0 oy
283 göst.
Diğer kategorisinde (4,756 puan) tarafından

image

image

image

Bunlar bana hediye geldi kullanmadan önce dışarıdaki fırında ısıtın 5 dk demişler alınan yerden bende dün verdim dediler içinde yağ kemik ve su olacak neyse onuda yaptım verdim adam 5 dk az 2 buçuk saat kalacak dedi tamam dedim bıraktım geldim ama böyle içi kemik ve yağ ile yanmıştı neyse temizledim blraz etrafı altı kaldı ve içleri ne yaptıysam da yanmış et kemik kokuyor sütlaç falan yapsam kokusu geçer mi kızlar başına gelen oldu mu yada o kokuyu kökten nasıl giderebilşrm arkadaşlar yardımcı olursanız sevinirim 

4 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sütlaç olarak kullanılacak olanlara o işlemi yaptırmıyorsun ki o güveç yapmak istediğin de et kokusu olsun diye yapılan bı işlem 
(4,756 puan) tarafından
Hadi ya ama genel olarak oraya gitmesi gerekiyor demişler yoksa evdeki fırına da kulknılınca çatlıyolar
(1,514 puan) tarafından
AYnen özellikle kuyruk yagi felanda yakiyolardi , ama sutlac için hiçbir isleme gerek yok dediginiz gibi
(4,756 puan) tarafından
Canım eğer ısınöazsa evdeki fırında çatlar demişler ve kuyruk yağı koymadım normal tavuk eti kemiği koydum
tarafından
Ben evdeki fırında kullaniyorum iki üç senedir hiç çatlama olmadı malesef o kokuya yapacağın hiç bişey yok onları güveç için ayır a 101de falan altıli satılıyor onlardan al sütlaç için
tarafından
Kim dediyse eksik bilgi vermiş
(4,756 puan) tarafından
Ya öyle mi yapayım diyorsun kuzu
tarafından
Valla en güzeli yenisini alman sütlaç için çünkü o et kokusu olsun diye fırına veriliyor diğer yemeklerde içinde et olmasa da tadı geliyor
(4,756 puan) tarafından
Haklısın canım
-Reklam-
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Limonla sil bakalım alır belki. Havalandırmak lazım. 
(4,756 puan) tarafından
Öyle yapacağım sağol kuzum

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 383 göst.
24 Ocak 2025 Diğer kategorisinde Duru. F. 12354 (3,847 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 802 göst.
0 oy
6 cevap 218 göst.
0 oy
40 cevap 1,243 göst.

Kategoriler


1,470,066 soru

24,081,274 cevap

331,220 kullanıcı

...