0 oy
225 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (91 puan) tarafından
Ponpayla temizliyorum ama nefes alamıyor 1 aylık daha doktora gitmek istemiyorum çok kan alıyorlar yine alırlar bide damar bupamiyorlar maf ediyorlar bebeği nasıl evde iyileştirebilir in emzirdigim için benden ona geçti vicdanım rahat değil yatamiyor bile

8 Cevaplar

0 oy
(5,268 puan) tarafından
Duş aldır canm 
(91 puan) tarafından
Aldırdım ama etkisi yok
(5,268 puan) tarafından
Enjektörle serum denefin mi
-Reklam-
0 oy
(7,617 puan) tarafından
Banyoda sıcak su akıtıp buhar olustur bebegi icinde bi 5 dakika tut sonra duş aldır serum fizyolojik sikmaktan korkma
0 oy
(1,621 puan) tarafından
Serum fizyolojikle yıkama yap canım youtube da videolar var 
(91 puan) tarafından
Tehlikeli değil mi kızım yeni 1 aylik
(1,621 puan) tarafından
Ben kızıma 3 4 haftayım falandı ilk yaptığım kaç farklı doktora sordum sorun olur mu diye bir şey olmaz dediler youtube da osman gönülal var onun videosundaki gibi yapıyoruz
0 oy
(1,185 puan) tarafından
Canım i lt suya yarım çay kaşığı tuz at karıştır onu burnuna damlat hemn açılır burnu ama küçükmüş seninki yinede araştırıp yap 
0 oy
(13,307 puan) tarafından
Serum fizyolojik ile enjektörle yıka kuzum bolca kuru kuru çekersen hem gelmez hem de içi kurur 
0 oy
tarafından
Serum fizyolojik öneririm canım
(91 puan) tarafından
Kızım 1 aylık sorun olmaz mi
tarafından
Olmaz canım daha erken bile yapılıyor
0 oy
tarafından
Canım burnuyla dudağının arasındaki kısım var ya oraya nane yağı sür çok rahatlatır. Serum fizyolojiği uyguladıkları sonra sür bak çok rahatlayacak. Ama olmadı tekrar ediyor sürekli o zaman bir doktora götürmekte fayda var 
0 oy
(76 puan) tarafından
Benim bebegimde 30 gnlük serum fizyolojik kullaniyorm  gnde 3 4 defa nefes alamiyordu emmiyordu  balgami vardi simdi iyi   youtbda videosu var doktor uygulamali ögretiyor dene istersen

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 166 göst.
22 Nisan 2023 Aile & Aşk kategorisinde Birhilall (1,856 puan) tarafından soruldu
0 oy
10 cevap 269 göst.
31 Mart 2022 Diğer kategorisinde Merveee3427 (510 puan) tarafından soruldu
+1 oy
2 cevap 139 göst.
5 Mayıs 2025 Çocuk & Ebeveyn kategorisinde Nefesimm (195 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,474,893 soru

24,146,703 cevap

334,693 kullanıcı

...