0 oy
118 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar tuvalet eğitiminde bir ayı bitircem hala da nadiren söylüyor ne zaman söyler daha 24aylik gerçi tecrübeli anneler yazabilir mi

1 cevap

0 oy
(964 puan) tarafından
Benmki de kaynanamgile gidince çocuklar varken unutuyor bazen bide gece yapıyor altını bagliyirum maalesef .evde falan iyiyiz bilmiyorm sende o demeden götür alisssin bir yerden sonra o söyler zaten .bziimkide 26 aylık falan
tarafından
Biliyor ya konuşması kendisini ifade etmesi güzel.  Büyük abdestine çöp diyor hani:) normal tuvalete goturuodm ilk iki gün sıkıntı yoktu taa ki büyüğünü yaptı DHA gitmedi lazimlikta yapıyor. Gelince bazen söylüyor bazen söylemiyor ama hala içinde tutuo çoğu zaman
(964 puan) tarafından
Ben lazimlik almadım çömelip yapıyor sonuçta her yerde klozet yada lazımlik olmaz diye.olur bir kaç  gün yapmaması.bizimki de bir buçuk gün yapmamıştı :)
tarafından
İşte tuvalet sevmedi mecbur bez bağlamak yerine lazimlik tercih ettim:) hadi alışır inşallah benimkine ya.
(964 puan) tarafından
Hala bağlıyor musun gündüz de.ilk zmanlar hep ben götürdüm yarım saat 20 dk da falan.oda uyum sağladı.arada kaçırdı bez bağlama gün içinde soylemedi diye ben bir hafta çıkmadım evden alışsın diye
tarafından
Hayır hiç bağlamiorm ne gece gündüz
-Reklam-

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 96 göst.
0 oy
6 cevap 144 göst.
3 Ağustos 2025 Ev & Yaşam kategorisinde Aytasi__ (260 puan) tarafından soruldu
+2 oy
6 cevap 324 göst.
+2 oy