0 oy
192 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde (969 puan) tarafından
Gazliyiz  gece uyudu sabah 5ten beri dogru duzgun uyumuyor 2 dk sonra uyaniyor bu saat oldu uyumadi arabayla dolastik uyudu eve girince uyandi aglamasi yok cok istahli emzik emince meme veriyorum bida istiyo sutummu yetmiyo diye ne kadar var diye sagmak istedm 30 ml ikisinden toplam  zornm cikti zaten cok yumusak goguslerim bebegimde 2 gundurde kusma basladi .. bide gece 2 dilim cikolatali pasta yedim cikolata uykususluk yapar diyor onla ilgili olabirlmi bu saate kadar surer  mi mama verdim onuda icti istahli versem daha icer napcm bilmiuorum 

4 Cevaplar

+1 oy
(787 puan) tarafından
Çikolatayla ilgili olduğunu düşünmüyorum canım bir problemi mi var acaba ağrısı falan mı var ne olursa olsun yapacak hiç bişey olmuyor bu günler geçiyor benim kızım 9 aylık olucak kıymetini bil o günlerin uyumazsa da uyumasın ben şimdi resimleri açıp ayyy keşke seni tekrar doğursam da bida büyütsem diyorum
(969 puan) tarafından
Agrisi olsa aglar diye dusundum aglamasi yok bide cok sicak 2 ates olcerle olcum 36+4 zibinla yatiriyorum atesi normal ama sanki cok sicak
(787 puan) tarafından
Tabi canım sıcaktan da rahatsız oluyor olabilir ama ne olursa olsun bebeğin yattığı oda 20 22 derece olmalı ben vantilatör çalıştırıp duvara çeviriyorum serinletiyor doktorda öyle söylemişti
-Reklam-
0 oy
tarafından
Canım o çağları biraz böyle geciyo sabret. 3-4 aylık olunca biraz daha rahatlarsın. Ağlaması gazı falan biraz daha hafifliyor. 
0 oy
(929 puan) tarafından
Canım gaz damlası kullanmanı öneririm bide masaj çok iyi geliyor doktoruma sorduğumda ılık duş aldıra bilirsin demişti 
(929 puan) tarafından
Çikolata ile alakası yok canım  ben o kadar çok yiyordum ki 3 ay zorlu geçiyor malesef
(969 puan) tarafından
Gaz damlasi nurse kullaniyorum iyi geldi
(929 puan) tarafından
Bende ondan kullanıyorum kaç tane damla denedik en iyisi buydu bide biogaia var oda çok iyi
(969 puan) tarafından
Nurseyi nasil kullaniyosunz ne kadarlik bebek
(929 puan) tarafından
Günlük 20 damla 4 de böldüm sabah 7 de5 damla öyle 12 de 5 damla  6 da 5 damla  gece 22de 5 damla verdim canım 3 aylık şuan ara ara yine kullanıyorum canım
0 oy
(1,562 puan) tarafından
Yeni doğan bebeği yediğin çikolata çok etkiliyor bende aynı hataya düştüm hem tatlı süt yapar dediler hemde benim tatlı krizlerim çok aşırı fazladır yedim çikolatayi sonra bebeğim huysuzlandi zaten kolik bebekti gazi çoğaldı uykusu azaldı dediğin gibi çikolatadan olmuş seninde öyle olmuş olabikir aç ta olabilir 30 ml mama yeteceğini sanmıyorum canım 
(969 puan) tarafından
Ac olan bebek aglar mi aglamiyor
(1,562 puan) tarafından
Evet canım ağlar
(1,562 puan) tarafından
Doktoruna danış sagdigim zaman 30 ml çıkıyor sütüm diye

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 176 göst.
31 Ekim 2022 Aile & Aşk kategorisinde Mehtap1991 (17 puan) tarafından soruldu
0 oy
6 cevap 402 göst.