0 oy
305 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Kızlar hergün bı iki tane buluyorum üzerimden köye geldik koyunlardan geliyo sanırım :/ her yerim yara bere içinde kaldı. Pire taşması alıp üzerimde taşısam gelmezler mi? Evcil hayvanın da kullanan oldu mu kokulu bişey mi 

8 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Ay ozur dilerim gulesim geldi kiz olurmu oyle evi ilaclat
tarafından
Ya geçen geldiğimde ilaclattim ama koyuna gidip geldikçe getiriyorlar aklıma başka bişey gelmiyo artik
-Reklam-
0 oy
tarafından
Spreyler var kullanilmaz yav o 
tarafından
Sivrisinek için olan mi? Ondan almıştım ama emzirirken süte geciyomus diye duydum içime sinmedi kullanmak
tarafından
Hasere vucut spreyleri var kokusuz
tarafından
Ya işte emzirirken uygun olur mu ki
tarafından
Onuda eczaciya soracan
0 oy
(3,454 puan) tarafından
Saçlarını sirkeli su ile yika.
tarafından
Gelmezler mi o zaman? Gelmiyolarsa cildime de süreyim. Pire gelmesindense sirke kokusuna razıyım
(3,454 puan) tarafından
Bı tanidigim saçına geldigi için kullandı her gün ama bitti onda
tarafından
Saçıma değil vücuduma geliyo bacaklarımı falan yiyo
(3,454 puan) tarafından
Ya bilemedim canm eczaneye sor en iyisi
tarafından
Tamam sağolun
0 oy
tarafından
Lavanta yagi sur kendinize bebegin varsa onada sür 
tarafından
Bebeğime gelmiyo şükür burada bulamam da merkezden aldırıp deneyim bari. Çok kötü bı illet
0 oy
(7,617 puan) tarafından
 Niye ilaclamiyorsunuz evi 
tarafından
Değil aslında ama bilmiyorum ki kaç senedir her gelişimde böyle ama eşimde dahil kabul etmiyorlar kendi hayvanlarinda olduğunu geçen geldiğimde ilaclattim hala buluyorum yıldım artık mecbur uzun kalıyorum bide
(7,617 puan) tarafından
Yorgon yastık kilim döşek ne varsa yıkamadan kurtulamazsin
tarafından
Ya o kadar büyük temizlik girisemem makineye atılacaklar neyse de yorgan döşek nasıl olacak :/
(7,617 puan) tarafından
Yıkamadan bitmez maalesef
tarafından
Ben evime gidince valizden çıkan herşeyimi yikayim burdakiler başının çaresine baksın. Bana kalsa yılda 2-3 düğün bayram gelecem ama eşim 10 günlük çalışıyo bebekle yalnız kalmasın Haziran 18 den beri buralarda perişanım :/
0 oy
(1,229 puan) tarafından
Canim kullanilmaz  bazi ilaclar hayvanlar icin bazi ilaclar insanlar icin
tarafından
Sağolun başka çözüm araştırayım o zaman
0 oy
(3,546 puan) tarafından
Ne kadar ilaçlanırsa ilqçlansın onun ardı arkası kesilmez. En güzeli lavanta yagı. Eczanelerde var. Ondan al suyla incelt ve hafif üzeriniz3 sür. Sprey şişeye koy evin her yerine sık. Yalnız dikkat et. Çok keskin kokusu vardır. 
tarafından
Eczanede varsa hemen yarın aldirayim burası merkezi yer değil aktar bulamam
(3,546 puan) tarafından
Eczane de de var canım.
tarafından
Sağolun aldirayim yarin
0 oy
tarafından
Lavanta yağı sürebilirsin her lavaboya girişinde alt üst  üstünü mutlaka silkele
tarafından
Sürekli üzerimi kontrol ediyorum zaten lavanta yagini da bilmiyordum aldiracagim
tarafından
Sulandırıp sürebilirsin yada direk ama çok az damla damlat lavanta yağı çok sürülmüyor yatağına falan dökebilirsin
tarafından
Tamam canım teşekkürler

İlgili sorular

0 oy
1 cevap 105 göst.
13 Temmuz 2025 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Maviyesil (1,276 puan) tarafından soruldu
+2 oy
5 cevap 285 göst.
0 oy
7 cevap 228 göst.
2 Eylül 2024 Diğer kategorisinde Gunesgulce05 (63 puan) tarafından soruldu
0 oy
11 cevap 336 göst.
28 Ağustos 2024 Diğer kategorisinde Zehraaltun (66 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,630 soru

24,061,395 cevap

330,159 kullanıcı