Ne guzel uzun uzun hikayeleriniz var ya. biz ilk arkadaşımızın mezarı başında gördük birbirimizi. Canım Barış buralardan giderken bana eşimi hediye etti..
Ben istanbulda markette çalışıyordum. Eşimde normalde kocaelinde çalışıyordu o işi bırakıp istanbula geldi. Birgün sabah marketi açtık ben uyku sersemi suratsız olurum normalde. Eşimde ilk gelen müşteri benim yüzümde gülücükler gözlerinin içine bakarak gülmüşüm öyle soyluyo neyse o gün bana istagramdan yazdı bende akşama kadar istemiyrm yazdım bi baktım birgün sonra konuşmaya başladık öyle böyle 5 aydır evliyiz 3.5 aylık hamileyim şükürler olsun ıyiki karşıma cıkmış
bursada yasiyodum ailemle memlekete gittim koy yeri kucuk ztn benim gorumcemde teyzemin ogluyla evli bize geldiler o gunde bursaya yola cikcaz neyse geldi bana dediki gorumcem kardesim sana bakmaya gelcek dedi ama ben hic gormedim kardesini tanimiyorum neyse geldi ben gorur gormez vuruldum oda ayni sekilde cok begenmis beni sonra bursaya gittik ben begendim ama annem biraz karsi cikti yok felan dedi neyse bu bana instegramdan msj atti 1 ay konustuk oyle sonra anneminde gonlu oldu bursaya istemeye geldiler oylelikle evlendik binevi gorucu usulu gibi oldu gorumcem sagolsun
1,493,174 soru
24,397,390 cevap
349,851 kullanıcı
Lütfen şikayet nedeninizi seçin:
Yüklemek için tıklayın