0 oy
129 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar bebeyimin ateşi var 38.4, 2 diş çikarmiş ondan ola bilir mi ? Bir de diş ateşi en fazla na kadar yukselir ?

7 aylik

4 Cevaplar

0 oy
(4,148 puan) tarafından
Buyuk ihtimal distendir canm. Dis atesi ara ara yukselirr. Ayaginnn altina limon sur canm topuklarina
tarafından
Tesekkur ederim canim ilac verdim şimdi diş ateşi en fazla ne kadar oluyor ?
(4,148 puan) tarafından
Degisir o canm cocuktan cocuga bnm kizin o dis  patlatana kadar ara ara ateslendi 4 5 gun
-Reklam-
0 oy
(5,725 puan) tarafından
O da bir ihtimal şu sıralar salgın var eğer yükselmeye devam ederse çocuk doktoru yada acile gösterin derim canım
tarafından
Doktorunu aradim tel. kapali ona da ayri sinirlendim
(5,725 puan) tarafından
Yıka kuzum sık sık çok sıcak birde ateş.. ateş düşürücü verebilirsin hala yükselmeye devam ediyorsa yine sen götür bayramdan beri toparlamanadik çocuklar ateş ishal çok kotu
tarafından
Duş da aldirdim ilac da verdim canim bekliyorum Allah korusun bebişlerimizi
(5,725 puan) tarafından
Allah şifa versin kuzum
0 oy
(5,372 puan) tarafından
38.7 olmuştu bizim tanıdık eczacı vardı 39 olursa götür demişti bi de dönüşümlü olarak 2 saat arayla bi pedifen bi calpol ver demişti düşer tekrar çıkarsa bşy olmaz ama sabit kalır düşmezse götür demişti canm. Zaten senin yapabilceğin şeyler şuan bol su içir ılık duş ayağının altına limon sür benim bildiklerim bunlar kuzum Rabbim şifa versin 
tarafından
Çok teşekkur ederim canim Amin
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Canım  ne olur ne olmaz  sen yine  bir doktora  götür  baya  çıkmış  ateşi  ben hiç beklemiyorum  ateşi  çıkınca  çok  önemli  ateş  cıkması 
tarafından
Aradim doktorunu teli. kapali ilaç verdim ateş duşmezse başka doktora gòturucem
(5,941 puan) tarafından
Götür  canım  ihmal etme
tarafından
Tamam canim çok sagol

İlgili sorular

0 oy
4 cevap 188 göst.
0 oy
9 cevap 282 göst.
21 Kasım 2022 Diğer kategorisinde HASRETiM160121 (2,299 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 396 göst.
30 Ocak 2022 Diğer kategorisinde Ayselselay (328 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 155 göst.
30 Aralık 2022 Diğer kategorisinde Mrvgul (4,731 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,472,911 soru

24,117,837 cevap

333,324 kullanıcı

...