0 oy
719 göst.
Aile & Aşk kategorisinde (4 puan) tarafından
Iki karisi da normal değilmiş.adanali imiş iki karisi da o yüzden normal değillermiş adanadan kiz alınmamış vs vs kendisi mersinli.tipi duzgun kendi de üniversitede profesor.her karısından  bir coxugu var.3.ye mutlu olur mu?

18 Cevaplar

+3 oy
(17,168 puan) tarafından

Bu post bana cok tanidik geliyorya neyse :angel:.

(17,168 puan) tarafından
Ben direk anladim o oldugunu. Eski postlarina da yorum yapmiştim. Anlattiklari hep ayni.
(7,436 puan) tarafından
Eski postlarina ben de o kadar dil dokmustum bir insan niye bu kadar takıntılı olur elinde işi gücü var kimseye muhtaç değil onca kadın var bin lira gelirim olsun da kocadan kurtulayım diyen
(17,168 puan) tarafından
Bende yazmiştim cok sey ama cevap bile yazmiyordu simdi de yazmiyor. Bence arkadaşin profosyonel destek almasi lazim. Gercekten ciddi olarak bu adama takmiş kafayi. Bu psikolojiyle kendini işine ve cocuguna nasil veriyor acaba. Kendine yazik ediyor farkinda değil. Cevap vermese bile yazdiklarimizi okuyor diye yaziyorum bunlari.
tarafından
Kız bu dün post açan değil  mi bende devreler yandı
(17,168 puan) tarafından
Dünde açmış ama bu yeni hesabi heralde. Önceden de soruyordu ayni sorulari başka hesaptan. Diger hesabi kapatti heralde.
-Reklam-
0 oy
tarafından

Senmi evlencen kız :D

0 oy
tarafından
Eski karisiyla konus bence nedenini kendini hakli cikarmak icin oyle demis olabilir tamam 1 deliydi ayrildi 2 niye ayrildi adamda sorun var gibi
tarafından
Bide herbirinden bir çocuk :)
0 oy
(1,439 puan) tarafından
Valla hem profesor mus hemde 2 defa da karsi taraf haksizz insan bir oturur düşünür zaten insanlar kendilerini kotulemez varsa bile gormedim ben 
0 oy
(1,691 puan) tarafından
bide karilarina sormak lazim 2 kere bosanmisbiriyle yola girilmez 1. kotuydu 2. de mi kotuymus aceba kendinde de eminim binsacmalik vardir
0 oy
tarafından
Sorun sadece karsısındakı ınsanlarda mı acaba . Bunu bı dusunmek lazım.  2 kez bosanmıs ıkısıde mı hatalı jusurlu. Ayrıyetten adanalılar ınsan degıl mı neden ordan kız alınmıyomus. Bence o kısıye bulasma bıle yaklasma yanına ondan hayır cıkmaz 
0 oy
tarafından
Bence sıkıntı
0 oy
(7,436 puan) tarafından
Bence adamın kendisi normal değil kadinalrda suç aramasın adam olsa kadının arkasından konuşmaz 
0 oy
(2,290 puan) tarafından

Profesorler cok disiplinli olur o yuzden kendine guvenen evlensin ayrica diger eslerinden olan cocuklarla bi problem yasamayacagina da guvenmeli bilmiyorum ya da kacarak uzaklassin 

Adanalilar cok kotu mersinliler cok mu iyimis adami gozum tutmadi :P

0 oy
tarafından
Benim kuzenim 3.evliligini yaptı ikisinden de şiddet gördüğü için boşandı 3 çocuğu vardı bu evliliği maşallah on numara kocası el üstünde tutuyor önemli olan kaçıncı evlilik yaptığı değil insanlığı mesleği de önemli değil kuru ekmek ye huzurun olsun
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Yaa aslında cidden bu kadar Şansız erkekler de var iyice tanımak lazım. 
0 oy
tarafından
Burada bir tane kadın vardı.bir oğlu vardı kocası profesör boşanmış.adamin ikinci karisiymiş.ailesine çok duskunmus adam.o geldi aklıma.o da Mersin'de prof.
tarafından
Diğeri de öğretmendi.
(7,436 puan) tarafından
O sağlık sektöründeydi canım sağlık ocağında calisiyirum demisti
tarafından
Hayır o arkadaş bu profile girip bakın. Başta çocuğum yok demişti laboratuar teknisyeniyim ailem bu adamla evlenmemi istemiyor demişti şimdi öğretmenim bi çocuğum var falan yazmış arkadaşın bazı problemleri var galiba
(7,436 puan) tarafından
Aaa ben bu hesabında eski postalarina bakmamistum isme de hıc bakmadim o yüzden dün yazanı saglikciyim dediği için farklı kişi zannettim yuh ya resmen 3 postu birbirinden farklı çelişiyor
(7,436 puan) tarafından
Ama o postunu kaldırmış galiba benim devreler yandı kizlar :-)
0 oy
tarafından
Bilemedım ://

Yanı eskı eşleri ile konuşma imkanın varsa onlardan dinle bide adamı derim ben 
0 oy
(12,763 puan) tarafından
Bi önceki postunda yazmissin ogretmen missin 3 yasinda cocugun varmis ne guzel neden illa 2 evlilik yapmis biri icin hep olumlu seyler s9ylenilsin ikna edilme çabasındasin

(kader nasip elbet herkesin basina gelebilir) 

Meslegin varmis çocuğun daha cok kucuk bence biraz bekle cocugun buyusun kendini ifade etsin uvey ana veya baba çok kolay degil 
tarafından
Canım kadın hiç evlenmedim yazmış
0 oy
tarafından
2ye ayrilip 3le evlenmek isteyen adam bundada ayrılmak isteyecek sürekli onlara kıyaslayacak. 
0 oy
tarafından
Bu postu daha oncede actin ailen istemiyor du sende ailemi karşıma almaya degermi demiştin neyin israriki bu karar senin yani biz evlenme desek sen kafaya koyduysan biz napacaz durun bu nikah kiyilamazmi diyecez;))
0 oy
(25 puan) tarafından
İki kez boşanmış adamdan ne hayır gelir asla evlenmezdim

İlgili sorular

0 oy
55 cevap 2,290 göst.
0 oy
61 cevap 1,371 göst.
23 Kasım 2023 Aile & Aşk kategorisinde Bethus (655 puan) tarafından soruldu
+2 oy
59 cevap 1,120 göst.
19 Ağustos 2023 Aile & Aşk kategorisinde Hayal1907 (337 puan) tarafından soruldu
0 oy
64 cevap 1,402 göst.
17 Temmuz 2022 Aile & Aşk kategorisinde yesmesn (746 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,471,281 soru

24,096,488 cevap

332,106 kullanıcı

...