+1 oy
705 göst.
Diğer kategorisinde (14 puan) tarafından
Kizlar esimle problemlerim var demiştim ailem cocuk var diye sabrer diyor ama ben en sonunda aileme resti cektim dun gene kavga ettik bana seni çekemiyorum artik dedi halbuki benim hic sucum yok bnde annemi aradim ister kabul edin ister etmeyin ama bu adami en sonunda bosaiycam dedim annemde kaldi oyle resti cekince mirin kirin etti kapatti telefonu gercekten cok doldum artik

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Allah hakkında hayırlısını versin 
(14 puan) tarafından
Sagol canim benim
-Reklam-
0 oy
(432 puan) tarafından
Canım özel olmazsa bişeyi merak ediyorum evlenmende aile nin onayı yokmuydu ki şimdi sana destek olmuyorlar 
(14 puan) tarafından
Vardı canım olmaz mı şimdi ise neden boyle yaptıklarını inan bilmiyorum resmen bana ömrünün sonuna kadar katlan ne olursa olsun diyorlar
(432 puan) tarafından
Çok yanlış doğru yada yanlış aile hep kızının yanında olmalı canım üzüldüm ailen böyle yaparsa eşinin sana saygısı olmaz ki
(14 puan) tarafından
Inan hic yok saygisi hic
(432 puan) tarafından
Allahım bir ömür nasıl böyle çekilir bu adamla bebişine de yazık sevgi saygı yok çocukta böyle bir ortamda olumsuz etkilenir. İnşallah en kısa zamanda düzelir canım çocuk ayrılmak için engel değil bence olmuyorsa olmuyordur benim annem babam 15 yılın sonunda boşandı sevgisiz saygısız bir baba ile büyüdüm hep güven sorunu yaşadım  4 yıllık eşime bile bana günde en az 10 kere sevdiğini söyler yoksa değersiz hissediyorum şimdi annem de babamda başka birileriyle evlendiler ikisi de inan mutlu olan onca sene bize oldu. Çocuk mutsuz huzursuz bir aile büyümesi yerine boşanmış bir aile de büyüsün daha iyi ne olur beni yanlış anlama ben böyle bir aile büyüdüm
0 oy
tarafından
Rabbim yar ve yardımcın olsun .

Kimse keyfi boşanmaz ailenin arkanda durması lazım bi yandan onlarda yuvan bozulmasın diye ugrasiyolar ama böyle de hayat gecmez malesef
(14 puan) tarafından
Geçmiyor inan canim hep kavga hep 7 24 kavga küfürler hakaretler neler neler disari gider gelmez bizi disari cikarmaz cocukla evde hapis hayatı bi yandan ailesi
tarafından
Kimse boyle hayatı kabul etmek zorunda degil cbm sen kendin icin en dogru kararı verirsin
(14 puan) tarafından
Aynen oyle canim bu gidisle artik katlqnamicam
0 oy
(22,057 puan) tarafından
O yokmus gibi davran evin icinde onu görme hic 1 kelime bile etme 
(14 puan) tarafından
Ah canim ah keske oyle olsa ama yuzunu bile gormye tahammulum kalmadi
(22,057 puan) tarafından
Çok uzuldum valla seni raddeye getirdiğine gore gercektende adam olmaz dmmkki
(14 puan) tarafından
Getirdi ailesi ile getirdiler
0 oy
(14,061 puan) tarafından
Böyle zamanlarda insanın ailesi arkasında olmazsa kim olacak ki ALLAH yardımcın olsun kuzum 
(14 puan) tarafından
Allah razi olsun canimmm

İlgili sorular

0 oy
10 cevap 446 göst.
10 Eylül 2021 Aile & Aşk kategorisinde 3prensannesi (1,521 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 588 göst.
15 Mart 2021 Diğer kategorisinde Pasakizz (906 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 280 göst.
31 Ocak 2021 Diğer kategorisinde Zumra rana (4,148 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 545 göst.
9 Mart 2020 Diğer kategorisinde Şalk (1,403 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,209 soru

24,083,181 cevap