+1 oy
204 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
Yasmın mi carezattamı

5 Cevaplar

0 oy
(2,474 puan) tarafından
Emziriyorsan cerazette ama emzirmiyorsan Yasmin veya yazz hatta kesinlikle yazz.

Cerazette seni regl yapmıyor çok şişiriyor 
tarafından
Canım yok doktora sordum 1 yasındaysa bebeğin yasmin kullanabilirsin dedi dedim başka varmıs carezatta düzensizlık yapıypr iyi değil dedi
-Reklam-
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Ben bes yil carezetta kullandim
tarafından
İyi geldimi sana adet düzenin flm
(4,148 puan) tarafından
Valla bn cok memmnndum bi sknti yasamadim.hapı birakinca mutlaka dorduncu gunu adet olurdum.  Gayet duzenliydii aksamlari kullaniyordum.

Buyuk.bi ameliyat gecirdim icebilir miyim die cerraha sordum dogum kontrol  haplarinin en zararsizii kullanabilirsin demisti.
tarafından
Ne yapsam bilemedim peki hiç atladıgın oldumu
(4,148 puan) tarafından
Tabi oldu unuttugum zamnlar ama ertesi gun iki tane ictim yada aklima geldigi an ictim bide aksam normal gunluk gapi ictim. Birdefa 4 gun bile unuttum tatilde. Birsey olmadi.
0 oy
tarafından
Emziriyor musun? Emzirmiyorsan myrognon 
0 oy
(3,261 puan) tarafından
Ben yasmin kullandim memnundum. Herkese etkisi değişik oluyormuş kimi memnun kaliyormus kimi kalmuyor. Ben yasmin kullandim cildim guzellesti sivilcelerim kurudu zayıfladım adetim duzene girdi. Tek kotu yani mide bulantisi yapiyordu bende
0 oy
(1,827 puan) tarafından
Yasmin en iyisi demisti doktorum 6 senedir kullanıyorum hıcbır yan etkisi olmadı

İlgili sorular

0 oy
3 cevap 134 göst.
15 Ağustos 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Adanalibelammm (234 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 387 göst.
0 oy
6 cevap 192 göst.
10 Mart 2022 Diğer kategorisinde misafir tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 169 göst.
1 Haziran 2021 Diğer kategorisinde Dilara abay (45 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,468,238 soru

24,055,569 cevap

329,893 kullanıcı