+1 oy
1,283 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Evet hanimlar bosandik ve bitti. Salona girmeden önce esim çirkinleşti iyice cocugu senden alicam 1 yasini gecsin görürsün neler soyledi neler ama biliyordum ki kizimi bana vericekler ve mahkeme kizimi bana verdi ben kazandim. Hafta sonları görecek babasi ama ben oyle bisi yapmadim kendisine istedigin zaman gorebilirsin dedim. O ise mahkemeye cocugu almak istedigini soyledi ama ben aldatmayi herseyi ortaya koyduğum icin mahkeme ona vermedi vermezdide zaten. Ondan hic bir sey istemedim evimizin olduğunu soyledim mahkeme zaten yari yariya bolusturdu simdi ev satilicak paranin yarisi onun yarisi benim cocugumada 200 tl her ay para vericek ihtiyaclari icin ama o konuda da anlastik ne kadar ihtiyaci olursa o karsiliycak evet kızlar 3 sene tam 3 senr evli kaldim neler cektigimi bir ben bir Allah biliyor ailesinden cektim kendinden cektim en sonunda aldatildim simdi hayat bana güldü ve ne kadar icinde burukluk olsada bir yandan mutluyum çünkü hayatımin sonuna kadar onu cekemezdim. Simdi kendimi kizima verme vakti her zaman oldugu gibi kizim icin yasiycam....

30 Cevaplar

0 oy
(1,020 puan) tarafından
Hakkında hayırlısı canım artık ardına bakma ailenle yaşarsın çalışırsın çocuklarınla ilgilenirsin
tarafından
Allah razi olsun canim evet annem var saolsun bakar kizima bende bakarim calisirim cabalarim o benim kizim yavrum
(1,020 puan) tarafından
Geçen ailenle de tartışmalar yaşadığını demiştin artık biraz da duymuycan canım
(1,020 puan) tarafından
Bazen insanın en iyi dostu işi parası oluyor ailenle kalırken bir yandan da birikim yap canım hiç bir şeyin garantisi yok
(1,020 puan) tarafından
Evin yarısının parasını sıkı tut canım ev alabilsem daha iyi olurdu biriktirirsin
tarafından
Hem calisir hem o pqrayi kenara atarim biritiririm kizimin geleceğine katki olur annemle kavga ediyoruz ama saolsun gene arkamda
-Reklam-
0 oy
(12,026 puan) tarafından
Yolun acık olsun guzel kadın. 
tarafından
Cok teşekkürler bebegim
0 oy
tarafından
200 Tl neye yetecek 
tarafından
Bebegin ihtiyacı bu kadar yeterli gorduler sanirim mahkeme aslinda o sekilde karar aldi ama babasi masraflarini karsiliycak hee karşılamadimi kapi gibi annesi var arkasinda
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun insallah
tarafından
Amin canim inşallah
0 oy
(530 puan) tarafından
Evin parasiini harcama uzerine sende kat biraz kendine ev al
tarafından
Calisip kazanicam biriktiririm evelallah
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Valla gözün aydın canım.. Zaten ortada anne uyusturucu madde kullanmadığı ve bebeği kendi istegi ile reddetmediği sürece her halükarda anneye verilir.. 8 yasından önce 
tarafından
Sukur asla oyle bisiyim yok kizima bisi olxak diye aklin gidior ona elimden geldigince guzel bakıyorum zaten
(3,546 puan) tarafından
Tabiki canım bir çocuga annesinden daha iyi kim bakabilir. Ben tüm postlsrını gördüm neler cektiğini de gördüm. Sana kızınla hayatında bir ömür mutluluk dilerim. Sana sadece ufacık bir tavsiye vermek isterim haddime olmadan. Yanlış anlamazsan. Canım bu boşanmanın yaralarını sardıktan sonra olur da evliliği düşünürsen kızın oldugunu bir süre daha unutma olur mu.. O iyice büyüsün. Kendisini idame ettirecek çağa gelsin.. Üvey baba yanında kız çocuk büyütmek bana birwz korkunc geliyor da..
tarafından
Su an zaten evlilik bana coook uzakkk anca kizim büyür belki o zaman kizim için hersey
0 oy
tarafından
Bundan sonra rabbım yüzünü güldrsün inşallah kımsye muhtaç etmesn rabbım 
tarafından
Amin canim Allah razi olsun
0 oy
(224 puan) tarafından
Sni takip ediyordum cnm sonunda kurtuldun 

Allah daha güzel günler göstersin size ins

Anende varmış o bebeğe bakar snd çalışırsın gül gibi de geçirirsiniz ins cnmbnm
tarafından
Amin canim inşallah evet kurtuldum sanki ustumde bi yuk vardi altinda eziliyodum şimdi ise kurtuldum
0 oy
tarafından
Yolun açık olsun Allah önüne hep iyi insanlar çıkarsın
tarafından
Amin canim Allah raziolsun
0 oy
(368 puan) tarafından
Hakkınızda hayırlısı olsun bundan sonra Rabbim güç kuvvet versin size 
tarafından
Amin canim cok saol
0 oy
tarafından
Hakkında hayırlısı olsun inşallah canım ❤️ 
tarafından
Amin canimm ❤

İlgili sorular

0 oy
31 cevap 1,851 göst.
18 Ağustos 2024 Aile & Aşk kategorisinde Ogluşumm❤ (519 puan) tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 484 göst.
20 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Isteoylesine (375 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 3,113 göst.
8 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Rabiaerik (2 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,670 göst.

Kategoriler

1,479,943 soru

24,217,861 cevap

338,480 kullanıcı