0 oy
460 göst.
Diğer kategorisinde tarafından

image

image

image

kakasını tutuyor söylemiyor korkuyor bende korkmasın diye almak istiyorum hangisi iyi bunlar olmadan da yapa bilirmiyim bilmiyorum hamileyim zaten rahat açmak istiyorum mantıklı mı sizce? 

7 Cevaplar

0 oy
(163,445 puan) tarafından
Kapak iyi bence yaa lazimlik zor
tarafından
İki iş çıkar bana bide
-Reklam-
0 oy
(3,895 puan) tarafından
Sondaki kapagi al cnm lazimlik var bizde klozet olmadigi icin lazimliga aliştirdim gercekten lazimlik cok zor klozete aliştir cnm.
tarafından
Haklısın canım
(3,895 puan) tarafından
Ortadaki merdivenliyi alma boşa para verirsin onun yerine uygun bir klozet kapagi al birde minik sandalye varsa sandalyeyi klozetin onune koy o ciksin yapsin :)
tarafından
Kapak lar mantıklı aslında teşekkur ederim
0 oy
tarafından
Şu ikinci merdivenli adaptör varya o en kullanışlı olan i canım 
tarafından
Yorumları da çok iyi aslınea
tarafından
Onu çok uzun süre kullanırsın canım bide çocuk onunlankendi kendine de tuvalete gidebilir ben en sondaki adaptörden aldım ama üstüne oturunca çok esniyor yine düşecek gibi hissettiği için oturamadı onunla kızım lazimlik aldım yere çok yakın olduğu için oturup kalkamadı direkt normal tuvalete alıştırdım bende napim ilk başlarda kenara fayansa yapıyordu ben temizliyordum sonra sonra tuvalet taşına oturmayı öğrendi oylelikle alıştı gitti
tarafından
Kendim tuta bilsem normale yapar tutamıyorum ki inşallah alışır gidiyor oturuyor ama yapmiyor
tarafından
Ben de hiç tutmadım canım gecede kaldırmadım çise gece hiç yapmıyordu altına zaten cisi gelsede başlıyordu ağlamaya alıp tuvalete götürüyorduk ben alistirdigimda yeni sezaryen le doğum yapmıştım tutmam mümkün değildi kenara otura otura alıştı
tarafından
Gece bez bağladın mı peki
tarafından
Yok cabim bağlamadım ben birden söktüm attım bezini evin içinde işemedik s.cmadik yer bırakmadı "D gece yaparkende altına muşamba serdim üstüne alez o şekilde yatırdım büyük kızım imkansız alışmaz bu tuvalete falan iser  gezer diyordum o kadar zorladı ki ben-i ama o bile alıştı şimdi de küçük kardeşine akıl veriyor şöyle şöyle yapacaksın sende bezinden kurtulduğunda abla olacaksın diye konuşma yapıyor "D
0 oy
(579 puan) tarafından
Canım hangisi iyi olur bilmiyorum ama bu ilk baştaki klozet dimi kapak diyil bende kızıma öğretmek istiyorum da nasil ona yapabilir mi acaba çünkü normal lagizimliga oturmuyor kızım 
tarafından
Evet klozet müzik işik vss varmiş
(579 puan) tarafından
Bende sipariş verim ondan bakalım kızım inşallah öğrenir onda
0 oy
(1,552 puan) tarafından
Benim kendi tecrübem yok henüz ama yeğenimden gördüğümü söyleyeyim, lazımlığa alışınca başka yerde de lazımlık istiyor tuvalete yapmıyor.. Her gittiğin yere de lazımlığı da götüremezsin
tarafından
Evet haklısın canım uğraşamam en kolayı neyse o
(1,552 puan) tarafından
Basamaklı olan güzel gibi geldi bana, direk klozete alışmış olur hem.. Gittiği yerde klozet görünce yadırgamaz.. Yeğenim evlerinde lazımlığa alışmıştı, annemgile gelince tuvalete oturup ağlıyordu :)
0 oy
(94 puan) tarafından
Ben ilkini kullanıyorum canım oğlum 22 aylıkken onun sayesinde öğrettim. Işık ses vs çok ii oldu ama önündeki kısım biraz daha yüksek olsa iyi olurmuş bnmkinin çişi arada dışarı çıkıyor. Öğrenmesi için ii oldu baya yararlı oldu yani. Klozete takılan aparatları bilmiyorum bnde almayı düşünüyorum onlardan da bakalım 
tarafından
Başka evde napiyosun
(94 puan) tarafından
Klozet ile ilgili mi canım? Yoksa büyük tuvaleti ile ilgili mi
0 oy
(496 puan) tarafından
Bizde ikisi de var hangini isterse ona oturuyo

İlgili sorular

0 oy
11 cevap 487 göst.
1 Aralık 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy