Oldu olmaz mı..Bir keresinde çok kotu tartışmıştk, o iş yerindeyken ben ona ağır msjlar attm çnku suçluydu.. Sonra hmen eve gelmş o zman sarılp ağlamştı.. Onun haricinde askere gideceği zaman ağladı bide.. Aslnda belli etmz ama çook duygusal
ÖMRÜ BOYUNCA SADECE 2 KEZ GÖRDÜM AGLARKE AĞLARKEN Bİ İLK EVLENMEDEN ÖNCE AYRILMIŞDIK BEN BİRDAHA HİÇ ARAYIP SORMADIM VE KAPIMA GELDİ SENİ SEVİYORUM BEN ZATEN YAPAYANLIZ BÜYÜDÜM BENİ BIRAKMA DEDİ Bİ OZAMAN AĞLADI DAYANAMADIM BENDE AĞLADIM BİRKERESİNDEDE EVLENDİK 2 İNCİ YILINDA BOŞANMA DAVASI AÇDIM BEN İSTEDİM BOŞANMAYI ANLASAMIYORUZ DİYE İŞDE BİDE OZAMAN ÇOK AĞLADI ÇÜNKÜ BİLİYO ONUN HERŞEYİ BENİM BİRDE ÜZMESE KEŞKE BENİ BAZEN
Ben yurtdışından gelin geldim, nişanlıyken ben dönerken havaalanında çok ağlamıştık sarılıp. Allah'ım ayırmasın bir daha
Oğlum doğduğunda cok ağlamıştı
Benim eşim balık burcu ben terazi burcuyum. İkimiz de ağlak. Film izlerken bile ağlıyoruz bazen. Ama şimdi ağlamamı istemiyor hamileyken oğlumuz hisseder diyor
Yani aslında erkekler de ağlar, insanlık belirtisi bence.
Yeni doğum yaptığımda çok yüklendim kaynanam da vardı işte köpeğimiz vardı oğlum yoğun bakımda kaldı enfeksiyon kapar diye sahiplendirdi ama çok kötü oldum ben lohusa halimle oturdum hıçkıra hıçkıra ağladım eşim benimle konuşmaya çalıştı ama konuşmadım evde ben yokmusum gibi davran dedim o da ağlamaya başladı 8 ay oldu hala çok istiyorum köpeği ama haber dahi alamıyorum hala esimi sıkıştırıyorum ama nafile o da benim evladım gibiydi yıkıldım resmen
Benim esim cok sulu goz film izlese aglar hicte sevmem sulu goz erkekleri
Benimkinin bi kere agladigini gordum film izlerken oda gizlin agliyodu bende dedim neden agliyon aglamiyom dedi gozume bi sey kacdibi kerede hamile oldugumu soyledim sarildik gozleri doldu amma aglamadi ben onhn aglamasina kiyamam
Benim esim.ben piskolojik rahatsızlık.geciriyormusum.ama biz bilmiyoruz bana ne olduğunu anlamamıştık beni gezmeye götürdü ama ben hep mutsuzdum eve gelip hemen yatağa girdim o zaman ağlamıştı gözlerinden yaş akıyordu elledim giz yaşları vardı dedim niye ağlıyorsun ben Iyim yok birseyim dedim sana birşey olacak diye korkuyorum demisti(
1,507,069 soru
24,600,619 cevap
363,551 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın