0 oy
125 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (9,232 puan) tarafından
Hamileliğinde grip olan oldumu.doktor ilaç vermiyor oksururken sanki canım çıkacak.kovid testinde negatif ama sanki ciğerlerim çıkacak yerinden oksururken

7 Cevaplar

0 oy
(9,610 puan) tarafından
Evet malesef kolay kolay ilsc vermiyolar ben 1 demlik ıhlamur demleyip bütün gün onu içiyodum içine bol limon sıkıp icerdim 1 günde toparlanirdim hem boğazımı yumuşatirdi hemde öksürüğe iyi gelirdi
(9,232 puan) tarafından
Öksürük var bide burnum dan su akıyor resmen sinüsler tikandi
(9,610 puan) tarafından
Kiyamam canim ya bende de öyle çok oluyo hatta bende şu bile akmiyo sinüzitim var kanallar tıkandığı için burnum bi damla akmiyo ve aşırı baş ağrısı yapıyo o zamanda kafamı baharın altına tutuyorum anca öyle rahatlıyorum sana da cok geçmiş olsun..normal zamanda hastalık zaten cekilmiyo ama hamileyken hic cekilmiyo ya
-Reklam-
0 oy
(667 puan) tarafından
Ihlamur kaynat içine limon sık bal karıştır iç rahatlatır 
0 oy
tarafından
Sen vitamin ilacı kullandın mi peki hamilleikte esra
(9,232 puan) tarafından
Ewet canim.ama ben yaylaya çıktım havası carpti
tarafından
Çok geçmiş olsun canm
0 oy
(1,107 puan) tarafından

Şuan ayni durumdayım öksürük yok ama kaşıntı var boğazımda kulaklarımda burnum akıyor :( halsizlik  nane limon ıhlamur dut pekmezi içip dinlemiyorum bol bol :(

0 oy
tarafından
Allah şifa versin cnm

Ihlamur bol bol iç 
0 oy
tarafından
Aynı şuan aynı durumdayız
0 oy
tarafından
Ben grip oldum doktor ilaç vermedi bol limonlu çay içdim, bir doktorum sòyledi ocaģa su koy kaynasin içine 1 yemek kaşiģi soda at kaynayinca yuzunu suyun buharina tut kafanada bi bez at buhar direk yuzune gelsin 5  10 dak. Òyle yap yuzunu falan yakma kiz ocagin altin kis òyle tap ben her gun sabah akşam òyle yaptim ilaca gerek kalmadi 

Geçmiş olsun

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 53 göst.
12 Mart 2024 Diğer kategorisinde Esilaam (2,040 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 98 göst.
16 Nisan 2022 Diğer kategorisinde Hayal53 (392 puan) tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 58 göst.
29 Mart 2021 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy