0 oy
117 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
2ciye hamileyim oglum 13 aylık emzirmeyi bıraktinizmi ne zamana kadar emzirdiniz ve nasıl bi süreç izlediniz şuan herseyu yiyen bi bebek   ama asiri meme düşkünü

5 Cevaplar

0 oy
tarafından
Doktoruna bı sor bence kimisi emzir diyor kimisi emzirme diyo
tarafından
12 hafta gelince konusuuruz dedi
tarafından
O zamana kadar emzir
-Reklam-
0 oy
(11,581 puan) tarafından
Oğlum 15 aylık 10 haftalık hamileyim halen emziyirom bebek 6 aylık olana kadar emzireblirsin dedi bana doktorum azaltım emzirmeyi günde 3 4 kez ancak veriyorum hem yemesi arttı memeyi azaltınca doğru düzgün bir şey yemezdi
tarafından
13 aylik oglum 9haftaligiz memeye aşıri düskün korkuyorum kesersem hastalanir filan diye
0 oy
tarafından
Canım bende oğlum 10 aylıkken hamile kaldım. Benim oğlan da meme olmadan uyumaz. Doktora sorduğumda ilk baslarda 12.haftaya gel bakalım demişti. 12.hafta ikili testte tekrar sordum. Kanama kasılma var mı dedi. Yok dedim. O zaman 28.haftaya kadar emzirebilirsin ama dikkat et kanama kasılma yaparsa mutlaka sütten kes dedi. Çünkü meme başı uyarılması doğumu tetikliyormuş
0 oy
tarafından
23. haftadayım  15 aylik kızım yavaş yavaş biraktiriyorum günde o da uyuyacagi vakit en fazla 5 defa emiyor bazen emmedigu zaman da oluyor
0 oy
tarafından
5. Aya kadar emzirdim. Sonra yavas yavas azaltarak kestim. Emzirecektim ama tamamen memeden kopsun bebek emince kıskançlik etmesin diye 5. Ayda sonlandırdim

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,477,567 soru

24,185,497 cevap

336,592 kullanıcı

...