0 oy
544 göst.
Diğer kategorisinde tarafından
15 aylık kızım süt içiyordu bir haftadır ağzına sürmemeye başladı biberini balkondan attı acaba biberonu değişti diyemi yoksa kan ilacindan dolayımi icmiyo anlamadım ya aptamil alsam içermi acaba hani anne sütüne yakın ya ondan

2 Cevaplar

0 oy
tarafından
seçilmiş

En İyi Cevap
Kan ilacı ile alakalı olduğunu sanmıyorum. Biberonunu mu değiştirdiniz yakin zamanda
tarafından
Evet cnm biberonu aşağı fırlattı marketten cam biberon aldım icmiyor biberonu attigindan belli ondan mıdir cnm
tarafından
We baby süt sağma makinesiyle birlikte takım olan biberon var ya ondan almıştık  onu atmis oda çok pahalı ya ona benzer hangisini alabilirm. Cnm
tarafından
En son hangi biberonu kullandiysa ondan al yine
tarafından
Kız çok pahalı o nasıl alayım 100 tL di
tarafından
Sut sağma makinesinin biberonuydu takım almistik
-Reklam-
0 oy
(13,312 puan) tarafından
Kan ilacı vermek iştahı arttırır aksine ama süt de demiri kırar. Biberon değişmiştir ondandır o
(13,312 puan) tarafından
Evet biberonu eski biberona benzesin
tarafından
Tm CNm gidip alcam Aptamil alsam içermi acaba   bir kaç ay vermiştim çok severek içiyordu onu
(13,312 puan) tarafından
İçebilir tabi
tarafından
Ay insalla ya öyle pişman oldum ki mamayı kestiğime  çünkü ek gıda fazla yemiyo diretiyo . Komşudan Bebelac aldım onu içmedi belkide biberondandir  15 aydır o biberonda içti alıştı demekki ona
(13,312 puan) tarafından
Bizimki de bir anda mama biberon ne varsa reddetti ek gıdaya geçince. Biberon emzik önemli şeyler bebek için inşallah içer

İlgili sorular

0 oy
8 cevap 231 göst.
0 oy
1 cevap 55 göst.
15 Ocak 2026 Sağlık-Diyet-Spor kategorisinde Mutluu annee (835 puan) tarafından soruldu
0 oy
2 cevap 130 göst.
+1 oy
10 cevap 228 göst.
12 Eylül 2025 Diğer kategorisinde Esraahsen25 (20 puan) tarafından soruldu

Kategoriler

1,495,593 soru

24,432,271 cevap

352,593 kullanıcı

...