0 oy
1,706 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (564 puan) tarafından
Kocam bugün kahvaltı yaptıktan sonra dışarı çıktı eve şimdi yeni geldi neredeydin dedim sağda solda arkadaşlarla muhabbet ettim dedi denize çağırdılar gitmedim dedi. Bende bu saate kadar nerelerdeydin doğru söyle dedim gitsem gittim derdim sen kimsin dedi çocuk bakmak çocuk doğurmakmış benim görevim. Ben de doğru konuş benimle ne biçim laf dedim sonra kaç sefer sen kimsin dedi yine. Ben de benimle bir daha konuşma dedim o da konuşmazsan konuşma dedi. 2.5 yaşında kızım var bir de 26 haftalık hamileyim öyle sinir oldum ki boşanmak istiyorum  severek evlendik ama eşim o kadar değişti ki sanki hayatında ben olmasam da fark etmez gibi Bi halleri var 

12 Cevaplar

0 oy
(17,006 puan) tarafından
Kimle evlendiğini bilmiyormuymuş sana soruyor sen kimsin diye. Kendiler istedikleri gibi hesap sorara kadinlar hesap sorunca sen kimsin oluyor. 
(564 puan) tarafından
O kadar sinirliyim ki ağlıyorum şu an sinirimden annem de biz de balkonda oturuyor annemin yanına gitsem ağladığımı görecek
(1,334 puan) tarafından
Kukuli resmine takildim o ne kiz korktum Allah seni emi :D
-Reklam-
0 oy
(8,649 puan) tarafından
Şöyle adamlara sinir olmak elde değil. Ne demek sen kimsin ya. Boşuna mı evlenmiş senle beraber bı yuvanız var bak 2.5 yaşında kızı varmış üstelik hamilesin madem öyle neden çocuk yapıyor senden Allah akil fikir versin senin kocana ikincisini ben olsam yapmazdim.
(564 puan) tarafından
Böyle değildi son zamanlar bir haller oldu
(8,649 puan) tarafından
Ozaman adam akıllı konuşmaya calis belki bir derdi vardır canı sıkılmıştır sana catmıştır neden bana böyle davranıyorsun de. Bide çok usteleme eşine karşı bazı şeyleri yalan söyleme doğru söyle demişsin kızmış olabilir biraz güven eşine benimkine mesela nerdeydin diyorum söylüyor tamam diyorum geçiyorum
0 oy
tarafından
Hayatında olmadan çok şey farkeder bu da ona koyar şuan varlığına alışmış o yüzden ne kaybedeceği umrunda değil. Ne salakça şeyler çocuk doğurmak görevin nedir ya rezillik
0 oy
(13,306 puan) tarafından
İkincinin vebaline niye girdin peki be kuzum laf değil ettiği 
(564 puan) tarafından
Hiç böyle bir insan değildi ki kendisi çok istemişti ama son zamanlarda çok değişti
(13,306 puan) tarafından
Hiç hoş değil dediği
0 oy
(1,061 puan) tarafından
Hatırlatayım sana, senin hayat arkadaşınım deseysin. Ne demek çocuk doğurmak senin görevin. Pislik herif kim veriyor bu cesareti adam kılığında dolaşan yaratıklara? 
0 oy
(173 puan) tarafından
Luzumsuzluk parayla degil ki... 
0 oy
(250 puan) tarafından
Bende benzer bi durumu daha yeni yaşadım benimde bebegim var  inan o kadar üzgünüm ki bende severek evlendim ağlayarak yazıyorum rabbim seninde yardımcın olsun 
0 oy
(1,334 puan) tarafından
Kuzum hemen kotu seyler getirme aklina insan hamileykende cok duygusal ve alingan olabiliyor baska seye cani sıkkındır belki hemen boşanma lafi etme yani
0 oy
tarafından
Sen canini hic sıkma,.konusma umursama. Benzer sekilde esim.bana davrandi baktim.dedigin gibi sanki ben ona mecburmusum varligim bi ifade etmiyor gibiydi. Muhatabi kestim :D ne aradim ne sordum isten geldi yuzune bakmadim yemegimi yaptim yedim odama cekildim. Geldi kendi de uyudu ama arkam dönüktü hep. 2 gun sonra kedi gibi oldu hatasini anladi konusmaya calisti iyi davranmaya calisti akli basina geldi. Hala mesafeliyim cunku bunlara yuz verince kendilerini bisey zannediyor.
0 oy
(4,687 puan) tarafından
Yeni baştan kendini mi tanıtacaksın sen kimsin ne demek ya ergence konuşmuş aile herşeyden önemlidir o arkadaşları kimmiş ki senden önemli 
(564 puan) tarafından
Ve bunu diyen 39 yaşında bir adam küçük evlensek olgunlaşmamış diyeceğim
(4,687 puan) tarafından
Zor zamanında o 4 duvar arasında seninle kalacak arkadaşlarıyla değil denize gştmemekle lütfettiğini mi sanıyor önce seni alıp gezdirsin ondan sonra arkadaşlarıyla gezsin evli adamlara da birşeyler oldu
0 oy
(2,173 puan) tarafından
Çok kırıcı bir laf tavrını koy canm asla taviz verme hatasini anlayıp gelipte özür dilesin 
0 oy
(50 puan) tarafından
Canim en başta kırıldığını belli etmiyorsun. Bırak ne hali varsa görsün. Kredi kartını aliyorsun yada para aliyorsun yanına, alıyorsun kızinıda o cıkınca sende çıkıyorsun o gelince sende geliyorsun. Ben gece gece ev işi yapardım, yamagi hazırlardım, sırf sabaha işim kalmasında o çıkınca bende çikayım diye. Amacim onu sinir etmekti. Başardımda. Başa çok kavgalar çıkıyor ama sende aynı onun sana davrandigi gibi davran. Asla geri adim atma. Bir süre sonra bıkıyorlar :)
(50 puan) tarafından
Bu arada sık sık sana soru sorulunca aynı cevabı yüzüne vur ki anlasın yaptıgi hatayi. Ama kavga gibi yapma baktin kiziyor aa saka yaptim neden alindinki falan de gül geç :)

İlgili sorular

0 oy
17 cevap 1,016 göst.
3 Temmuz 2021 Aile & Aşk kategorisinde Sebebsizz (137 puan) tarafından soruldu
0 oy
27 cevap 776 göst.
11 Kasım 2024 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
+1 oy
64 cevap 2,517 göst.
15 Ocak 2023 Diğer kategorisinde Happymommy (2,143 puan) tarafından soruldu
+2 oy
17 cevap 591 göst.