0 oy
189 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
12 di 14 olmuş Perşembe günü götürdüğümüz de de 14 du düşmüyor mu anlamadim

9 Cevaplar

0 oy
(4,847 puan) tarafından
Bol bol emzir düşer sutun yoksa ac kalmasın gerekirse kaşıkla mama ver
-Reklam-
0 oy
(8,179 puan) tarafından
14 riskli diye biliyorum ışın tedavisi yapmiyorlar mı?
(3,895 puan) tarafından
18 riskli cnm.17'den önce yatış vermiyorlar bnm kızımın 18'di oradan biliyorum.
0 oy
tarafından
Cok sık emzir kuzum dusecektir uyumasina izin verme sarılık cok uyutur
0 oy
(7,616 puan) tarafından
Sürekli emzirmen lazim 16 ve üstü olursa ışık tedavisi icin yatirirlar
0 oy
tarafından
Tek çözüm bol bol emzirmek
0 oy
tarafından
Canim bol bol emzir benim 3 numarada sarilik oldu ustelik 25 di emzirmeyle geçti hep ac kalmasin sakin birde bulunduğu odada beyaz ışık olsun hic karaltma
tarafından
Biz uyuyr diye karanlıkta oturuyoruz akşamları ışık açık mi olması lazim
tarafından
Hayır canim beyaz ışık yak sen ben sarılık gecene kadar hic söndüremedim gece bana doktor soyledi hemsirede
0 oy
tarafından

Bugün bizimde 12 çıktı  sarılığı yok dedi  2 gün  sonra poliklinige gel dedi 

0 oy
(1,562 puan) tarafından
Sarı bez falan örme sarı ışık olmasın mavi  ışık aç yoksa beyaz   ışıkta yatsın sarı bez örtülür diyorlar ama benim kızım sarılık olduğunda gece lambasi sariydi birde sarı yazma oturuyorduk doktorumuz kesinlikle onermedi çok uyumasına izin verme yarım satte bir besle sütün azsa doktora danis mama ver kaşıkla  yada siringayla ne kadar bez değiştirirsen o kadar iyi çünkü sarılığı tuvalatiyle atar çok uyutma uyudukca sarılik çoğalır sarılığı çoğaldıkça da uyur 16 yı gecerse (inşallah geçmez ) eve göndermelerine izin verme yatış işte anne bebek uyumuna   sarılığın sınırı gectiginde anne bebek uyumuna değil bebeği ayrı alırlar sakin ve bilinçli olaman gerek stres yapmadan bebeğini çok uyutmadn besle sık sık yanında biri varsa sen dinelemuyu diyorsa ya beni yarim saat sonra kaldır de yada saat kur çünkü kaldırmiyolar ben 3 saat uyuya kalmışım doğum yorgunluğu ile
tarafından
Örtüye bende karşıyım sürekli emziriyorum ama gece kalkamıyorum saat ayarlıyorum öyle kalkmaya çalışıyorm
(1,562 puan) tarafından
Saat kur canım öyle kalk mutlaka emzir gece seninle birlikte onun uyuması demek sarılığın yukleselmesi demek  sarılık yükselirse bebeğini sariliktan yatırırlar hastanede seni korkutmak istemiyorum ama anne bebek uyumuna değil kuvoze alırlar dahada fazla yükselirse bebeğinin kanı değişmek zorunda kalınır o yzuden sık sık besle gece saat kur netten araştır benim kızımın sürekli yükseliyordu en sonunda yatış istedik uyandiramadim kızımı zaten doğum yapalı 3-5 gün oluyor hareket edemiyordum her sabah 5 te hastaneye git öğlen sonuna kalıyorduk sonuç göster gel hastanelerde perişan olmuştum resmen oturamiyirin dikilemiyorim bi akşam yuksldi uyandiramadim ambulansla götürdük açık baksınlar diye birde korktum yaya istedim anne bebek uyumuna yatırırlar bir buçuk günde sildi sarılığı o yzuden diyorum 16 yı gecerse yatış işte anne bebek uyumuna  diye sende bebeğinin yanında ol  belli siniri geçtikten sonra sadece bebeği alıyorlar çünkü sariliktan yatisa seni korkutmak istemiyorum yanlış anlama beni sadece temkinli olmanı öneriyorum o yzuden bu şekilde yazdım
0 oy
tarafından
Bol bol emzir canım zorla tuttur göğsünü benim oğlumda sarılık oldu 19 a kadar yükseldi 1 ay sonunda normale döndü göğsümde uyuya kalıyordu daha emmeya başlamadan zorlaya zorlaya emzirdim sırtını ovaladım çok hafif baskıyla uyanır öyle hemen emzirirdim gecede yarım saat 1 saat aralıklarla alarm kurardım

İlgili sorular

+1 oy
10 cevap 295 göst.
0 oy
8 cevap 247 göst.
27 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde Esmaslan (116 puan) tarafından soruldu
0 oy
9 cevap 281 göst.
19 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 147 göst.
1 Mayıs 2021 Diğer kategorisinde Aslicikk (809 puan) tarafından soruldu