0 oy
929 göst.
Aile & Aşk kategorisinde tarafından
Olabildiğince kısaltıcam okuyup yorumlarınızı bekliyorum.

Eşimle üni.de tanışıp severek evlendik. Eşimin ailesi köyde yaşıyor hayvanları var tarla tapan çok yoğunlar. Ben hayatımda köye gidip kalmışlığım dahi yoktur. Bunları bilerek evlendim ama eşimde benim hayatımı bilerek evlendi yani ben ona sen ne dersen tamam demedim. 2 yıl olacak evliyiz her hafta sonu köydeyiz yazın. Bulunduğum ili dahi gezmedim. Başlarda aman eşim arada kalmasın neyse bu seferlik de böyle olsun diye diye hep kendimden ödün verdim. Şimdi benim böyle yaşantımı yeni öğrenenler bana hayret ediyor sen nasıl yapıyosun vs. Diye. İsteyerek yapmıyorum ama artık çok bunaldım kendimden ödün vermekten istemediğim şeyleri yapmaktan. Bayramda annemee geldim el öpmeye işçi gelecek diye 1 gün kalacaktık işçi iptal oldu ama biz yine döndük eşimin babası siz bilirsiniz (imalı) dedi diye. -eşim babasından çok çekinir çünkü herkese istediğini yaptırmaya çalışır- annemden erken dönmek bende dönüm noktası yarattı. Artık istemediğim zaman gidip kalmıcam dedim bayağa bayağa sert konuştum ve gerçekten her hafta gidip kalmıcam. Arada kalmasın aman diğip kendimden ödün vemixem artık. Huzursuzluksa da öyle olsun kendime saygım kalmadı çünkü. Her şeye evet diyen fikirsizler gibi hissediyorum kendimi 

11 Cevaplar

+1 oy
tarafından
Bu sekilde giderek ben huzursuz oluyosam gitmem ikimizde huzursuz oluruz evlilik musterektir dimi ama
tarafından
Allah gazanı mubarek etsin kuzum daha fazla ilerlemeden onlemini alman iyi olur
tarafından
Teşekkürler canım. Burada tanımadığımız kişilerle dertleşmek fikir alışverişi yapmak insanı ne kadar rahatlatıyor :)
tarafından
Nedemek dert anasiyim bende zati  hep dinlerim ahahhaha
tarafından
:):) cennetliksin o zaman
tarafından
Agzin bal yesin :)
-Reklam-
0 oy
tarafından
Bencede ağırlığını köy yoksa çok uzulursun
tarafından
Köysün tabi ahahha
tarafından
Gerçekten sanki aklım başıma daha yeni geliyo gibi. Bu zamana kadar ben alttan aldım ama karşılığında bir adım göremedim tolerans bitti
tarafından
Len mihriii  çok fenasin;))
tarafından
Lan hep ben yanlis yaziyom yazani gorunce dayanamadim :))
tarafından
Hahaaa ben de hep yanlis yazarim genelde düzeltmem ;))
0 oy
(3,594 puan) tarafından
Babasiylami evlisin 

