0 oy
297 göst.
Diğer kategorisinde (3,102 puan) tarafından
Kızlar telefonumu USB kablosu ile TV'ye bağlıyorum ama sadece şarj alıyor medya gözükmüyor normalde bu kadar ugrasmazdim ama kızım için zeynos ile adis var meşhur bilirsiniz kızım onun bağımlısı ama telefondan izlesin istemiyorum telefona o videoları yükleyip TV'den acicam ama şarj alıyor medya gözükmüyor nasıl yapabilirim yardımcı olcak varmı?

7 Cevaplar

0 oy
tarafından
Youtube baglaniyosa tv hic ugrasma usb ile canm
(3,102 puan) tarafından
Yok canım YouTube bağlanmıyor baglansa keşke
-Reklam-
0 oy
tarafından
Tvden internete baglanıp yotube açsan ben öyle yapıyorum
(3,102 puan) tarafından
Bizim Tv'de yok o canım onun için flaş bellek gibi bişey oluyormus onu alcaz ama eşim getircek onunda gelmesi 1 buçuk ay sonra
0 oy
tarafından
Ben d o sorundan muzdaribim
(3,102 puan) tarafından
2 tane USB girişi var birisi zaten bozuk biz 2.sini bilmiyorduk TV arizalandi tamire verdik adam dedi bizede 2 tane giriş var diye önceden bozuk yere taktigimizda medyayı bı algılayıp bı algilamiyordu şimdi bozuk yerde algilamiyor
0 oy
(5,749 puan) tarafından
Pek anlamam kuzum öyle durumlarda youtuve dan bakıyorum. Videolarla anlatımı var. Youtube a bak derim.
(3,102 puan) tarafından
Baktım canımda bulamadım bununla ilgili anlatımlı video
0 oy
(5,482 puan) tarafından
Televizyonun wifi ile internete başlanıyor mu, bağlanıyorsa aynı ağa bağlayıp google home uygulaması ile tv ye yansıtma yapabilirsin. Veya eternet kablosu ile internet kutusunu tv ye bağlayıp youtube den zeynoş adiş açabilirsin
(3,102 puan) tarafından
Yok canım internete baglanmiyor
(5,482 puan) tarafından
O zaman bağlanamaz tatlım
(5,482 puan) tarafından
Xiomi nin bi aparatı var onunla yapabilirsin ama
0 oy
tarafından
Ay benim televizorumda vestel bende yapamiyorum baglayamiyorum öğrenseniz banada haber verin nasil yapiliyor diye. 
(3,102 puan) tarafından
Canım televizyonu aldığımız yeri aradım şarj kablosu ile baglarsak sadece şarj alırmış telefonda ekran yansıtma varsa ama Tv'de yoksa onun için flaş bellek gibi biseyler oluyormuş benim Tv'de yok telefonda var bende o dediği şeyden Alcam TV'ye onu takınca telefon ekranını yansitabiliyormusuz
tarafından
Canm biz aldik onu ama ona da bi tek dügün videolarimiz var
(3,102 puan) tarafından
Yok canım normal flaş bellek değil ona benzer ama telefon ekran yansıtmayı sagliyor
tarafından
Heee telefon için olanindan demek?  Kocişe derim bi arastirir bulursa aliriz bizde
(3,102 puan) tarafından
Fiyatı 200 civarlariymis genellikle biz bı deniycez inşallah aldığımız verdiğimiz paraya değer sırf kızım için istiyorum valla çok sıkılıyor tek basina
tarafından
Yuh 200 lira mi ?
(3,102 puan) tarafından
Evet canım bı kaç ay önce 150 tlydi zam gelmiş internette de satılıyor ama benim burda kargo imkanı yok eşim bulunduğu yerden kendi alicak
tarafından
Benimde burda kargo yok  ama bi akrabamiz var öyle seyler telefon falan satiyor bi ona sorariz  varmi diye
(3,102 puan) tarafından
Aynen canım bı sorun şansınıza vardır inşallah
tarafından
İnseallah yaaa
0 oy
(17,160 puan) tarafından
Telefonu takinca tv de görunmuyor mu. Benimkini baglayinca hdmi yazan yerden harici yazan yere geciş yapiyorum kumandayla. Öyle kendim buluyorum telefon bağlantisini. 
(17,160 puan) tarafından
Benimki samsung canim.
(3,102 puan) tarafından
Kız sanami diyordu Kukuli diye hahahah bende cizgifilm olan Kukuli zannetim:D
(17,160 puan) tarafından
He kiz ben kukuliyim :DD
(3,102 puan) tarafından
Kafam yerinde değil valla bacı hiç farkinda değildim:D
tarafından
Olsun cnm sorun digil.

İlgili sorular

+1 oy
8 cevap 248 göst.
31 Ocak 2022 Aile & Aşk kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
4 cevap 156 göst.
18 Haziran 2021 Diğer kategorisinde EsleminAnnesi (3,102 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 91 göst.
28 Şubat 2024 Aile & Aşk kategorisinde Myangell (723 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 97 göst.
9 Mayıs 2022 Diğer kategorisinde Kelebekbursa16 (726 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,005 soru

24,093,052 cevap

331,882 kullanıcı

...