0 oy
451 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Artık doğurup sevmek istiyorum yaaa. Bı yandan da doğumdan korkuyorum karmaşık duygular içindeyim :)

7 Cevaplar

+1 oy
(389 puan) tarafından
Bnde istiyodum smdi doğunca herşey çok değişti ne kndimr zamanım var ne eşime. Duşa bile zor giriyorum uykusuzum .

Ama herşeye rağmen çok güzel bi duygu inslh en yakın zamanda tadarsin
(389 puan) tarafından
Ben 2 ay bitmeden rahatlamadm canım inslh erken biter seninde
(969 puan) tarafından
Insallah 1 aylik olcaz az kaldi bsey yaptin mi gaz icin
(389 puan) tarafından
1 çay kaşığı kimyonu 1. Çay bardagyla kaynatıp verdim hemen yapiyodu gazını kakasini
(969 puan) tarafından
Benim ki kaka yapiyor gazda cikariyor aslinda bana doktor verme dedi gaz damlalari var ama acaba her seferinde mi veriyosunuz
(389 puan) tarafından
Yok canım azaldı artık vermiyorum damla da kimyon ya.  Emdikten sonra gazını çıkariyorum artık öğrendim onve çıkarmadan yatırıyorum çünkü uyuyodu emerken
-Reklam-
0 oy
tarafından
Allah yardımcın olsun canım kaç haftalık hamılesin
tarafından
22+0 :)
tarafından
Kızzz daha 5 bucuk aylık sın az sabret büyüsün sağlıkla gelsin :))
tarafından
Aynen daha coook var ;) bebek görünce artık dogursam diye tutturuyom xjjxj
tarafından
Ahaha ınşallah canım
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Dogurma kız içinde kalsin bnde senin gibi diyordum sonunda dogurdum uykusuz kaldım.
tarafından
Hahaha ama illaki çıkacak
tarafından
Bende aynn Vala şeyy zamanı geri alma şansımız yada göbüşümüze geri koyma şansımız var mı en azından göbüşümüzde sesleri çıkmıyordu ajhahaaa
tarafından
Hahaha alemsin ya :) valla ben olduğu için mutluyum da korku panik heyecan hepsini yaşıyorum. Sence özel mi devlet mi (doğum da )
tarafından
Kız yok bende mutluyum şaka yapyorum doğumun normal doğum olacaksa özel sezeryan olacaksa devlet bence
tarafından
Neden sezeryan devlette
tarafından
Sezeryan olduğu için özele ihtiyac duymazdım ama norma doğursaydım özel isterdim özel hastane çok ilgileniyor sen doğum esnasında bagrıyosun diye fln azarlamıyor
(3,895 puan) tarafından
Bence de seda katılıyorum sezeryana doktor giriyor o yüzden devlette olmasi cok iyi ama devlette doguma ebeler giriyor bnde devlette dogum yaptim hep ebe geldi.Beni azarlamadilar ama diger odalardaki kadinlari azarlamalarina çok şahit oldum.
tarafından
Aynn öyle ben devlette 2 gun suni sancı çektim suni sancıdan önce dedım Kı benı sezeryana alın sunı sancı garanti değil 40 haftalık olmuştum2 gun suni sancı çektirdiler eziyet ettiler sürekli gelip gidip azarladı lar benı sürekli açılmaya baktılar canımı çok yaktılar psikolojim bozuldu 2 gunun gecesi kendı kendıme dedm annemle eşim uyusun kendımı atacam camdan aşağı intihar edecem bu iş böyle olmuyor özelede param yok neyse 2 gunun gecesı geldiler 12den sonra bişey yıyıp içme yarın senı sezeryana alıcaz dedıler sezeryan oldum Bi gece daha kaldım eve geldik
tarafından
Ay inanmıyorum ya ne hakla bagiriyorlar
tarafından
Devlet işte ınsanı insan yerine koymuyorlar ebeler canımı yaka yaka ağlata ağlata açılmaya baktılar doktor gelıp açılmaya bakıyordu hıc unutmam aç bacaklarını diyerek bacaklarıma vurdu
(3,895 puan) tarafından
Çok geçmiş olsun yaa cok üzüldüm dogumdan önce cati muayenesi yaptirmadin mi?
tarafından
Yapmadılar Kı
(3,895 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Bende hiç unutmam 1 kez çişim vardi diye azarlanmıştım.
tarafından
Sağol canım bundan sonra tek tesellim artık alttan açılmaya fln bakamicaklar ıkıncı çocugu yaparsam gunum geldiğinde sezeryanımı olup çıkacam

