0 oy
442 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından

image

Hahahahahaha ben Derdim arkadaşıma kağıt atıp hadi kalk tuvalete gidelim diye, oda öğretmenim Sümeyra ve benim tuvaletim geldi gidebilir miyiz diye :Dhiçbir hocada demedi kızım ikinizin birden mi geldi diye, hadi gidin derdi wc ye gider bide çikolata alır yer kapıyı tıklayacak zaman sen çal sen çal diye heyecan yapıp içerde hoca duyardı sesimizi girerdik bir bakış atardı hoca bizde girer otururduk

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Ben direk daliyodum ya karizmam vardi okul zamanlarinda sabahci oglenci herkes taniyodu beni:)
tarafından
Bende baya popülerdim okulda :D lisede ben okul değiştirdiğim zaman herkes yeni kız gelmiş diye meraktan gelirlerdi
tarafından
Yok ben okul takiminda kaptandim bide kantin sorumlusu ordan var bi karizmamiz:)
tarafından
Benim saçlarım belimdeydi her sabah düzleştirilecekti hep yapıyordum :) bide benimki özeldi forma yoktu hep pantolon, tişört, tişörtü de pantolonun içine koyar kemerimi takardım ben çok süslüydüm kafamda çalışıyordu takdir aldım lise 4 de o yüzden huyumda iyiydi ya herkesle anlaşıyordum tanıyordu herkes, şimdi gel sen bana bak bu çocuklar beni çökertti :D o eski halimden eser yok şimdi
-Reklam-
0 oy
(14,062 puan) tarafından

Yok yapmadım ben mülâyim bir öğrenciydim:D

tarafından
Hahahaha beraber tuvalete gitme alışkanlığımız vardı :D biraz deli doluyduk
0 oy
tarafından

Dışa dönük biriydim girer çatır çatır konuşurdum :D

tarafından
Ben of amaaaannnn derdim :D şimdi evlendim ya offf amaaaann diyorum eşim kızıyor amannn diye diye belamızı ..... Diye :D
0 oy
(3,551 puan) tarafından
Ben rahattim okulda ya hiç öyle kasmazdım kendimi. İdareye falan rahat rahat girer çıkardım. Derste telefonum çalardı. Hocaya babam arıyor deyip açardım. Bi gün hoca bende konuşacam babanla dedi telefonu istedi. Bu kızı hergün arayıp şımartmayin demişti gülerek:) Abim benden bi üst sinifdaydı. Kendisi ilk seneden popiler olmuş. Bende onun sayesinde tanınırdım. İlk sene üst sınıflar beni görmeye gelirdi Muhammedin kardeşi varmış kim diye. Okul yatılıydı. Çok güzel anılar biriktirdim. Keşke o günlere döne bilsem. 
0 oy
(9,277 puan) tarafından
Ahaha bu ben ya çok çekingendim ben derste parmak kaldırmaya bile cesaretim yoktu ya çok safmisim ben valla 

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 846 göst.
12 Ekim 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 330 göst.
0 oy
7 cevap 339 göst.

Kategoriler

1,514,164 soru

24,693,399 cevap

368,477 kullanıcı