Yada Kocan babasiylami evli 

Neden evliliğine karistirdiyor 

Esin maşallah evlenmiş ama bütün yetki halen babasinda sinir oluyorum söyle erkeklere kendi evine kendine eşine sözünde gecmiyecekse neden evleniriz ki 
tarafından
Bana bir kaç kere denedi ama yaptıramadı oğlunun salaklığını biliyor ve o kadar iyi kullanıyor ki bende açıyorum ağzımı ne gelirse kavga ediyoruz kavga edince benim dediğim oluyor ama huzur kaçıyor işte. Bu zamana kadar aman arada kalmasın dedim de ne oldu ne karşılık gördüm gerçekten yeni aydınlanıyo gibiyim
0 oy
(2,173 puan) tarafından
En doğru olanı düşünmüşsün canm. Birazda böyle takıl her gel dediklerinde gitme bakalım ne olacak umarım iyi olur senin açından. Bide her hafta köye gitmek nedir hiç sevmem bende köy nedir bilmem valla çok şükür bizde köy sorunu yok
tarafından
İyiyse de kötüyse de gerçekten canıma tak etti artık kendimi fikirsiz  gibi hissediyorum
0 oy
(1,664 puan) tarafından
Canim kendine biraz gec gelmissin ama gelmissin buda bisidir yaptigin sey cok dogru kimsenin hayatini yasmak zorunda degiliz bizimde bi birey oldugumuz hatirlansin ordan oraya süreklenmesin .
tarafından
Yeniden aydınlandım resmen. Robot gibi gel gel git git hayır böyle bir ortamda asla büyümedim anneme babama saygısızlık yapıyor gibi hissediyorum artık dur deme zamanı,
(1,664 puan) tarafından
Takdir ettim.seni cnm cogu kadinin yamak isteyipte yaoamadigi birsey yapmissin bravooo
tarafından
Teşekkürler canım insan kendine olan saygısını kaybetmemeli
0 oy
tarafından
Aynı durumdayız malesef. Bende şehirde yetişmiş üniversite okumuşum eşimde okumuş ama bağ bahçe daha ilgisini çekiyo evlendigimizden beri yazların çoğu köyde geçiyo bende ilk yıldan sonra resti çektim kendisi beni 10 gün yalnız bırakıp gitmişligi var o zaman yalnızdım şimdi bebekde var yalnız da kalamiyorum mecbur geliyorum. Geçen cuma evlilik yıldönümümüz burda geçti gene tak etti bana da bu monoton halinden konuşmuyorum o günden beri. Kültür farkı zor gerçekten evlilikte. Tüm heveslerimi kaçırmış durumda
tarafından
Bizim kendimize yaptığımızı kimse bize yapamaz. Sevgiden gözümüz kör oluyo heralde. Benim eşim de iş için hafta bayu olmuuo bazen köye gel diyorlar hayır diyorum Allah'tandır tek kalabiliyorum da bebekle
tarafından
Benim ev 3 buçuk saat uzaklıkta bebek de küçük kolik nasıl kalayım yalnız az büyüsün bende kalacam zaten. Ben sevgiden değil aman sorun çıkmasın diye diye
tarafından
Diye diye kendimizi kaybedicez artık kendimizi bulma zamanı
tarafından
Aynen ama bulsan nolacak ben çok kavga ettim gitmiyorum dedim yalnız kalan ben oldum erkekler için ailesi bı yana dünya bı yana
tarafından
Yalnız kalma uğuruna istemediğim şeyi asla yapmıcam. Ben Yalnız kalarak canımı sıkıyorsam kimseye benden huzur yok bu yanım kötüdür eşim de iyi bilir gerisi onda  Allah böyle erkeklere doğruyu görmeyi nasip etsin
0 oy
(495 puan) tarafından
Ayni bendw oleydim canim bekarken bahceye bile inmezdum biwy yapmaya bn okumadim lise 1terk ama rahattim esim bnm o hayatimi istemedi bnde dedim tamm odunu basta verdim onlarin koy isleri islerinin cok oldugunu istemeye gelince ogrendim yine tmm dedin her hafta koydeydik 5senedir de bu bole ailem gile bayramda bayrm sonrasi kac gun sonra gideriz bi yemek bile yemez koyde bilmedigim istemedigun yapamayacagum herseyi yaptim artik yoruldun surekli gitmkden bi cocugu bizmisiz gibi ne bilim bizim de de evligimizn sorunlarinun basi bu sole yapalim dedim ailesi farkli bisy dedi oraya kostu bi plan yaptim cagirdilar kostu daha koyu gezmis insan degilm ya sıki bi ev temjzligi gidince yada dag bahce isleri bisy istedigimde tamm der ama ailesj ne derse o bu bole devm ede ede artik bunaldim sikildim fln evliligimiz sarsiliyordu ama iyce sarsildi simdi ne guven kaldi ne baska bisy yoruldum cocuk olmasa hic umrumda degil hic bisy de cocugum beni etkiliyor biraz ayri biraktirdi benden aldi cocugunu ondan sonra hic bisy yapamiyorum elim kolum bagli ama yoruldum
(495 puan) tarafından
Benim babam yok annem evlilik yapti bosandi geliri yok abimin yaninda abim bakiyor ve abim bekar kaynana var diye kiz bulamiyoruz bide ben gitsem abim hic evlenemez bu bi yana daabim mecbur degil bana bakmaya cekiniyorum arkamdalar saolsunlar iyiki onlar var zaten ama gidemiyorum iste yruldum ama cocuk icin sabir diyorum hersey olacagina varr elimden bisy gelmiyor
tarafından
Çok çok üzüldüm Allah yardımcın olsun Allahım eşine doğru yolu huzuru göstersin tez vakitte
