0 oy
186 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (3,546 puan) tarafından
Kızlar sizce bu kasılmalar neden olıyor.10 dk da bir 20 dk bir gün boyu sürekli bebek kasılıp duruyor karnımda. Bugün doktwrq gittim doğum baslsngıcı değil dedi geçiştirdi doktor.. Gittiğim yerden hiç memnun değilim ama alternatifin yok. Özele doğum ücreti verecek durumum da yok.. 31 haftalık gebeyim. Deli olcam ya.. Birde kuyruk sokumu kemiğim in üstüne oturamıyorum.. Çok agrıyor. :(. 

2 Cevaplar

0 oy
(8,834 puan) tarafından
. 37+5 im benimde kasıklarımın altında sancım var yürürken zorlanip duruyorum 3 gün önce doktora gittim kasilmam fln çıkmadı ama çok zorlanıyorum artık.
(3,546 puan) tarafından
Nasıl anlaşılmıyor bilmiyorum.. İnan gece gündüz sürekli kasılıp duruyor. Yürümek zaten halt etmiş. Kuyruk sokumu kemiğim de ne varsa üstüne oturamıyorum. Otursam kalkamıyorum..
(8,834 puan) tarafından
Seninki biraz erken başlamış. keşke çatı muayenesi yapsaymis cnm
(3,546 puan) tarafından
Sezeryan doğum olacak canım. 3 bebek bu.. Kan idrar aldı onun sonuçlarına bile bakmadı.. Ultrasonda bebeğe baktı hemen 2 dk cihaza bile baktırmadı kafanı çevir diye.. Dedim daha bir kaç gün test yapıldı negatif virüs falan değilim. Dedim.
(8,834 puan) tarafından
Ne alaka kafanı çevir felan anlamadım vallahi özele ben de gidemiyorum 5 bin TL diyor
(3,546 puan) tarafından
Burda en uygun doğum 11 bin canım. Araştırıp sordum. Evet. Bana kafanı çevir duvara doğru dedi.. Sinirim bozuldu. Karnımdaki bebek ne durumda ultrason dan bakmak benim de hakkım değil mi?
-Reklam-
0 oy
tarafından
Sürekli kasılma bormal değil. Erken dogum riski taşır erken haftalarda oluyorsa son haftalarda ise dogum sancısıdır
(3,546 puan) tarafından
Ay sinirlerim o kadar yıprandı ki. 3 otobüs değiştirip hastaneye 2 saatte varıyorum. Gidiyorum doğru düzgün ilgi yok alaka yokeskiden alternatif vardı şimdi od yok. Bir tane hastane de var etlik Zübeyde Hanım orası da burdan farksız... Hergün her saat kasılıp duruyor karnım son günlerde. Ne yatabiliyırum ne oturabiliyorum.. Ev işi falan artık yapmak mucize oldu benim için.
tarafından
Günde 5kere olması normal daha fazlaysa mutlaka dikkate alınmalı senin bu kasılma dedigin gidip nst baglansan anında sancı olarak çıkıcak sancı çünkü normal degilki. Annene vs gitsen ordakı hastanelere muayene ol
(3,546 puan) tarafından
Aynı yerdeyiz canım. Bugpn nst baglandı cok ama cok az cıktı sancı... Bebeğin kalp atımları da güzel dedi.. Yolladı eve. Giderken kasılma ile gittim gelirken kasılma ile geldim ama bir hafta falan bekleyim kontrol için özele gideceğim.. En azından bebeğin genel sağlık durumundan bilgi alırım.
tarafından
Evet bu durumda bebek hareketlerine çok dikkat et. Önemli

İlgili sorular

0 oy
0 cevap 40 göst.
6 gün önce Diğer kategorisinde esra.0202 (89 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 32 göst.
17 Ocak 2026 Diğer kategorisinde eflinada (109 puan) tarafından soruldu
0 oy
0 cevap 74 göst.
0 oy