0 oy
91 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
bebeğim daha 5 günlük sürekli göğsümde emiyor ama bazen hiç emmiyor gazdan dolayı mı sarılık başlangıcı olduğu için mi bilmiyorum �nternette de sütümün artması için sütü sağın diyor şimdi ben sütümü sağıp ne yapayım nasıl kullanılır ne yapıyor hiç bilmiyorum yani bana yardımcı olur musunuz Bu arada sütüm yetmiyor diye mama takviyesi yapıyorum

4 Cevaplar

0 oy
(731 puan) tarafından
Süt sık emdikçe artar emmedigi yada göğsünü tam bosaltmadigi zaman sağıp süt saklama poşeti ne koyup üzerine tarih at buzluğa koy 3 ay süresi var.Yada sağ dolaba koy 3 gün ömrü var ama 2gunden sonra tadı değişti benim.Mama yerine sağdıgin sütü verirsin
-Reklam-
0 oy
(946 puan) tarafından
Sütü arttıran tek şey bence emzirmek. 2 ay boyunca sağdım artı mama verdim, sonuç bir anda emmeye başladı hiç bırakmıyodu 45 dk 1 saat hep ediyodu bende elle mi yordum, ve sonra bi baktım göğüslerini taş gibi olmuş, sütler akıyor. Sana tavsiyem, sağmakla vakit kaybedeceğine bebeğini bol bol emzir.bende senin gibi yaptım sütüm artsın diye sağdım, git gide azalıyordu, oğlumun bir öğününe bile yetmiyordu. 
0 oy
(5,483 puan) tarafından
Bol bol emzir tatlım, bebek dünyada senden başkasını tanımadığı için sürekli memede duruyo. Tadını çıkar bu güzel günlerin. Uykuya iyi dalıyosa, 3 defadan fazla 1 tl den büyük kaka yapıyorsa doyuyordur ve 20 güne kadar bebeklerde gaz olmaz

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 130 göst.
29 Nisan 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Selcan123 (293 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 72 göst.
+2 oy
6 cevap 105 göst.
18 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Asel delal (97 puan) tarafından soruldu
+1 oy
0 cevap 28 göst.
18 Ağustos 2025 Diğer kategorisinde Asel delal (97 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,475,904 soru

24,161,405 cevap

335,401 kullanıcı