0 oy
1,956 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (507 puan) tarafından
Hergun gorusuyormusunuz kaynananizla bir saat bile olsa

18 Cevaplar

0 oy
(280 puan) tarafından
Hep gozmun onunde dlr dlr dlir)))
-Reklam-
0 oy
tarafından
Aynı evde yaşıyor uz
0 oy
tarafından
Çok yakınız.

Bi kaç gün gitmesem niye gelmiyorsun derler, ben de çok bile geliyorum diyorum :) 
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Hergunde laf mii gunde kac kere diyecektin sanirim
0 oy
(11,231 puan) tarafından
Aynı binadayiz kapı bekçileri gibiler mübarek kapı açılsa nereye niye sorarlar bir yere gidersem mecbur gorusuyoz yada oglani kapıya çıkarınca ama öyle inip oturmam yemeğe çaya falan inmem onlarda çıkmaz 
0 oy
(7,094 puan) tarafından
Bazen her gün bazen 2 günde bir 
0 oy
(3,749 puan) tarafından
Aynı apartmanda değiliz ama iki sokak var aramızda haftada iki defa görüşürüz yeter

Eşime kalsa aynı apartmanda hatta karşı dairede olacaz ama bn istemem 
0 oy
(826 puan) tarafından
Bende ayni binadayim ama kırkyilda bir görüşürüz tabi biyere giderken surekli balkonda kapida bu ayri tabiki
0 oy
tarafından
Birlik oturutoroz malesef 
(141 puan) tarafından
ayn bnde
0 oy
(717 puan) tarafından
Yok ya ayni bimayiz 2 yillk evliym pyle hergun cikmadm alisilmasin diye 1 hfta gormedigm bile oluyor suan bile 3 gundur gitmiyorum her gun gorusmeyiz oyle
0 oy
(1,453 puan) tarafından

Biz aynı binadayız her gün görüşmeyiz bazen günlerce görmeyiz birbirimizi. Ama her gün telefonla konuşuruz :)

0 oy
(3,895 puan) tarafından
Genelde görüşürüz.Çoğunlukla birlikteyiz nasil cümleyle yani beraberiz.
0 oy
(2,594 puan) tarafından
evet doğumdan önce de yeme içmelerimiz birlikteydi çalışıyorum yemeği kayınvalidem yapardı doğum yaptım işe döndüm hem oğluma bakıyor hem aynı düzen devam ediyoruz
(2,594 puan) tarafından
bizde evlendiğimiz günden beri beraber yiyoruz doğumdan öncesi dediğim oydu bizimde o düzende devam ediyor işten gelince ben ilginiyorum oğlumla yasaklar kalkınca dışarı çıkmak istediğimizde de kayınvalideme bırakıyorum bazen gece uyumadığım zaman sabah 1 2 saatliğine veriyorum sağolsun çok yardımcı oluyor :)
(1,634 puan) tarafından
Ne güzel valla yaa. Allah razı olsun öyle iyi insanlardan.
Aha ben nöbetten geldim beraber kahvaltı ettik oğlumu öpüp evime çıktım daha yeni uyandım yanlarına incem.
Onlar olmasa napardım kime güvenip emanet ederdim.
Gerçi annemle aynı şehirdeyiz ama uzak yinede. Ya kocadan uzaklaşıp annemle yaşıcaktım ya bakıcı tutup gözüm arkada işe gidip gelcektim.
Burda kaynanasıyla bu kadar yakın olup sıkıntı yaşamayan nadir insanlardanız kız ☺️ maşallah bize ♥️
(2,594 puan) tarafından
maşallah canım ya tabi ki arada sırada atışmalar oluyor ama o kadar da olur benim annemde aynı şehirde ama dediğin gibi uzak biraz iki vesait ile gelmesi lazım zaten 7 aydır babam kanser tedavisi gördüğü için neredeyse hergün hastanedelerdi çok şükür yeni atlattı ama gene de uzakta hergün gelmesi ya da gidip gelmem zor olurdu
(1,634 puan) tarafından
E tabii oluyo ufak tefek sorunlar. İnsan kendi ailesiyle bile sorun yaşıyo bunlar çok normal.
Geçmiş gitmiş olsun inşallah canım yaa umarım tekrarlamaz babanın rahatsızlığı.
(2,594 puan) tarafından
Amin inşallah canım benim
0 oy
tarafından
Şeytan görsün benim eşimin ailesini 
0 oy
(428 puan) tarafından
Genelde evet ne olduki zaten görmeyince tuhaf oluyorum birseymi var diye merak ederiz birbirimizi 
0 oy
(14,201 puan) tarafından
Evet hergun mutlaka görüşüyoruz 
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Sabh ogle aksam ve gece hic aksatmadan hergun  gelir  ve 2 saat oturur gider birlik gibiyiz insan biraz dusunceli olurda rahat birakim der ne kisisel bakimimi yapabiliyorum nede evimde rahat uzanabiliyorum surekli tak tak kapida 
0 oy
(3,443 puan) tarafından
Üst katlarındaym hiç görüşmüyorm.

Kocam isterse iki üç günde bir gidiyor bazen çocukları götürür bazen götürmez.

Karşı komşumla onlardan daha iyiyiz

İlgili sorular

0 oy
25 cevap 6,128 göst.
0 oy
8 cevap 230 göst.
16 Şubat 2025 Ev & Yaşam kategorisinde sweetlady (890 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 413 göst.
23 Temmuz 2021 Diğer kategorisinde Elif2512 (3,074 puan) tarafından soruldu
0 oy
34 cevap 1,048 göst.