0 oy
107 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kizlar bezi aşırı dolmuo cisin varmı dedgmde iki uc gundr tuvaleten kapısının önüne gidio bana da oş oş (koş koş)anne dio:) oraya yatıp beklio bezini cikarmami istyo çıkarınca hemen girio otryo oraya ben ara ara götürmüştüm tuvalete oradan alıştı sanrm yapio su döküp bitti dio elini yıkayıp çıkıo alaturka tuvalet hepsini asagda yapio el yıkama işini felan :)sizce devam etmelimym öğrenirmi? Diğer postmdan bildgnz gibi emio hala emmesi vc eğitimi için sorun olurmu

3 Cevaplar

0 oy
tarafından
Kesinlikle devam et hiç bırakma benim oğlum da öyle çiş var mı deyince banyonun önüne koşuyo ama orda yapmıyo oyun oynuyo geri çıkıyoruz. Şimdi çoğunlukla  bez bağlamıyorum gündüzleri arada bi halıya falan yapıyo ama siliyorum artık napiyim 19 aylık bu arada 
tarafından
Benimki yapio canım gidince ama buyuk tuvalet daha yapmadı bugün baglamadim bakalım nolcak gece nasi yapicam bilmiyorum
tarafından
Yapar canım bak en azından biliyo gece de yatağın altına alez veya naylon ser ıslatsa bile yatağa geçmesin çarşafı makineye atarsın bez bağlama
-Reklam-
0 oy
(17,129 puan) tarafından
Kesinlikle devam et canim. Biraz büyüduğunde korkuyor. Suan bu sekildeyse cabuk alısır. 
tarafından
Çok hev ele gidio şimdi canım bugün baglamadim bakalım ne olacak gece nasi yapicam bilmiyorum
(17,129 puan) tarafından
Gece sakin bez takma canim. Yataği kirlenmesin diye önlemini al ama bezi takma. Alışır hemen. Ben gecen persembe baslamişim sali gününe kadar hallettim. Benimki 28 aylik gec kaldim. Bence şimdiden hallet sen.
tarafından
Peki gece kaç kere kaldrym canım bilgin varmı emio bide ya gece bı kez sabaha karşı felan
(17,129 puan) tarafından
Canim benimki zaten bezi kuru uyaniyordu o yuzden gece hic uyandirmiyorum. Sabah namaz vakti uyandirip çişini yaptirip geri yatiriyorum. Kahvaltiya kadar geri uyuyor. Sen emziriyorsan her emmede götür bence.
0 oy
(12,271 puan) tarafından
Sen yolu ysrilamssin kız devam et işte sakin pes etme maşallah canım 
tarafından
Bakalım bugün baglamadim gece nasi yapicam onu bilemiyorum ama

İlgili sorular

0 oy
22 cevap 503 göst.
4 Kasım 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Papatym35 (867 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 298 göst.
2 Ocak 2024 Diğer kategorisinde Mslcns (5,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
24 cevap 593 göst.
30 Kasım 2023 Yemek-Tarifler kategorisinde Mslcns (5,314 puan) tarafından soruldu
0 oy
29 cevap 706 göst.

Kategoriler

1,469,816 soru

24,077,635 cevap

331,030 kullanıcı

...