0 oy
650 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (946 puan) tarafından
Öğrenmiş mıncırmayı, önüne gelen şeyi mıncırıyo.:D Göğüslerim, kollarım yüzlerin hep çizik içinde. Nasıl baş etcem bilmiyorum artık. En çok da emerken yapıyor. Bir tavsiyeniz var mı kızlar? Tırnaklarını kesiyorum bu arada düzenli olarak. Ama öyle bastırıyorki kenarlarını batırıyor

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
tarafından seçilmiş

En İyi Cevap
Suc sayilmayan tek siddet bu iste :)
(946 puan) tarafından
Hahaha valla ya şiddet görüyorum ama sesim çıkmıyor bi de bi tatlı oluyo o halleri :D
tarafından
O zaman oyle oluyo simdi benimki bi saka yapiyo felegin sasiyo :))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Ne tavsiyemiz olacakki bırak mincirsin sevmeyi öğreniyor ne guzel 
(946 puan) tarafından
Sevmeyi mi öğreniyor bu şekilde mi
tarafından
Mincirmayi görmese öğrenmez birinden görmüş ki aklında kalmış. Tokat tekme atmiyorsa ben sorun görmüyorum sevgi belirtisi olarak görüyorum yeni yeni şeyler öğreniyorlar
(946 puan) tarafından
7 aylık daha, bunu algılayabileceğini sanmıyorum ya daha erken bence yani. Belki de daha fazla süt gelsin diye çabalıyor miniğim :D
0 oy
(671 puan) tarafından
Bı an varya ciddi söylüyorsun sandım kaç yaşında ki o kadar büyük oğlu var dedim:) yapsın kız seviyordur seni benimki de beni isiriyor hemde öyle bı basıyor ki dışı olsa parçalayacak 
(946 puan) tarafından
Hahahahah kız benim ki onu yapıyor alt dişleri çıktı üstleri patlıyo kaşındıkça ısırıyo, tutuyo babasının kulağını ısırmaya çalışıyo :D
(671 puan) tarafından
Bizim ki küçük daha altı aylık diş falan yok anlayacağın ;)
0 oy
tarafından
ayy ayy beni de kızım cok ısırıyor kelin ilacı olsa ilk başına sürermiş 
(946 puan) tarafından
Hahaha valla yaa, gören de dicek eşinden dayak yiyo bu valla . Bir de etim pis, dokununca kızarıyo her tarafım mosmor oldu
0 oy
(2,565 puan) tarafından

Oyyyy maşallah ya valla benim oğlum da öyle özellikle sofrada kalkar önce beni bir iter arkama geçer bir önce sırtıma tırmanır bir iki neyse boğazımı sıkar da sıkar artık gülme krizine girerim canım yansa bile tutup o ellerini bir öperim kız o değil yapıyor yapıyor da maşallah güçlü de iz falan kalacak millet yanlış anlayacak ana oğul aşkı ne denir:) :)

(946 puan) tarafından
Dimi ya aynen, seninki büyük galiba benim ki daha 7 aylık anlamıyorda herhalde daha fazla süt gelsin istiyor :)
0 oy
(2,594 puan) tarafından

benim oğlumda uykuya geçişte tırnaklarını tırnak etlerime batırıyor en sonunda tırnaklarım fırlıcak yerinden manikür yapıyor sanki :)

(946 puan) tarafından
Hahaha seni yormuyor bak sen uğraşma diye yapıyor:D
(2,594 puan) tarafından
tabi çok düşüncelidir oğlum :))
0 oy
tarafından

Daha 13 günlüğüz felaket sinirimiz var süt gelmediği için vurdu :D kaderimiz aynı benimki bilmez tabi vurmayı eli öyle denk gelmiştir erkek cocukları hırçın olur derler cok dogru sende aynısını ona yap mıncır her yerini öp <3

(946 puan) tarafından
Hahahaha yapıyorum valla ısırıyorum popişinden, bir de gülüyo yaparken insan kızamıyor :D
tarafından
Yaa maşallah ❤️
0 oy
(1,621 puan) tarafından

Benim kızımda 6 aylık şap şap vuruyor yüzüm kulağım tutup sıkıyor bide saçı yakaladı mi elinden de alamıyorum :D bide hoşuna gidiyor ki spanın

(946 puan) tarafından
Aynı aynı bizde öyleyiz saçlarımı da yoluyor :D
(1,621 puan) tarafından
Zaten dökülüyor kalan 2 teli de bebekler yoluyor saçsız takılacaz  yakında:D
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Yapınca asla gülme uyar hayir de oyle oyle bırakır gülersen oyun sanar 
(946 puan) tarafından
O tipini görünce valla gülesim geliyor yaa, bir iki kızdım ama anlamaz ki daha 7 aylık canım
(7,094 puan) tarafından
Anlar kuzum. Niye anlamasin
0 oy
(59 puan) tarafından

Ayy yeminle benim oğlanda öyle ya özellikle göğüsler nasıl acıtıyor :)

(946 puan) tarafından
Aynen ya Göğüslerim kızarık içinde
(59 puan) tarafından
Vallaha aynı durum ya sonra eşim noldu diyor tövbe
0 oy
(2,445 puan) tarafından

2.5 yaştan bildiriyorum tokat yiyorum :D geçen markete gittik kucağıma aldım kasadaydik. mememi avucla hoplatti gülerek kasadaki çocukla goz göze geldik nasıl utandım anlatamam daha da gitmedim oraya :D

(946 puan) tarafından
Hahahah ayy hem komik hem utanır insan haklısın yaa :) bu şimdiden böyleyse 7 aylık bı arada o yaşa geldi mi neler yapar bana hahahah

İlgili sorular

+2 oy
24 cevap 1,116 göst.
19 Şubat 2025 Aile & Aşk kategorisinde Manolyam (3,336 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 283 göst.
0 oy
39 cevap 1,849 göst.
19 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Koala (6 puan) tarafından soruldu
0 oy
16 cevap 1,025 göst.
10 Haziran 2023 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (677 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,756 soru

24,063,446 cevap

330,259 kullanıcı

...