0 oy
191 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Kızlar 3 günlük bebeğim var. Yeni doğum yaptım süt olmamasına rağmen ısrarla emzirdim ki süt gelsin ama bu sefer göğüs uçlarım kan topladı yara oldu öyle acıyor ki ölüyorum resmen dikişlerimi unuttum göğüslermn derdine düştüm. SMA markalı mama verdim aksam öyle güzel uyuduki yavrum meğer doymuyomus ondan uyumuyo muş. Göğüslerimede yavaştan süt gelmeye başladı ne yapsam uçlarının acısı geçer ? Krem sürüyorum ama bana mısn demiyorr. Hep mama vermek değil emzirirken mama da vermek istiyorum çok zayıf doğdu hemen toplasn kendini diye. Lütfen yardımmm

5 Cevaplar

0 oy
(329 puan) tarafından
geçmiş olsun canım ben çözümü garmastan diye kremde buldum çabuk iyilestiriyo hem sızlamaya flnda arada hametan sürdüm iyi geldi inşallah çabuk geçer 
-Reklam-
0 oy
(4,712 puan) tarafından
tarafından düzenlendi

Canım çok geçmiş olsun o bende de oldu, ağlaya ağlaya emziriyordum. Çatlamıştı ve kan geliyordu... Bebeğim kilo kaybetmişti... Meğerse yanlış emzirmekten oluyormuş. Kahverengi kısmın tamamını ağzına alması lazım. 

image

Dudaklarının fotoğrafta gibi olması lazım. Alt dudağını tut ve parmakların ile çıkar yapabiliyorsan.

Gidebilirsen bir emzirme danışmanına gitmeni tavsiye ederim. Yoksa videolar izle araştır internetten. 

Kullanmadığım kalmadı benimde neredeyse, 

Krem olarak, Lansinoh, Madecassol. 

Yağ olarak, Zeytinyağı, Kantaron yağı, tahinin üzerine çıkan yağ.

Birde gümüş kapları buzlukta bekletip koyuyordum. 

Kendi sütünden de sürebilirsin. 

Ara sıra silikon göğüs ucu ile emziriyordum.

Çok şükür en sonunda geçti. Ama kesinlikle nasıl emzirilirmesi gerektiğini öğren. 

Bu arada evde bol bol havalandır göğüslerini müsait olduğun zamanlarda. 

0 oy
(4,148 puan) tarafından
Mustela ktem cok iyi ben faydasini gormustum canm 
0 oy
tarafından
Bacım eczanede silikon göğüs ucu var ondan al emzirirken onu ver
0 oy
(176 puan) tarafından
2 ay çektim kanlar akardı, krem falan hiç uğraşma herşeyi deneyip çözümü gümüş kapak ta buldum. 2.güne duzeldi.. 

İlgili sorular

0 oy
13 cevap 362 göst.
+1 oy
3 cevap 133 göst.
4 Temmuz 2024 Diğer kategorisinde Hira &ikra (6,324 puan) tarafından soruldu
0 oy
5 cevap 117 göst.
6 Şubat 2024 Diğer kategorisinde Sizden birisiii (677 puan) tarafından soruldu
0 oy
3 cevap 112 göst.
2 Ocak 2024 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Yrn33 (274 puan) tarafından soruldu