0 oy
103 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (519 puan) tarafından
Lütfen bilenler cevaplasın aşırı mide bulantisiyla uğraşıyorum hem hamileyim hem emziriyorum hamilelere prilam dr yazıyormuş doktorlar çok iyi geliyormuş ilk hamileliğinde başka ilaç yazmıştı doktorum bunu yeni duydum. Recetesiz de satıldığı için soruyorum emzirirken de kullananiz doktorun verdiği ildu mu acaba? Randevum 5 gün sonra 5 günde ölüp ölüp dirilirim 

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
Sağlık ocağı yakınsa sabah hemen yazdır ama yakın değilse eşin eczacıya sorsub onlar bilirler 
(519 puan) tarafından
Canım genelde eczacılar birşey söylemiyor. Sağlık ocağındaki doktor yazarsa sabah hemen gideceğim
-Reklam-
0 oy
(765 puan) tarafından

PRİLAM DR emzirme döneminde kullanılmamalıdır. Doksilamin süksinat anne sütü ile atılmaktadır.

Bu şekilde yazıyor kuzu leblebi çubuk kreker falan iyi geliyordu bana

(519 puan) tarafından
Canım her  ilaçta bu şekilde yazıyor prospektüsü okudum bende yapmadığım şey kalmadı eğer emizirken birine verildiyse alacagim bende
(765 puan) tarafından
Sen bilirsin canım ama verme diyorlarsa verme bence .bazı şeylerin sonucu çocuk büyüyüncede çıkar Allah korusun . Böyle şeylere uymak lazım bizlere değilde doktorunla gorus bence
(519 puan) tarafından
Ondan sordum canım zaten eğer emzirirken doktor kontrolüm de kullanan doktoru yazan var mı diye

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 63 göst.
11 Şubat 2025 Diğer kategorisinde Mutluluk63 (600 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 463 göst.
30 Mayıs 2024 Diğer kategorisinde duygumiray (510 puan) tarafından soruldu
0 oy
13 cevap 310 göst.
21 Mart 2024 Diğer kategorisinde Ozlem.23 (159 puan) tarafından soruldu
0 oy
8 cevap 194 göst.