(495 puan) tarafından
Amin canim da zor cok vakit alicak neler yasadik neler 1lira paramiz yokdu 3 gun tupsuz kaldim elektirigim kesildi vs o zmn ailesi aramadi arasa bile hic sormadilar evime hic gelmediler bnm ailem abim komurumuzu aldi sebzemi meyvemi surekli aldi harclik verdi arab bozuldu gaz yok diye binemiyorduk enistem kartini verdi yaptir depoyu fulle diye ama simdi esime sor bnm ailemden kotusu yok gozu gormuyor ailemi bunlari soledigim zamn bana dedigi sey sanki bedavami yaptilar verdik parasini diyor tamm verdin ama o an zor gununde el uzatmak mevzu arti abim bana verilen harcligi erzagin parasini almadi bi gun ablasini birakmaya gittik gaz biti 10liralik alacaz eve atsin bizi diye 9liramiz var bozuk para 1 lira yok ablasinin yaninda para ariyoruz da ablasida calisiuor bu arada bayada maas aliyor 1lira veremedi eve gelirkn yolda kaldik ite ite eve gelmistik ben calissam kardesim cok zor gunundeyse ben yardim ederdim ama simdi dedigim gibi en kiymetli ailesi bn sevmiyorum aile iliskilrini ortami sevemedim mecburiyettn gittim bazen gitmk istemrdim o zmn. Bile beni zorla goturdu kavga ederek ne bilim ya cok seyler anlatmayda olmuyor bitmiyor
(495 puan) tarafından
Ek is yapiyorduk biz o gunler aylik 800 veriyorlardi gunluk 2 saat bende yardim edince 2 saat bile olmuyordu nese ailesiyle aksamlari oturamiyor diye bi gun gitti bi gun gitmedi cok dedim bak bedava sana kimse para vermez 2 saat calisiyon gunde dokunmuyor bedava gelmis gibi oluyor borc bile vemediler verdiklerinde de en kisa zamnda istediler dinlemedi adam ole yapinca biraz gelme dedi bi gun daha neler neler kaynim bana vurdu ses etmedi cocgumu benden aldilar vicdana gelip gostermeyi gectim sesini duyurmadi bana abisi abimin uzerine yurudu silah fln cekti abim ses etmedi yuz yuze bakacak kardesim var arda diye ama yok yok aileside buda tamamen yuzsuz bana vuran laf sayanlar hala evime gelip yemegimi suyumu iciyorlar dusun artik
tarafından
Allah böyle yüzsüz insanlardan esirgesin hesabını sorsun
0 oy
(12,022 puan) tarafından
Haklısın canım. Ne yazıkkı erkekler evlenene kadar farklı ve modern konusma lar sergiliyorlar. Ben açıkcası ailevi yakınlığı cok sevmem. Daha evlenmeden de bunu eşime belirtmiştim. Ailevi yakınlığı sevmediğimi evlenince kendi aileni le bile araya bir mesafe koymak istedigimi. Eşimde bana kendisinide aynı oldugunu zaten senelerdir ailesinden ayrı yasadıgını oyle bir bagı olmadıgını soylemiş ti. Evlendik. Bir baktım tam bir ailevi o laflardan eser yok haftada 2 gece oradayız yemekte, pazar gunu sabah 8 aksam 12 oradayız birde dip dibeyken ailesi kalmaya geliyor evime haftalarca. Aman uzulme sin diye sustum sustum. Ama bu bizi bosanma asamasına getirdi. En son patlayınca cok kotu patladım. Aileler karıstı
tarafından
Çok geçmiş olsun. Evlenmeden önce ne kadar farklı görünmüş eşiniz. Erkeklerde şu anlayış vat sanki evlendiktensonra biz onlara ailenizden kopun diyoruz halbuki kendi ailesine yönelmesi ilgisini bu tarafa aktarması gerek olması gereken bu ama böyle yaptıklarında sileceklerini düşünüyolar
(12,022 puan) tarafından
Erkekler evlenince ailesinin eşi ve cocukları olması gerektiğini fark edemiyorlar.
tarafından
Aynen öyle farkettiğinde anne babasına yüz çevirecek mantığı taşıyor
0 oy
(4,148 puan) tarafından
Baslarda öyle oluyo neden bilmiyorum ama amaan huzursuzlul olmasin dedigin gibi esim arada kalmasin diyosun ama olmuyi bizde de oyleydii bn herseye tamm dedimm 11 yillik evliyim. 2 yildir hayr demegi ogrendim cok sulur ama bir yilim zehir oldu surekli kavga tartismaa kabul edemediler hayr deyisimi basta mesafe gerekiyormus bnde kucuk oldugum icin onu anlayamadim
tarafından
Çok uzun olmuş sizin. Bende her şeyi göze aldım artık
(4,148 puan) tarafından
Hemde nasil uzun bn altli ustlu oldugum icin duzene sokmamm bir haylii uzadi tabi..

Aynn istikrarli oldugunuzu gosterin hem ailesine hem esinizie
tarafından
Kesinlikle farklı olacak artık. Çok teşekkürler kendinizden örnek verdiğiniz için
(4,148 puan) tarafından
Rica ederim ♥️♥️
0 oy
(5,941 puan) tarafından
Kesinlikle  haklısın ağırlığını  koy  eşinin  ana babası  warsa  senin  yokmu  evlilikte  hersey  eşittir  kimse  kendini  üstün  göremez  
tarafından
Kesinlikle

İlgili sorular

0 oy
6 cevap 506 göst.
3 Aralık 2024 Aile & Aşk kategorisinde Hicrannn (1,392 puan) tarafından soruldu
0 oy
15 cevap 540 göst.
16 Mart 2024 Diğer kategorisinde Kuantum (13 puan) tarafından soruldu
0 oy
26 cevap 1,559 göst.
0 oy