+1 oy
268 göst.
Diğer kategorisinde (758 puan) tarafından
Cümənin son saatlarındayıq. Qardaş ölkə Türkiyə üçün dua etmək vicdan  borcumuzdur.Uca Allah yanğından əziyyət çəkən bütün müsəlmanlara səbr və asanlıq versin. Müsəlmanlara qarşı hiylə quranları öz hiylələrində həlak eləsin.Amin

image

Çok uzun süredir yokdum telefonum kirilmisdi Hepimize merhaba arkadaşlar .Yangında son durum ne,?Allah yardımcınız olsun inşallah

4 Cevaplar

0 oy
(4,687 puan) tarafından
Canım benim Allah razı olsun Allah'ım biran önce yardımcımız olsun güzel yurdumuz ateşler içinde kaldı hainler belasını bulsun tez zamanda sönsün yangınlar 
(758 puan) tarafından
Amin canımın içi Hepinizden Allah razı olsun kardeşim
-Reklam-
0 oy
(579 puan) tarafından
Bulunduğum şehir hala yanıyor dünden beri bı yaylayi boşalttılar Muğla Köyceğizde oturuyorum Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah dün akşamdan beri eşimde yanan yerde AFAD ekiplerine yardimci oluyorlar o ve işçileri rabbim yardımcıları olsun inşallah 
(161 puan) tarafından
Canım ya çok kötü oldum (( Allah tez zamanda yardım etsin insaAllahh
(579 puan) tarafından
Aminn inşallah canım hayvanlara açıyorum hepside telef oldular
(758 puan) tarafından
Allah yardımcınız olsun kardeşim bizde Yardım etdik  teyzem orda yaşıyor onun içinde çok korkuyorum . Allah yardım etsin inşallah
0 oy
tarafından

Allah razı olsun senden. Sen bizim yanımızdasn ama 

Türkiye türkiyenin yanında deyil ::(((((
(758 puan) tarafından
Evet haberlerden duydum .Yangın yayilmayan yerleri insanlar yakıyor aklım almıyor .Allah ıslah etsin düşmanları
tarafından
Amin canm
0 oy
tarafından
Allah yardimcilari olsun bacim.  İnseallah tez bi zamanda  yangini söndurerler.  İnseallah rebbim leysan yagdirar yanginlar söner bunu edenlerde suda bogulub ölerler. Allah versin cezalarini. Allah ölenlerede rehmet eylesin. Mekani cennet olsun. Ailelerine sebr versin.  Bizim elimkzden dua gelir yalniz. Hamimiz birlikde dua edek. 
tarafından
Aminnn
tarafından
Hardansan canım sen. Burda iki azeri qiz var yazisiriq mehinçik ve aysen.aycan. sende qosul bize
(758 puan) tarafından
Şirvandanam canım  watsapda danisirsiniz canım ya nece?
tarafından
Şirvan şamaxi terefdeki  yoxsa sumqayit terefdeki
tarafından
Vatsapda yoo burda yazisiriq teze taniş olmusuq ele sekillerimizi atmisiq burda bir birmize

İlgili bir soru bulunamadı

Kategoriler

1,493,579 soru

24,402,674 cevap

350,276 kullanıcı

...