İntihar edecek duruma geldim düşünebiliyor musun gözüm karardı karnımda Kı çocugu bıraktım artık Bi kenara
(3,895 puan) tarafından
Keşke çati muayenesi yapsalardi cok yazik olmuş sana bana da suni verdiler acısı nasıldır bilirim benimde cok canim yanmıştı.
tarafından
******** insanlar ya ne hakla azarlıyorlar bu onların işi sevmıyırlarsa ışlerını bıraksınlar yapmasınlar bide devlette normal doğumda kadınlar doğum yaparken tualetini de yapıyormuş Bı de o yuzden azarlıyorlar kadın zaten canının derdıne düşmüş yazık ya
(3,895 puan) tarafından
Aynen ben işte tuvaletim var diye azarlandim :(
tarafından
Devlet işte canım özelde olsa böyle mı olurdu istegramdan seyrediyorum özel hastane ebelerını rahatlatıcı müzik bile çalıyorlar her an başında lar ttalı tatlı konuşup ilgileniyorlar
tarafından
Onları Allaha havale edıyorım hakkım haram zıkkım olsun
tarafından
Allah böyle insanlarla karsilastirmasin  . Sevmiyorsan bu işi yapma . Ya insan hem acı cekiyor hem de azarlaniyor çıldırmamak elde değil . İster  normal ister sezeryan özel mi diyorsunuz yani
tarafından
Imkanın varsa özel bence canım
0 oy
(979 puan) tarafından
Vala bnim daha dayanck gücm kalmadı 36+4 zaman durdu adeta. Dogumdan snra hc zman olmick daha ck yorlcam bliyrum cnkü 3yasnda oglm var ve halen bni cok yoruyr blmiyorum neler olack
tarafından
Allah sizinde yardimciniz olsun  . İnşaallah kolay bir doğum yaparsınız
(979 puan) tarafından
Amin insalah cmlemize . Artk korku endise heyecn hrsey var
0 oy
(161 puan) tarafından
Aynı durumdayız aynen. 11 gün kaldı. Ama artık dayanamıyorum gelsin istiyorum
tarafından
Alalh kolaylık versin canım ya zor
0 oy
tarafından
Bende oğlumda öyleydim Sevim geri yerine koyim derdim ahahahahah canım isteyince Sevim oksim canım isteyince karnıma koyim hareket etsin diye ahahahahahahahha şuan yine hamileyim 29 haftalık olduk çok şükür
tarafından
Dimi dimi djjxjx
0 oy
tarafından
Canım sabret ve bu günlerin kıymetini bil. Hem daha çok küçükmüş bebeğin. Vaktinde gelsin bebeğin. Bende hamilelik günlerimi özlüyorum ne güzeldi enine yatıp boyuna kalkıyorum. Karnında hareket ettikçe mutlu oluyodum. Benimki 4 buçuk aylık yorulmaktan sevmeye vakit olmuyo 
tarafından
İşte yemek falan yapamıyorum diyeni ay ne zormus
tarafından
Bırak yemek yapmayı aç kaliyodum ben, hiç kucagimdan inmiyodu bı oda sıcak diğer yerler soğuktu bırakıp gidemiyodum soğuk olduğu için bebeği goturemiyodum. Eşim gelene kadar mutfaktan biseyler alıp ayak üstü yiyodum. Her bebek zor diye bişey yok benim bebek kolikti gündüz sabahtan akşama kadar agliyodu
tarafından
İnşallah benim bebiş öyle olmaz
tarafından
İnşallah canım. Hamilelik de güzel acele etme zamanında gelsin diye dua et
tarafından
Aynen bunu da yaşamak lazım :) . Amin inşallah

İlgili sorular

+3 oy
4 cevap 76 göst.
7 Nisan 2025 Diğer kategorisinde 1Anne1Melek (270 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 37 göst.
12 Haziran 2024 Diğer kategorisinde Asabii (805 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 291 göst.
15 Mayıs 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Havvanur1 (1,027 puan) tarafından soruldu
0 oy
30 cevap 717 göst.
25 Nisan 2024 Alışveriş-Hediye kategorisinde Fairytalee (2,618 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,467,814 soru

24,049,671 cevap

329,600 kullanıcı

...