0 oy
326 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (60 puan) tarafından
tarafından kapalı
Eşime biseyler söylüyorum devamlı telle oynuyor konuşuyorum duymuyor aslında duyuyor cevap vermiyor .
notu ile kapatıldı: Soru başlığı sorunuzu kısaca özetleyecek şekilde belirlenmelidir. Bu tarz soru başlıkları platform kullanışlılığını azalttığı için soru kapatılmıştır.

8 Cevaplar

0 oy
(684 puan) tarafından
Her zaman değil ara sıra dalıyor bende kızıyorum sonra dinliyor ama baştan savma cevap veriyor düşünmeyi pek bilmez bu yaşa kadar nasıl geldi acaba ksldmddmd
(60 puan) tarafından
Çok vurdum duymaz benimle muhabbet etmez başka ortamda bole değil başkasına bana böle
(684 puan) tarafından
Benim eşim de başkasıyla pek muhabbet etmez kafası çok zor uyuşur sohbet i sen aç
(60 puan) tarafından
Çocukla ilgili sohbet açmaz pek oralı olmuyor ne açıkm mesela
-Reklam-
0 oy
tarafından

Bazen olur heeeey duvarmı benım kocam be sana konusuyorum derım heh ne dıyon der öküzüm cevap verır yanı zorla verdırıyorum ama ara sıra olan bısey bu tabı sohetımız meshurdur bızım duyan gören sorar sabahın 5 ıne kadar ne konusuyosunuz vs dıye sasırırlar :)

(60 puan) tarafından
Sadece bana böyle :( hiç muhabbet etmez benimle
tarafından
valla ıaı gucu sorarım gunumu anlatırım aklıma ne gelıyosa sorar konusurum derken laf lafı açar sende dene yanı
(60 puan) tarafından
İsim hakkında konuşma dio
tarafından
nıye ne sacma bısey o ya kendı konussun o zaman
(60 puan) tarafından
Kaç kere aşkım diye seslendim bağırdım ya tele kilitlenmis **** oldum çok
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Ay bu anlattığın benim eşim gibi ayni ya sürekli böyle arada bı cevap verir yada arada bı birşey soykecekse bırakır yemek yerken bile birşeyler izliyor kahvaltı akşam yemeği otururken uyurken gına geldi artık uyurken ses olmadan uyuyamiyor o yzuden sürekli birşeyler açıyor ben kapatıyorum yada ben uyuyana kadar biterse açtığı kendi kendine kapanıyor 
(1,562 puan) tarafından
Ay bende ya bazen laf vuruyorum kızımla oynarken annem baban yine gömüldü telefon diyorum akşama kadar işteyim ben böyle dinleniyorum diyor sevgiliyken bana ben telefonla falan çok ilgilenmem msj gelirse arayan olursa alırım diyordu meğerse yalanmış
(60 puan) tarafından
Laf vursam kavga çıkarır küfür eder :(
(1,562 puan) tarafından
Sende onun yaptıklarını ona karşı yapsan birşey der mi ilgilenme birşey anlatma konuşmaya çalışma bkalim o ne yapacak
(60 puan) tarafından
Umrunda olmaz
(1,562 puan) tarafından
Himmm ay valla bu erkeklere akıl ermiyor ya ne yaptıklarını onlarda bilmiyor böyle yaparak birşey yaptım sanıyorlar evin reisliği ilgi gistermeyi sadece eve para getirerek oluyor saniyorlar odunlar
0 oy
(371 puan) tarafından
Her zaman olmasada arada oluyor eve geç geliyor zaten onda da direk yatmaya gider 
0 oy
tarafından
Öyle olunca ben enseye bi yapistiriyom cevaplari sasiriyo :)
0 oy
tarafından
Aynı bnm kocada oyle işine gelene cewap verır sadece 
0 oy
(432 puan) tarafından
Böyle olunca. Ben telefonu elinden alıyorum vermiyorum o yüzden yapmıyor artık dene inan işe yarıyor :) 
0 oy
tarafından
Yapar genellikle huyu kurusun sonra ben susup kalınca hemen ilgilenmeye başlar 

İlgili sorular

0 oy
5 cevap 334 göst.
0 oy
1 cevap 83 göst.
0 oy
3 cevap 456 göst.
0 oy
3 cevap 212 göst.