Evet hanimlar bosandik ve bitti. Salona girmeden önce esim çirkinleşti iyice cocugu senden alicam 1 yasini gecsin görürsün neler soyledi neler ama biliyordum ki kizimi bana vericekler ve mahkeme kizimi bana verdi ben kazandim. Hafta sonları görecek babasi ama ben oyle bisi yapmadim kendisine istedigin zaman gorebilirsin dedim. O ise mahkemeye cocugu almak istedigini soyledi ama ben aldatmayi herseyi ortaya koyduğum icin mahkeme ona vermedi vermezdide zaten. Ondan hic bir sey istemedim evimizin olduğunu soyledim mahkeme zaten yari yariya bolusturdu simdi ev satilicak paranin yarisi onun yarisi benim cocugumada 200 tl her ay para vericek ihtiyaclari icin ama o konuda da anlastik ne kadar ihtiyaci olursa o karsiliycak evet kızlar 3 sene tam 3 senr evli kaldim neler cektigimi bir ben bir Allah biliyor ailesinden cektim kendinden cektim en sonunda aldatildim simdi hayat bana güldü ve ne kadar icinde burukluk olsada bir yandan mutluyum çünkü hayatımin sonuna kadar onu cekemezdim. Simdi kendimi kizima verme vakti her zaman oldugu gibi kizim icin yasiycam....