0 oy
325 göst.
Diğer kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kızlar kızım uyuyor diye ses etmiyim dedim yavaş yavaş kahvaltı hazirliyordum 8 de kalktım kahvaltıyı hazırladım baktım kalkacağı yok daha yeni gidiyimde kaldiriyim bari dedim meğerse hanımefendi herzamanki gibi kahvaltı bekliyormuş oturmuş öyle yatakta hiç sesi gelmeyince uyuyor zannetim kapıyı actigim anda sofraya koştu yav bı gel gunaydinlasalim bı sarılalım bı elini yüzünü yikiyim hazırcı oldum olası sofraya koştu oturdu aldı ekmeği eline :D her zaman yatar beklerdi bu sefer oturup beklemiş adagahsjsjh:D

2 Cevaplar

0 oy
(926 puan) tarafından
Kız napsin bebek kalkıp kahvaltı mı hazırlasın Allah iyiliğini versin hazıra konacak tabi :)
(3,102 puan) tarafından
Yok kız kalkıp kahvaltı hazirlasin demiyorum enazindan bı ses ver uyandığını belli et onuda yapmıyor miniğim
(926 puan) tarafından
Kaç yaşında benimki de bugünlerde hep ağlayarak uyanıyor ya 23 aylık
(3,102 puan) tarafından
Benimde 23 aylık canım benim kızda dün çok ağlayarak uyandı normalde hiç öyle yapmazdı rüya falan gördü belkide korktu
(926 puan) tarafından
Aaa seninki demi Eylülde doğdu tesadufe bak:) Bende öyle düşünüyorum diyorum acaba rüya mı görüyor sarılıyorum sakinlessin diye ama sinirleniyor uyanıp tek olduğunu görünce böyle yapıyor özellikle
(3,102 puan) tarafından
Evet canım Eylül 24 doğumlu 2 yaş sendromundan kaynaklı olabilir kızımda çok huy değiştirdi uyku dışında çok şaşırtıyor şu sıra beni asla vurmayan çocuk bu aralar bana vurmaya falan başladı
(926 puan) tarafından
Benimki çığlıklar atıyor kendini yere atıyor çok sinirli oldu saatlerce ağlıyor inatlasiyor iki yaş sendromu bitsin artık ya zaten erkek çocuğu gibi yaramaz kalemleri kaldırdım ortadan şarj makinasının ucuyla duvarları çiziyor buldumu biyerde hep karaladi duvarları
(3,102 puan) tarafından
Aynilar canım ya eşyalara zarar vermeye falan başladı kızım istediği olmayınca bas bas bagiriyor bide hamileyim anliyormu bilmiyorum ama karnima vuruyor geçen diziyle tekme attı hele hele elimle karnımı okşamaya gelmiyor elimi çekiyor karnimdan vuruyor çocuk doğunca da böyle yaparsa oturur ağlarım herhalde
(926 puan) tarafından
Ayy aynıyız yemin ederim bende hamileyim bana çok düşkün kıskanıyor beni çok bende düşünüyorum doğunca napacam diye çocukla ilgilenmeme izin vermez bide bazen atlıyor karnıma havada tutuyorum elimle
(3,102 puan) tarafından
Daha anlamaz diye dusunuyordumda bizden zekiler valla doğum yaklaştıkça çöküyor stres üzerime napicam diye düşünmeden edemiyorum
(926 puan) tarafından
Kaç ay kaldı senin doğumuna canım kaç haftalıksin
(3,102 puan) tarafından
30 haftalığım Ekim'de işte doğum senin kaç ay var canım
(926 puan) tarafından
Benimde Kasım'da doğum canım 23 haftaligim ben Kasım sonu gibi olur galiba
(3,102 puan) tarafından
Benim büyük ihtimal Eylül sonu gibi diye düşünüyorum ya ekimin başı 40 hafta diyor
(926 puan) tarafından
Bence de 40 haftaya kalmıyor bazen kızımı 37+5 te doğurmuştum ben
-Reklam-
0 oy
(4,687 puan) tarafından

Çayı bari o demeseydi bu kadar hazır ı olunmaz ki :D

Maşallah yavruna 

(3,102 puan) tarafından
Hahahahah mesele çay değil kız bı gunaydin bile alamiyoruz ya :D

İlgili sorular

0 oy
7 cevap 436 göst.