarım pratik oluyor..menemen annem verdi salça reçel falan gelirken.turşu daha zamanı gelmedi fasulyeden yapıyoruz genelde..2 bidon 10 kg yaprağım var..sarıp sarıp buzluğa derin dondurucum olsa çok şey yaparım da buzdolabın buzluğu var sadece
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Yeşil fasulye, iç fasulye, bezelye içi, kızartılmış bamya atıyorum buzluğa.. Közlenmiş patlıcan biber falan da atıyorlar ama tadı kaçıyor diye sevmiyorum ben.. Vişne, kiraz atanlar da varmış (fikir olsun diye), ben de ilk defa denemek için kiraz attım.. Salça ve kavanoz domates, yine kavanoza şeftali kompostosu.. Aklıma gelenler bu kadar :)
0 oy
(45,023 puan) tarafından

Hiç bişey öle duruyom bakalim:D patlıcan kavurup atcam dolma biber kurutcam menemen yapmicam geçen senenin kiler hep duruyo karnı yariklik kizartip atcam yeşil fasulye kuruturum birazda yeter yaa hiç bişey yapasim yok:))

0 oy
(5,941 puan) tarafından
Hiç  bir şey  yapmıyorum  sagolsun  annem  yapıyor :)

İlgili sorular

0 oy
14 cevap 282 göst.
4 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Buket masal (2,587 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 508 göst.
8 Eylül 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
7 cevap 579 göst.
16 Ağustos 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Aysegul&20 (6,998 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 501 göst.
19 Ağustos 2022 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,994 soru

24,092,872 cevap

331,866 kullanıcı

...