0 oy
1,313 göst.
Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde tarafından
Kızlar yazmıştım size sütüm tayzikliymiş diye eşimde netten bakmış adaçayı azaltıyor diye içirdi içte kızım emdikten sonra uyudu ve uyanmıyor uyanıncada iki yudum içip uyuyo korkmaya başladım başına gelen varmı 50 günlük bebiş

6 Cevaplar

0 oy
tarafından
Zaten ilk zamanlar süt hep tazyikli olur azaltma çabasına neden girdiniz ki çocuğa çok geliyorsa önceden biraz sağıp emzirin ilerde bu sütü ararsınız. Adaçayı vücudu rahatlatır ondan uyuyordur çocuğa zarar vermez
tarafından
Bir daha içimem bebeğin boğazına kaçıyordu ondan
tarafından
O zaman biraz sağ öyle ver canım
-Reklam-
0 oy
(3,101 puan) tarafından
Post uste ciksin canim.blmiyorum ama adacayi sutu azaltir devam etme.belki uyku vermistir adacayi rahatlaticu etkisi varya
tarafından
Evet bir bardak içtim ama artık içmem
0 oy
(462 puan) tarafından
Sütün tayzikli olması kötü bişey değil  niye azaltyosun ki benmkide öyleydi hiç bişey yapmadm bebeğin daha küçük fazla anne sütü alması gerekiyor bence bol bol emzir.
tarafından
Canım ememiyordu çok ağlıyordu ondan
(462 puan) tarafından
Anladım canm sütünü o şekilde azaltma kesilebilirde.emzirmeden önce sütünü sağ biraz öyle emzir
tarafından
Öyle de yaptım almıyor sadece ayakta gezinirken emebiliyor insan çaresizlikten herşeyi deniyor maalesef:(
(462 puan) tarafından
Öyle oluyo canm malesef ki napalim bı sekilde çözüm yolu arıyoruz dikkat et yinede
tarafından
Tamam canım teşekkür ederim
0 oy
(1,346 puan) tarafından
Canm sakın ol ada çayıyla alakası yoktur bebeğin küçük zaten çok uyur benimde öyleydi doğru düzgün emziremiyodum sürekli boğazına kaçıyordu yada emziren kadar sırılsıklam oluyodu yakası yüzü bende çok içtim göğüslerim  sayede terbiye oldu 
tarafından
TAMAM canım gündü kaç bardak içtin bide ne zamana kadar devam etti senin
(1,346 puan) tarafından
Canm günde bir içtim ama sütümü sürekli kontrol ettim aşırı azaltma dikkat et
tarafından
Tamam canım
0 oy
(13,306 puan) tarafından
Adaçayı sakinleştirir dinlensin boşver kahretme kendini geçer birazdan etkisi 
tarafından
Ay Allah razı olsun çok korktum inan
0 oy
(5,397 puan) tarafından
Korkma ada çayı uyku yapar.sütünü azaltma makine al sağ sakla 3 4  ayda memelerin terbiye olacak o tazyik düzelir 
tarafından
İnşallah derin dondurucum yok canım
(5,397 puan) tarafından
Buzluğa at

İlgili sorular

0 oy
2 cevap 115 göst.
0 oy
6 cevap 290 göst.
6 Ocak 2021 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
1 cevap 88 göst.
2 Ocak 2024 Yemek-Tarifler kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 217 göst.
25 Eylül 2022 Alışveriş-Hediye kategorisinde Busraa. (55 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,470,741 soru

24,089,761 cevap

331,693 kullanıcı

...