0 oy
336 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (25 puan) tarafından
tarafından düzenlendi
Hdhalcju

3 Cevaplar

0 oy
tarafından

Dolmuş falan yok mu canım. Ben Samsun'da okudum gezilecek çok güzel yerleri var. Eşin gelmiyorsa tek basuna gez, keşfet. Çok güzel sahili var, ah kulağıma geldi dalga sesler <3

(25 puan) tarafından
Ahh keşke gidebilsem inan market bile yok
tarafından
Hadi ya, üzüldüm gerçekten. Keşke daha aşağılarda sahile yakın yerde olsaydı eviniz, en azından ulaşımın kolay olduğu bir yerde.
(25 puan) tarafından
Aklımda artık boşanmaya kadar gidiyor yapamıyorum çünkü hiç böyle tahmin etmiyordum çevrede insan yok ya dağ başı sadece fındık var eşimi seviyorum ama bana vakit bile ayirmiyor bir sahile inip yürüyemiyoruz bile yorgunum diyip ya uyuyor yada uzanıyor buda benim zoruma gidiyor
tarafından
Allah yardımcın olsun canım :(
-Reklam-
0 oy
(946 puan) tarafından
Gel sarılalım hemşehrim, bende başka ülkeye gelin geldim 2 sene olacak, aynı durumdayız. Merkezden uzakta oturuyoruz araba olmadan bir yere çıkamıyorum çocukla, anca buralarda yürüyüş o kadar. Bi de virüs illeti çikti iyice evde tıkalı kaldık. 
(25 puan) tarafından
Kız çevrede insan yok bir altimda kaynanamlar oturuyor oda sürekli çalışıyor yasitim yok ya insan bir sahile iner bir çay icer yok adam pazarları bile gidiyor kim olursa olsun zorlamak istemiyorum sıkıntıdan düşük yaptım vardır herşeyde bir hayır dedim çocuk yapmayı bile artık düşünmüyorum çünkü büyük şehirde büyüdüm ben hiç tahmin bile etmiyordum ahhh annem uzakta nasıl özledim kimsem yok burda
(25 puan) tarafından
Böyle giderse bosanalim dedim İzmir'i senin başına yıkarım dedi bana kaldım böyle içime sıkıntı oturuyor
(946 puan) tarafından
Haklısın canım bende izmirden gelin geldim buraya. Öyle bir şehirden böyle sessiz sakın yerlere gelince çok sıkıntı yaşadım. Hala da özlemini çekiyorum, insanın memleketi gibi olmuyor valla
(25 puan) tarafından
Ben alisamiyorum ...
(946 puan) tarafından
Bir süre annenin yanına git bence, biraz hava değişimi iyi gelir . Eşin de o esnada düşünsün biraz yani olmazsa merkezi bi yere kiraya geçin
0 oy
(6,048 puan) tarafından
Yorumlarda boşanmayı bile düşünüyorum demişsin. Esinle hiç konuştun mu bu konuyu. Yani öyle laf atarak falan değil. Oturup bu konu üzerinde konuştunuz mu tartistiniz mi ? Eğer bunu yapmadiysaniz ciddi bir şekilde konuşun. Yaptığınız halde karşılık bulamadiysaniz siz bilirsiniz 
(25 puan) tarafından
Çok söyledim tavır yapıyorum halen aynı gelip sarıliyor gideceğimi söyledim bana İzmir'i başına yıkarım dedi hiç böyle değildi 5 ayda nasıl değişti anlam veremiyorum hiç mutlu değilim kelimler boğazıma diziliyor evimiz kira değil herşeyimiz var çok şükür bu kadar paraya düşkün olmasını istemiyorum

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 107 göst.
31 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Fatma_d (12 puan) tarafından soruldu
+1 oy
1 cevap 68 göst.
+2 oy
28 cevap 819 göst.
0 oy
1 cevap 92 göst.
24 Eylül 2024 Aile & Aşk kategorisinde Pamuk şekeri (1,546 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,477,358 soru

24,182,221 cevap

336,381 kullanıcı

...